mojo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Od skoro je Comodo na žalost, napravio bundle - ubacili su i antivirus i nazvali to Comodo Internet Security. Osnovna verzija je besplatna, a ko već ima AV treba samo da izabere da se ta komponenta ne instalira.što iz priče, što iz ličnog iskustva, Comodo je još gori od Avasta. Trenutno isprobavam eksperimentalnu varijantu, nemam nikakvu zaštitu, a trudim se da opštim samo sa poznatim sajtovima. Zasad šljaka :)
Conspirator Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 (edited) Comodo je trenutno najbolji softverski firewall za Windows, i to vrlo opravdano. Starije verzije su zaista bile problematične. Ne znam pre koliko si ga koristio, ali sada on retko pravi probleme.Dopuna:Prema Matousecu, sad je na drugom mestu a ispred njega je samo komercijalni Online Armor Personal Firewallhttp://www.matousec.com/projects/firewall-...roducts-ratings Edited January 21, 2009 by Conspirator
John Coltrane Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jel koristi neko Lavasoft Ad-Aware?...upravo sam skinuo neko Anniversary izdanje...koristio sam prethodne verzije, skroz OK program...
JFrame Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jel koristi neko Lavasoft Ad-Aware?...upravo sam skinuo neko Anniversary izdanje...koristio sam prethodne verzije, skroz OK program...Deo standardnog freeware paketa, mada ga nisam koristio u poslednje vreme... Nekad ubedljivo najbolji free anti-malware programcic...
Jerry Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja koristim još uvek Ad Avare 2008. Ne znam je li još uvek najbolji.
Roger Sanchez Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Podmitili me iz Symanteca, dobio sam Norton 360v3 za dž. <_<
Conspirator Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Agnitum sada ima i free verziju Outpost firewallahttp://free.agnitum.com
Merlak Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 još uvek koristim comodov firewall pro, bez antivirusa i ne žalim se. stvarno je ok.
nixolaus Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 (edited) Divota. Internet mi je zakucan 66 kb/s, od maksimalnih 115.Koji deo softvera moze da uspori protok?Reinstalirao sam xp pre tri dana (ne znam koji me je djavo terao), juce sam instalirao ceo paket zastite avira (vec imam utisak da je u pitanju najobicniji krs), i danas sam zaglibljen na nekoj skroz bezveze brzini.---edit: definitivno nesto nije u redu Edited June 26, 2009 by nixolaus
JozoMujica Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 juce sam instalirao ceo paket zastite avira (vec imam utisak da je u pitanju najobicniji krs), -_-
nixolaus Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 :)neverovatno, ali problem je resen time sto sam izbrisao aviru.
Zli Gli Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja imao Aviru vise od godinu i nije bilo takvih problema.
Valk Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja sam nju jednom probala i jedva sam uspela da je deinstaliram koliko mi je zakucala komp - ne samo net već komp itself.1 govno kišobranasto.
Venom Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Meni je ok, mada se sve trudim da je sklonim, jer inache nikad ne drzim AV.
Recommended Posts