Barsa Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Trenutno u Malom Losinju, prelepo al vaistinu i skupo, smestaj su bas zacenili ove sezone. 1 1
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Just now, dragance said: Gde je ovo?? Jedno malo mesto u Hrvatskoj izmedju Sibenika i Trogira. 1 3
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, Barsa said: Trenutno u Malom Losinju, prelepo al vaistinu i skupo, smestaj su bas zacenili ove sezone. Ja ne vidim slike 1
Barsa Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) Istekao mi edit pa cu ovde ponovo Iole pristojan apartman za dvoje oko 100e nocenje, soba sa kupatilom 60-70e. Ovo je za smestaj u gradu. Edited July 6, 2023 by Barsa 6
Filozof manijak Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 samo vi idite u Kroasaniju i tamo trošite ovde teško stečene pare, i poboljšavajte njihov BDP. Su čim ćete pred Miloša?
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 hours ago, Serena said: Jedno malo mesto u Hrvatskoj izmedju Sibenika i Trogira. Ok, hoćeš da zaštitiš mesto za sebe Lepo je, ne bih ni ja otkrio da ne naletim na ovdašnje groboše.
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 25 minutes ago, Filozof manijak said: samo vi idite u Kroasaniju i tamo trošite ovde teško stečene pare, i poboljšavajte njihov BDP. Su čim ćete pred Miloša? Miloš Veliki? Autoput?
munze Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Sad me podseti ovo na pricu iz mozda manje poznatog dela milosevog zivota Milos je u mladosti, dok je sluzio kod gazda aksentija, koji je bio jedan od vecih trgovaca stokom u sumadiji, obisao citavu dalmaciju. Kasnije, dok je bio vladar srbije, pricao je da mu je omiljeni dalmatinski grad bio zadar.
Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 46 minutes ago, dragance said: Ok, hoćeš da zaštitiš mesto za sebe Lepo je, ne bih ni ja otkrio da ne naletim na ovdašnje groboše. Svako mestašce u Dalmaciji je manje- više ovo. Ako hoćeš da gledaš u ostrvca, odeš u Šibenik, ili u Zadar. Ili između negde. Ili niže, Pakoštane, ili Murter. To je to 1
I*m with the pilots Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 (edited) Meni su od 19.8. na Hvaru u Jelsi nudili za 120 evra za dve odvojene spavace sobe u lepoj kamenoj kuci sa bastom, blizu plaze ali nisam se udubila koliko blizu plaze. Na Bracu u tom Sutivanu je bilo i za 85 evra. U Vodicama cemo platiti 80 evra dan (neki mali popust na dve nedelje, maltene jedan dan besplatan), 250m do plaze/mora po Guglu, novije gradnje kuca ali jako lepa zelena basta sa puno zelenila i cveca, stan u prizemlju. Bilo je i dosta jeftinijih ponuda u okolini Zadra, nesto jako blizu plaze, nesto malo dalje. Kapiram da su (popularna) ostrva generalno skuplja. Edited July 7, 2023 by I*m with the pilots
Svemir Zeka Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 5 minutes ago, I*m with the pilots said: Meni su od 19.8. na Hvaru u Jelsi nudili za 120 evra za dve odvojene spavace sobe u lepoj kamenoj kuci sa bastom, blizu plaze ali nisam se udubila koliko blizu plaze. Na Bracu u tom Sutivanu je bilo i za 85 evra. U Vodicama cemo platiti 80 evra dan (neki mali popust na dve nedelje, maltene jedan dan besplatan), 250m do plaze/mora po Guglu, novije gradnje kuca ali jako lepa zelena basta sa puno zelenila i cveca, stan u prizemlju. Bilo je i dosta jeftinijih ponuda u okolini Zadra, nesto jako blizu plaze, nesto malo dalje. Kapiram da su (popularna) ostrva generalno skuplja. Jesi bila u Vodicama ranije?
I*m with the pilots Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Jesi bila u Vodicama ranije? Nisam, pisala sam vec na temi na nekoj od prethodnih strana kada sam trazila neko mesto
Recommended Posts