Jump to content
IGNORED

"Mediteran kakav je nekad bio"

kyo

Recommended Posts

Posted

može li se (relativno) bezbolno dokotrljati s nekog aerodroma do Malog Lošinja?

i da li mora unapred da se kupi karta za brod?

Posted (edited)

može li se (relativno) bezbolno dokotrljati s nekog aerodroma do Malog Lošinja?

i da li mora unapred da se kupi karta za brod?

krk. jedini brod koji tu ima je krk-cres, ne treba - ako ces biti u autobusu koji vozi na losinj. a ne treba ni ako uzmes rentacar na aerodromu.

edit - moze i preko zadra. ima brod za losinj ali tu treba koordinacija jer mislim ide 3x nedeljno, bar je tako bilo ranije, ide preko silbe.

Edited by yolo
Posted

aje, ondak treba videti šta leti na krk, ako išta (ja videh rijeku i pulu)

rentacar nema šanse

videh inače da ima brodova iz rijeke i iz pule svaki dan, naravno samo jednom dnevno

(sve to ukoliko nisam naletela na neke stare redove vožnje)

Posted (edited)

rijeka i krk su isto. rijecki aerodrom je na krku. tu bi trebalo da postoji autobus za losinj ili barem do mesta tipa cres gde bi trebalo da moze da se uhvati autobus za losinj. u svakom slucaju u ovoj opciji si u autobusu sve vreme i ne razmisljas o brodu - prelaz s krka na cres ionako traje 10 min.

Edited by yolo
Posted

aaa sad kapiram, nisam znala di je tačno riječki aerodrom :)

Posted (edited)

pa u rijeci :fantom:

mislim da mozes i do splita pa na katamaran ili trajekt

Edited by ToniAdams
Posted

gornji je post zapravo dezinformacija: za M.Lošinj se leti samo u julu, sorry

Posted

Ma najjednostavnije aerodrom Krk i trajekt Valbiska Merag, ko što reče yolo,a ako slijećeš u Pulu prelaziš onda na Cres s druge strane to ti je prijelaz Brestova Porozina pa se preko cijelog Cresa kotrljaš do Lošinja

Posted

treba se raspitati ali prilicno sam siguran da postoji neki lokalni autobus koji kupi putnike sa krckog aerodroma i razvozi po cresu i losinju... ako nista drugo onaj koji vozi iz rijeke za losinj staje kod aerodroma

Posted

treba se raspitati ali prilicno sam siguran da postoji neki lokalni autobus koji kupi putnike sa krckog aerodroma i razvozi po cresu i losinju... ako nista drugo onaj koji vozi iz rijeke za losinj staje kod aerodroma

Jok, stanje isto kao i pre mnogo godina: od Rijeke do Malog Lošinja bus ide samo preko Cresa, upravo proveravao. Tri ure i tri kvarata peglanja leđa, ako ima sreće uz frišku kazetu/CD aktuelnog splitskog festivala. 

Posted

Tri ure i tri kvarata  

cetri ure manje kvarat ;)

Posted (edited)

autobusi po hrvatskim otocima idu vrllllo neredovno. rijeka-vrbnik ide dva-tri puta dnevno, na primer.

Edited by pacey defender