Valk Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Išla u Orion napokon, uspela da se pokačim sa vojnikom firme, vratila opremu, platila samo dugovanja do isteka ugovora, otišla. Rekla sam im da ne očekujem da mi više šalju sms-ove, mailove i račune jer NEĆU da im platim ni dinar koji tumače da sam im dužna NAKON isteka ugovora. Budu li me uznemiravali ili slali račune prijaviću ih Ratelu i medijima.
Anonymous Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 To je onaj debeli, garant. Ja sam se njim takođe bio posvađao, pa sam sutra sa onom ženskom pored njega normalno završio posao.
Valk Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Nije muško, devojka neka. Najbolje je što kad sam ja potegla ZOO ona kaže "pa ne, u novom zakonu to piše..." i tu se ja razgoropadim, reko' "gospođice, Zakon o obligacionim odnosima je iz 78 godine i još uvek važi, o kojem to novom zakonu pričate, POBOGU?!" Posle je sve nekako išlo lakše.
Hamlet Strašni Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Jel i kasirkama prigovaraš za cene u maksiju i nabijaš i ma nos nepoznavanje uzansi za promet robe? One su iz 54...
smorenko Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 da li je neko raskidao ugovor sa targom pre isteka ugovora? pise da moze da se raskine, a onda oni odlucuju da li ce morati da se plati neka suma i kolika. hocu to da izbegnem. takodje, da li ima korisnika kds kablovskog interneta i kakva su iskustva? u orion necu da se vracam
pbg12345 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 jel ima neko problem sa telekomovim adslom? jutros je radio uobicajeno, sad prilicno stuca
Кристофер Лумумбо Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 jel ima neko problem sa telekomovim adslom? jutros je radio uobicajeno, sad prilicno stuca imam ja, a i jos par drugara koji koriste telekomov adsl.
pbg12345 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 fala, ustedeo si mi vremena i zivaca, posto je komp odavno zreo za generalnu pa sam istripovao da je do njega
Čutura Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 jel ima neko problem sa telekomovim adslom? jutros je radio uobicajeno, sad prilicno stuca +1 sinoc oko 7-8 poce da zajebava sad fercera ok.
Ravanelli Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 jel ima neko problem sa telekomovim adslom? jutros je radio uobicajeno, sad prilicno stuca da juče i mene jebavao. otvarao neke dns gluposti na wlanu zbog toga, pa se sredilo http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-networking/error-105-unable-to-resolve-the-servers-dns/e3996353-1d77-e011-8dfc-68b599b31bf5
Zli Gli Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Mislim da nema potrebe za menjanjem bilo cega, sinoc su svi korisnici Telekoma imali probleme. Valjda
Renegade Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 I na sbb-u je sinoć zezalo. Verovatno neki problem sa linkovima ka inostranstvu?
Valk Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 da li ima korisnika kds kablovskog interneta i kakva su iskustva?Tek sad vidim, verovatno je kasno :(Mi smo nakon Oriona prešli na KDS kablovski paket tv+internet. Lepo radi, zadovoljni smo. Doduše, nakon agonije sa Orionom sve je strava. Sad ću da potpišem ugovor, do sad sam imala "test drive". Sa ugovorom je niža mesečna cena a sad je i neka akcija za digitalnu tv.
Recommended Posts