Jump to content
IGNORED

PPP Majice

Mp40

Recommended Posts

Posted
otvaram berzu. jel oce neko da zameni XL za L?
Ako sam dobro shvatio da imaš L a treba ti XL ja sam tvoj čovek.
  • Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryPoppins

57

• Mp40

44

• pacey defender

17

• shimpu

15

Posted

ne, nego oboje imamo isti problem :D

Posted (edited)

Mislim da preterujete... Za svih 400dindži...Moja malenkost je 180cm/83kg i XL mi je baš kako treba... cool.gif Nego vi mnogo gledate ove metro-muške po TV-u sa uskim majčicama pa mislite da to tako treba... Muška majca mora brate da je široka, da mož`da se razmahneš ko pravi...A ne utegnuta...Uostalom iako i jeste malo veća, skupiće se malo posle pranja i biće taman kako treba... To je specijalni pamuk sa Haitija nabavljen PPPosebno za ovu PPPriliku, osmišljen da se tako skupi, da zadovolji sve probirljive ukuse(čitaj-zakerala) i bude PPPotaman. :rolleyes:

Edited by dare...
Posted

i to što dare kaže, a još kada se doda specifičan stil koji empeevljevjev fura u 1 blokbasteru i na postovanoj fotki, onda je jasno zašto današnja muška mladež forsira taj metroseksualni uptight look.Mnogo gledate italijanski fudbal :rolleyes:

Posted
otvaram berzu. jel oce neko da zameni XL za L?meni posle toga ostaje da izprintam i pojedem post ispodosim ako nisu u pitanju neke basketaske velicine, ti i qm cete biti pizdarija prizor u tim majicama.
hehehe! Ti da sumnjas u ovakvog ubermenscha? Kako ti nije bilo sumLJIvo da ja, koji sam ovakva ljudina a i faca ovako, uzimam L a ti na to XL??Tststs...
Posted
otvaram berzu. jel oce neko da zameni XL za L?meni posle toga ostaje da izprintam i pojedem post ispodosim ako nisu u pitanju neke basketaske velicine, ti i qm cete biti pizdarija prizor u tim majicama.
hocu ja :)
Posted (edited)
Mislim da preterujete... Za svih 400dindži...Moja malenkost je 180cm/83kg i XL mi je baš kako treba...Nego vi mnogo gledate ove metro-muške po TV-u sa uskim majčicama pa mislite da to tako treba... Muška majca mora brate da je široka, da mož`da se razmahneš ko pravi...A ne utegnuta...Uostalom iako i jeste malo veća, skupiće se malo posle pranja i biće taman kako treba... To je specijalni pamuk sa Haitija nabavljen PPPosebno za ovu PPPriliku, osmišljen da se tako skupi, da zadovolji sve probirljive ukuse(čitaj-zakerala) i bude PPPotaman.
ma sta bi ja bez tvog peckanja i mudrog saveta
i to što dare kaže, a još kada se doda specifičan stil koji empeevljevjev fura u 1 blokbasteru i na postovanoj fotki, onda je jasno zašto današnja muška mladež forsira taj metroseksualni uptight look.Mnogo gledate italijanski fudbal :rolleyes:
pfffffhhh, dodjite u ns na lekcije tetrebiyma i modejos samo da uspe razmena sa lojdom, osim ako nije pravilno skontao ovo sto sam ja pogresno napisao Edited by Hustler
Posted
Balttazar u L velichini :rolf: .
sto, mislis da mom vitkom telu ne bi odgovarala L(arge) majica? :D
Posted
Mislim da preterujete... Za svih 400dindži...Moja malenkost je 180cm/83kg i XL mi je baš kako treba... cool.gif Nego vi mnogo gledate ove metro-muške po TV-u sa uskim majčicama pa mislite da to tako treba... Muška majca mora brate da je široka, da mož`da se razmahneš ko pravi...A ne utegnuta...Uostalom iako i jeste malo veća, skupiće se malo posle pranja i biće taman kako treba... To je specijalni pamuk sa Haitija nabavljen PPPosebno za ovu PPPriliku, osmišljen da se tako skupi, da zadovolji sve probirljive ukuse(čitaj-zakerala) i bude PPPotaman. :rolleyes:
Slazem se sa daretom Ja sam 189 i 77kg i majca mi sasvim ok stoji a meni je obicno problem da nadjem nesto sto je ok jer sam visok a mrsav. sad jos da vidimo kako ce da se pokaze posle pranja
Posted
sto, mislis da mom vitkom telu ne bi odgovarala L(arge) majica? :D
S obzirom da ti je svojevremeno predlagano da ubacish mumu u garderobu, moj odgovor je sasvim jasno: ne.
Posted

jel to fonecki? Kao tight girly ass??? Onda ocu i ja...

Posted
Slazem se sa daretom Ja sam 189 i 77kg i majca mi sasvim ok stoji a meni je obicno problem da nadjem nesto sto je ok jer sam visok a mrsav. sad jos da vidimo kako ce da se pokaze posle pranja
ufff, ja sam 190/83/22, sa razlikom da ne pratim rep trendoveinace nadjoh coveka koji je potcenio sebe, tako da ce dve majice zameniti ormare i usreciti vlasnike :D
Posted
Menjam musku majicu velicine M za tight girly S.
jel ovde y viska?
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...