assück Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 jebiga, dao sam sansu Corneru ali sam uspeo da odgledam samo tri epizode, nikako mi nije drzala paznju. mozda jednom i probam ponovo... kad zavrsim sa Law & Order
Have_Fun Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 mozda ispratim te 2 mini serije, jer vidim da ih ima 6-7 i to je tomada sam sad nahajpovan na detektivske stvari
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ako budes gledao Generation Kill, spremi recnik vojnog slenga i skracenica, osim ako nisi vrhunski prevodilac sa afinitetom prema savremenoj militariji. ne zezam se.
Dionysos Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) ја сам свако мало паузирао и ишао на гугл да проверим шта значе неки изрази нпр. klick као јединица растојања Edited May 26, 2015 by Dionysos
Have_Fun Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ako budes gledao Generation Kill, spremi recnik vojnog slenga i skracenica, osim ako nisi vrhunski prevodilac sa afinitetom prema savremenoj militariji. ne zezam se. e jeb ga :/ los sam ovde p.s. <3 svaki intro The Wire-a odlicni su
Timmi Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 gledaj ponovo wire nakon nekog vremena. imaces potpuno novi pogled i zavolices likove koje su ti se u prvom gledanju cinili nebitni ili nezanimljivi.
Zavrzan Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) Generation Kill-prve 2-3 epizode zanimljive,ostalo boring...mislio sam da je slicnije BoB ali ni blizu..ima ekstra dijaloga i smesnih situacija, stalno si u ocekivanju neke akcije,ali nista se ne desava,nesto poput Ravne Gore Evo pogledaj koja tema je pri vrhu imdb stranice za tu seriju Is todays war really this boring? Edited May 26, 2015 by Zavrzan
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 e jeb ga :/ los sam ovde ama prosto je, ima pojmovnika po internetu, pravili ljudi moze se gledati bez toga ali ovako je jaci utisak.
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ode Omar u legende.. Proganja ga i iz groba :) samo bih srecniji bio da su ga roknuli na kraju.. ogavan mi je lik Marlo Stringera nisam gotivio, ali je kao lik, mozak.. a ovaj.. nista.. ni postovanja, ni koda, nista.. Nekako su mi ovi old school tipovi kao Vito Corleone, a ovi novi, mladji - Michael.. ne znam zasto.. mozda ne ide skroz to poredjenje, ali takav neki feeling imam.. Serija je vrhunska, zaista sam samcijati vrh! I onda se postavlja pitanje.. sta sad? Sta dalje kad sam odgledao verovatno jednu od najboljih serija ikada, ako ne i najbolju.. Da gledam The shield? koliko je to dobro? gledao sam samo par epizoda dok se prikazivala na TVu.. mozda vredi prelistati Homicide sam isto pre 100god gledao ponekad, mozda bih mogao to da obnovim.. i onako se pojavljuju isti glumci :) primetio sam da, gledajuci neke epizode The Wirea, mi se javila velika zelja za alkoholom :D , skoro kao citajuci Remarka (sto me podseti da bih mogao da obnovim i prosirim dela) enivej.. na kraju, drago mi je zbog Bubblesa.. ako nista drugo.. od starta sam navijao da se ocisti i unormali Dukie me razocarao :/ u jednom trenutku sam pomislio da ce se izvuci damn.. bila je odlicna voznja ova serija.. smorio sam se sto sam je zavrsio :/ p.s. jos uvek je ziv McNulty nista nije dobro kao vajer. tu su mi negde jos i soprani i karneval, ali skroz na drugi nacin dobri (na stranu sto su i zanrovski drugaciji), mnogo filmicniji i romanticniji, dok je vajer zivot kao takav - da negde iskopaju zaledjenog planinara iz 14tog veka, samo bi trebali da mu puste svih 5 sezona kako bi naucio sve o savremenom drustvu. meni je stvarno dugo posle vajera bio problem bilo sta da pogledam, a da ne pomislim jebote, ovo je bulja u odnosu na vajer. to je u stvari i najveci minus kod ove serije.
Have_Fun Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 gledaj ponovo wire nakon nekog vremena. imaces potpuno novi pogled i zavolices likove koje su ti se u prvom gledanju cinili nebitni ili nezanimljivi. da da to mi je plan, definitivno rekoh vec.. moracu malo vise da se skoncentrisem oko onih politickih igrarija.. ko kome noz u ledja, zasto, ko je mogao kako da odigra i tako svi likovi su mi zanimljivi neki su me malo nervirali jer sam ocekivao od njih da ce zajebati meni nekog gotivnijeg lika, tipa Stringer.. ali je on definitivno prejak tip u seriji Snoop mi se mozda najmanje dopada od svih.. mada mi je receno da je ona real-deal.. no, ipak mi deluje da malo na silu igra svoj lik. I pred kraj mi je Herc postao manje dopadljiv, ali jbg.. jednostavno je tako napisan lik kojeg je trebao da odglumi
189- Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ja sam samo homicide i corner pogledao posle wirea. a i to zato sto nekako imaju veze sa wireom.
morgana Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) meni jedino muzon ne pije vodu, od bitnijih (po pitanju uvjerljivosti). ako je i realan lik, to je zato sto je realnost nekad smorno pozoriste. Edited May 26, 2015 by morgana
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 I pred kraj mi je Herc postao manje dopadljiv, ali jbg.. jednostavno je tako napisan lik kojeg je trebao da odglumi pa herc je po mom misljenju najrealniji lik od sviju, pravi covek, jedan od onih kakve znamo, glup ko kurac ali dovoljno uporan i samoziv, te ce bez problema da gazi po lesevima kako bi uspeo.
Recommended Posts