gervasius twinkleminkleson Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 dovoljno, ali uopste nisam pratio nase podzemlje niti me to interesuje, tako da sam propustio te dogadjaje mislim da sam jedini u drustvu koji nikada u zivotu nije pogledao one nase geengsta dokumentarce, citulje ili kako se vec zovu samo mi je nekako bez veze da jedan takav badass, kakav je Omar u ovoj seriji, na cije ime se svi poseru, zagine tako sto upadne klinac u prodavnicu i rokne ga opusteno Holivudski.. nekako mi ne ide edit: mislio sam da ce biti neki obracun sa Chrisom i da ce tako pasti.. taj neki fazon.. roknu jedan drugog ili tako nesto, sta znam Ne bi li to bilo holivuckije? Meni je kul kako su to odradili. Milsim, da, ocekivalo se od Omara da padne u nekoj spektakularnoj sceni obracuna, ali ga je na kraju ubio neko na koga ne bi ni izvadio pistolj cak i da je imao vremena.
Dionysos Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 ево те сцене са банком https://www.youtube.com/watch?v=1wmgghlEagA
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ne bi li to bilo holivuckije? Meni je kul kako su to odradili. Milsim, da, ocekivalo se od Omara da padne u nekoj spektakularnoj sceni obracuna, ali ga je na kraju ubio neko na koga ne bi ni izvadio pistolj cak i da je imao vremena. taj rad. nagovestaj recidiva ljuckosti u omaru. po mom misljenju savrseno odradjeno, sto cola kaze, nebja tu nista diroo.
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Meni je ovakav Omarov kraj bas logican. Ubila ga klinacka boranija jer jaci igraci ne bi imali muda ni da ga mrko pogledaju.
ToniAdams Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 nova vrsta. ako je marlo nova skola, ovaj je najnovija, novo obdaniste takoreci, mutant jaci i besprizorniji od svih prethodnih.
Joe D Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) po mom misljenju savrseno odradjeno, sto cola kaze, nebja tu nista diroo. takodje i takodje je uloga dece u zavrsetku serije krucijalna za kontinuitet u prici. trebalo bi ipak da pogleda do kraja da bi to bolje sagledao. Edited May 26, 2015 by Joe D
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Bas tako, to ubistvo je nagovestaj zajebanih stvari u nastavku.
Have_Fun Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 (edited) ok oknastavicuinteresuje me i zbog te scene s` Marlom koju je Toni spomenuo na prethodnoj stranimada sam mislio da iskuliram malo i svarim ovo... a i da usporim... jedem epizodu za epizodom, zaboravio sam da doruckujem jutros pravu hranu :) Edited May 26, 2015 by Have_Fun
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 eh pa to ti je Wire. nego nesto razmisljam da me je u seriji zapravo iznervirala samo jedna stvar, a to je Hamsterdam. to u Americi ne bi moglo.
Have_Fun Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 gledaćeš ti to još par puta, ništa ne brini planiram to, jer mi se cini da nisam dovoljno pazljivo ispratio onu igru politicara, advokata i ostalih nekako sam vise bio skoncentrisan na ulicu, narko dilere, ubistva i te detektivske zavrzlame
Lezilebovich Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 eh pa to ti je Wire. nego nesto razmisljam da me je u seriji zapravo iznervirala samo jedna stvar, a to je Hamsterdam. to u Americi ne bi moglo. meni to sa hamsterdamom pokazatelj koliko se svet promenio u par godina. sada bi sa ovakvim tviterima, instagramima i sl., hamsterdam bio zatvoren još pre otvaranja, jer bi Herc okačio na instagram fotku spremamo se za džankije.
Аврам Гојић Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 meni to sa hamsterdamom pokazatelj koliko se svet promenio u par godina. sada bi sa ovakvim tviterima, instagramima i sl., hamsterdam bio zatvoren još pre otvaranja, jer bi Herc okačio na instagram fotku spremamo se za džankije. Ma Hamsterdam je bio simbolicka igra Davida Simona, tako reci esej o "war on drugs" i to tako treba gledati, kako socijalni ogled i stilsku vezbu. ni pre deset godina nije moglo tako nesto, sjurio bi se FBI momentalno da pohapsi sve odgovorne za to. za mene toj prici nije bilo mesta u seriji jer mi je to bio preveliki stretch iako sam shvatio poentu i cilj te epizode.
Кристофер Лумумбо Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 nova vrsta. ako je marlo nova skola, ovaj je najnovija, novo obdaniste takoreci, mutant jaci i besprizorniji od svih prethodnih. bas to
Indy Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 za mene toj prici nije bilo mesta u seriji jer mi je to bio preveliki stretch iako sam shvatio poentu i cilj te epizode. Da, Hamsterdam je bio pomalo jumping the shark u toj seriji. (Sto je ona zahvaljujuci inace visokom nivou nekako podnela.)
Recommended Posts