189- Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Nisam mislio da cu ikad da je odgledam. Tacno su 4 poslednje epizode prve sezone prevagnule. Bas, bas je dobro. druga sezona je najbolja. ali ni onda nemoj citati. procices kao i ja kada sam gledao i onda je dosao toni i rece mcnulty rip...
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Ono je garant Toni, ja sam kod njega i inace primjetio da je perceptivan, to ga je odalo.
Weenie Pooh Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 onog što je otišao da radi u prodavnici patika Poot je najbolji lik u seriji.
Desmond Bojčinski Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Slim Carls bez konkurencije. Vojnik za pozeleti. Prolazio mi ispod radara sve dok nije roknuo Ciza. U drugom gledanju primetis kakav je to lik.
theanswer Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Slim Carls bez konkurencije. Vojnik za pozeleti. Prolazio mi ispod radara sve dok nije roknuo Ciza. U drugom gledanju primetis kakav je to lik. +1
Ricma Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Ja i dalje ne mogu da poverujem da je Vendrell onako dzukacki ubio Lema. Ups spojler. Ja na to i zaboravio, siroti Lem. :(
Meazza Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Odgledao sam i drugu sezonu, dobra je, ali ipak je bolja prva.
Sokrat Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Odgledao sam i drugu sezonu, dobra je, ali ipak je bolja prva.Uh, meni su druga i četvrta najbolje.
Meazza Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 I 189- je napisao da mu je najbolja druga. Sta znam. Meni jedini novi interesantan lik u drugoj bio Spiros, ostali me svi nervirali, na celu sa jebenim Sobotkama (svaki na svoj nacin) ili me ostavili ravnodusnim.
maheem Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Ko ne voli Sobotku Frenka Od duše mu ostala senka
theanswer Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Mene isto Frenk nervirao na prvo gledanje, posle mi postao gotivac
Meazza Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Mene isto Frenk nervirao na prvo gledanje, posle mi postao gotivac Slazem se da je u svakom slucaju daleko bolji lik od ostalih Poljaka. Ali ne volim te proud-to-be-hardworking, man-in-the-house likove pa da ga jebes. Fuck him.
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Meni citava druga sezona bila malo.. razocarenje na prvo gledanje. Kasnije mi postala omiljena sezona. I Poljaci me isprva smarali, ali u sustini su medju najboljim likovima. Fenomenalno odradjena sezona.
Lezilebovich Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Meni citava druga sezona bila malo.. razocarenje na prvo gledanje. Kasnije mi postala omiljena sezona. I Poljaci me isprva smarali, ali u sustini su medju najboljim likovima. Fenomenalno odradjena sezona. +1. U prvi mah me smorilo jer su me vise zanimali evon i ekipa, ali u drugom krugu gledanja mi bila odlicna
Pečorin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Meni odlicna bila 2 sezona na 1 loptu. Priča o propasti srednje klase, i uzaludan pokušaj da se sadasnji tok preokrene https://youtu.be/T-j5XWo1fPI
Recommended Posts