Amelija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 počela treću i opet slična vrsta šoka :)prvo sve ono crnčići dilerčići, Avon, Stringer, levo desno, pa odjednom pijani Poljacisad se saživeh s pijanim Poljacima kad ono gomila političara u odelima & novih crnaca koji se upucavajuali ne sumnjam da će biti dobro :Da pojavio se i Littlefingerčić, i izgleda da će imati sličnu ulogu
Weenie Pooh Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Au contraire, ovde ti je on lokalni Azor Ahai, the Prince Who Was Promised :D
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Eww, ne zovi ga Littlefinger, to je uvreda za Carcettija.
Amelija Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 eh pa šta da radim kad sam prvo Game of Thrones gledala :Dmada zaprvo tog glumca još odavno znam, kao ubijenog slikara <nije nikakav spojler!!!> iz jedne epizode Poaroa
assück Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Nije ti Teacher više moderator tako da ti te sačekuše sada imaju manje šanse :(dzaba, i dalje te ne razumem
pacey defender Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 The Wire je super, stigoh do osme epizode drugog serijala. McNulty je car, naročito onako pijan. Nisam toliko oduševljen glumačkim kapacitetima lika koji stoji iza Omara, mada je uloga zaista fantastično razrađena (ako sam dobro ispratio, po RL liku). Dobar je Bunk. Ona ekipa iz prodžekta zaista deluje autentično. Na kog eminentnog forumaša koji se validira vas podseća Frank Sobotka? :D
ToniAdams Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 The Wire je super, stigoh do osme epizode drugog serijala.McNulty je car, naročito onako pijan. bice ti zao kad izgine u cetvrtoj :(
Ajant23 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 zao kad izgine u cetvrtoj :( i meni je to pomalo tužna scena, pogotovo kada se setiš njegovih početaka u onoj epizodi o šahu sa početka serije
ToniAdams Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 cisto da pomenem, ko nije odgledo, bolje da ne otvara spojlere :)
Кристофер Лумумбо Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 The Wire je super, stigoh do osme epizode drugog serijala.McNulty je car, naročito onako pijan. Nisam toliko oduševljen glumačkim kapacitetima lika koji stoji iza Omara, mada je uloga zaista fantastično razrađena (ako sam dobro ispratio, po RL liku). Dobar je Bunk. Ona ekipa iz prodžekta zaista deluje autentično.Na kog eminentnog forumaša koji se validira vas podseća Frank Sobotka? :Dajde bjazi, mkw je razvalio.
Amelija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Na kog eminentnog forumaša koji se validira vas podseća Frank Sobotka? :D btw, mene Frank Sobotka podseća malo na Gazzu ¿?
ToniAdams Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 kako ne, sobotka sljaker sa dokova a gaca plemic sa vracara.
pacey defender Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 bice ti zao kad izgine u cetvrtoj :( kakav si trovač :) ajde bjazi, mkw je razvalio.rekoh, utisak gradim na 20ak odgledanih epizoda, gde mnogo više dolazi do izrađaja sjajna uloga nego glumačko umeće. no dobro, moguće je da ću promeniti mišljenje kako serija bude odmicala.amelija, da, na gazzu mislim :)
MayDay Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ne liči. Frenk zapravo ima lik kao Banaćanin, s tim što je Banaćanin mladji čovek i ima kosu. Zaista!
assück Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Sobotka je mesavina gazze i laznog preze poznatijeg kao arbeitmann
Recommended Posts