InvisibleLight Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) 5 minutes ago, Lancia said: Pa sta cekas, tisucu ti valova?¿ cekiracu razne opcije za sl.leto, u mislima mi prasonisi vec duze vreme. A i mozda vredi ipak i taj Bol, isto je sigurica za vetar, mada kad sam zadnjih dana gledala isto bijednih 8cvorica, sad vidim 15ak i vise Edited August 7, 2022 by InvisibleLight
Lancia Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 1 minute ago, InvisibleLight said: cekiracu razne opcije za sl.leto, u mislima mi prasonisi vec duze vreme. Gledaj sledece leto Costa Calma 23 jul panadalje, tad je Svetsko prvenstvo u windsurfu, zezanje na plazi, dobre ribe i frajeri.... 1
InvisibleLight Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 30 minutes ago, Lancia said: Gledaj sledece leto Costa Calma 23 jul panadalje, tad je Svetsko prvenstvo u windsurfu, zezanje na plazi, dobre ribe i frajeri.... Tamo je pobedio moj negdasnji instruktor, enriko maroti, prvak sveta i najlepsi i najfiniji decko na svetu 2
Sandradjer Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Pocrveno mi nos juce na suncu. I sad sam nestrpljiva. Samo da spustim stopalca ovde 4
Svemir Zeka Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Joj i mene nešto juče uhvatilo, ide mi se u Split, ide mi se u Split. 1 1
foto Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 (edited) ide mi se na more. mogu kad 'ocu, ali porodica koci. 'bem ti sve covek je, bre, projektovan da zivi pored mora! :( Edited March 20, 2023 by foto 6
radisa Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 38 minutes ago, foto said: ide mi se na more. mogu kad 'ocu, ali porodica koci. 'bem ti sve covek je, bre, projektovan da zivi pored mora! :( Baš kažem ženi danas, ajdemo nedlju dana na more, krajm aprila... Našla je jedno 10 razloga zašto da ne idemo... Gedam je i ne verujem... :( 1 1
munze Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 9 minutes ago, radisa said: Baš kažem ženi danas, ajdemo nedlju dana na more, krajm aprila... Našla je jedno 10 razloga zašto da ne idemo... Gedam je i ne verujem... :( ti si moja zena, a ja tvoja 2 2
Sandradjer Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 Ako ima neki poznavalac letnjeg reda voznje katamarana za Korculu (Iz Dubrovnika ili Splita) da mi kaze postoji li neki u kasnim popodnevnim casovim? Pronalazim razlicite informacije na netu
morgana Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 17 hours ago, Svemir Zeka said: Joj i mene nešto juče uhvatilo, ide mi se u Split, ide mi se u Split. meni se uvijek ide u split, a tu i tamo mi se i ostaje u splitu 1
Filozof manijak Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 mislim da je vreme da splitujemo ovu temu 1
Recommended Posts