Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Istorija: 2 svetski rat u Jugoslaviji

Featured Replies

majstoru izvlacenja iz konteksta! pitanje je bilo: i sta sad? sta ako se gayya nalozi pa krene da sa gurovicem pretuce npr. sinisu vucinica? ili ne daj boze novaka djokovica!
Ma to je pitanje u rangu "a šta ako ja krenem da se zabavljam sa Anom Ivanović, pa ona zatrudni a ja ne bih da se ženim?". Osnovno škola, 6. razred.
vidim da si nezainteresovan za nasu brigu za potencijalne zrtve obracuna 'pravih' i 'laznih' cetnika.
Ja završio malu maturu pa bi ti problemi nisu toliko interesantni. Al' vi pioniri slobodno nastavite da se brinete.
  • Replies 2.4k
  • Views 286.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nego, da mi rezimiramo poslednje mesece WW2 u Jugoslaviji, pa sve da se Mel i Samardzic na glavu postave. Beograd, koji su, kako se sada zna, oslobodili Bugari uz pomoc Crvene armije (PKKA), a cemu su

• Pa jeste tesko zamisliti kakav bi bio maj 1945. u Jugoslaviji da Crvena Armija nije prosla severoistokom zemlje. Ali, moguce je, iako je mozda kontraintuitivno, da prolazak Rusa dugorocno nije nesto m

• Lord Protector
    Lord Protector

Sovjeti su imali tenkove, artiljeriju, avijaciju, stotine komada tehnike. 300.000 iskusnih vojnika koji su prosli pakao Istocnog fronta. Najzasluzniji su za oslobadanje Beograda.

Posted Images

Ma to je pitanje u rangu "a šta ako ja krenem da se zabavljam sa Anom Ivanović, pa ona zatrudni a ja ne bih da se ženim?". Osnovno škola, 6. razred.
mislim da je malo mlada za tebe ali otkud ja znam...
f39yqb.jpg[cowboy] Evo srpske monarhije kako žrtvuje decu, krijući se iza dvanaestogodišnjaka...[/cowboy]

Nek nas sete ove slikeNa tu decu i te đakeŠto su mali, mali za vojnikeAl' veliki za junake.

rasplakaces kima, on je slaba srca

na to i idem...od igracke placke.

protesti-bogacenje.jpg
jugoslavija se jeste raspala usled sistemskih problema samo oni nemaju veze sa a)neefikasnom ekonomijom i b)potiskivanjem nacionalnog vec sa nekim pitanjima koja danas interesuju i ljude koji se bave EU.
A zar nije pitanje ekonomije danas osnovno pitanje koje mori EU?Naravno, SFRJ se nije raspala iz samo jednog razloga. Ali, zadrzimo se na ekonomiji. Teza je da 70-ih sva akumulirana dobit se nije rasporedjivala na amortizaciju, na taj fond koji treba u pravom trenutku, kada masine zastare, a fabricki dimnjaci ne isporucuju dim, prosto prodzara dimnjak i modernizuje proizvodnju, kako bi masina nastavila na tutnji. Nego se radilo nesto potpuno suprotno - delila se dividenda i sakom i kapom. Kao posledica toga proizvodi su postali nekonkurentni, izvoz je opao, a sa njim i BDP. Sto se odrazilo i na kvalitet zivota. Nezadovoljstvo raste, stidljivo prelazi u - ovo je moje, nije tvoje - radja se nacionalizam, drugim recima. Posle znamo sta se desilo.
post-5135-13133630886967.jpg'Ajde sto ti niko nije replicirao na one prisilno mobilisane, preplasene hobite - osvajace Dedinja ali ovo...Kao da ne znamo ko su bili novi stanovnici dedinjskih kuca...ovi transparenti su kanda okrenuti na dobru stranu - ka demonstrantima. Sve stoji, narodni neprijatelji, paraziti...odlicna fotografija.

Edited by matador

Ne samo to - viđu šunke kako vise po gredi, a narod gladan. Verovatno moraju da se upišu negde da bi dobili zalogaj.

Ne samo to - viđu šunke kako vise po gredi, a narod gladan. Verovatno moraju da se upišu negde da bi dobili zalogaj.
Ja mislio to carape - za one bosonoge.

Možda i jesu čarape. Jbg, ko će ga znati, nije bilo HD snimanja u to vreme, sve zbog glupih primitivaca izbosne™.

Filipenko, pazi metak!Hvala, matadore.

Samo da je tebi zabavno...

matadore, pazi metak!Hvala, Filipenko.