ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 meni je bilo malo neobicno, da ne kazem nejasno (nije mi smetalo, u svakom slucaju) sto se toliko insistira na omarovom, pa i kiminom, sexualnom opredeljenju. naprosto ne vidim razlog ni naravoucenije koje proistice.
Lezilebovich Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 kod Omara ima smisla da bi se naglasila njegova želja za osvetom kada mu izmasakriraju dečka. Da je to običan kolega gangsta, to bi sve delovalo sumnjivije.
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 pa ok, mogli su isto tako da mu roknu ribu, recimo onu iz genga sa pocetka. bemliga, ne smeta mi, al ne vidim neki kvalitet dodatni u cimbeniku da je gej. pritom ni 1 od 2 lika na osnovu kojih su pravili omara valjda nije bio gej.
Dionysos Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ја нисам имао никад утисак да се инсистира на томе, да се гура нека друштвена порука или слично, да је омар геј да би серија рекла да је геј ок, мени је то увек деловало да би се испоштовао реалан живот, од толико ликова статистички мора бити и оних који су геј... нпр. за разлику од омара, за роулса се тек на пар секунди то види
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 I meni se cinilo da su njih dvoje gej jer ih jednostavno toliko mora biti u takvom ansamblu likova.
mammy two shoes Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 pa nije to bilo koji klinac, to je kenard, najluđi od sve dece. mali je psiho. ako se dobro sećam, pokušao je da zapali mačku.
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) da, u gej klubu bleji zbog muzike osamdesetih mali je psiho. ako se dobro sećam, pokušao je da zapali mačku. da, to je taj Edited May 26, 2015 by ToniAdams
assück Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 nigde nema dokaza da je rawls gej ni onda kada bleji u gej kafani?
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 nigde nema dokaza da je rawls gej da, u gej klubu bleji zbog muzike osamdesetih
Indy Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 nigde nema dokaza da je rawls gej Da, i meni se ucinilo da sam ga tamo video. :D To je bio bas nice touch.
189- Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 pa jel 100% znate zasto je bio u gej baru? mozda zbog posla, slicno kao lamar, mozda on strejt bio sa gej drugarima, ili nesto trece
morgana Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) da je rawls gej pise na zidu nekog wc-a, izmedju ostalog, jel? kima mi je najbezvezniji od svih bitnijih likova u seriji Edited May 26, 2015 by morgana
Recommended Posts