Jump to content
IGNORED

Istorija: 2 svetski rat u Jugoslaviji

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
majstoru izvlacenja iz konteksta! pitanje je bilo: i sta sad? sta ako se gayya nalozi pa krene da sa gurovicem pretuce npr. sinisu vucinica? ili ne daj boze novaka djokovica!
Ma to je pitanje u rangu "a šta ako ja krenem da se zabavljam sa Anom Ivanović, pa ona zatrudni a ja ne bih da se ženim?". Osnovno škola, 6. razred.
vidim da si nezainteresovan za nasu brigu za potencijalne zrtve obracuna 'pravih' i 'laznih' cetnika.
Ja završio malu maturu pa bi ti problemi nisu toliko interesantni. Al' vi pioniri slobodno nastavite da se brinete.
Posted
Ma to je pitanje u rangu "a šta ako ja krenem da se zabavljam sa Anom Ivanović, pa ona zatrudni a ja ne bih da se ženim?". Osnovno škola, 6. razred.
mislim da je malo mlada za tebe ali otkud ja znam...
Posted
f39yqb.jpg[cowboy] Evo srpske monarhije kako žrtvuje decu, krijući se iza dvanaestogodišnjaka...[/cowboy]
Posted

Nek nas sete ove slikeNa tu decu i te đakeŠto su mali, mali za vojnikeAl' veliki za junake.

Posted
jugoslavija se jeste raspala usled sistemskih problema samo oni nemaju veze sa a)neefikasnom ekonomijom i b)potiskivanjem nacionalnog vec sa nekim pitanjima koja danas interesuju i ljude koji se bave EU.
A zar nije pitanje ekonomije danas osnovno pitanje koje mori EU?Naravno, SFRJ se nije raspala iz samo jednog razloga. Ali, zadrzimo se na ekonomiji. Teza je da 70-ih sva akumulirana dobit se nije rasporedjivala na amortizaciju, na taj fond koji treba u pravom trenutku, kada masine zastare, a fabricki dimnjaci ne isporucuju dim, prosto prodzara dimnjak i modernizuje proizvodnju, kako bi masina nastavila na tutnji. Nego se radilo nesto potpuno suprotno - delila se dividenda i sakom i kapom. Kao posledica toga proizvodi su postali nekonkurentni, izvoz je opao, a sa njim i BDP. Sto se odrazilo i na kvalitet zivota. Nezadovoljstvo raste, stidljivo prelazi u - ovo je moje, nije tvoje - radja se nacionalizam, drugim recima. Posle znamo sta se desilo.
Posted (edited)
post-5135-13133630886967.jpg'Ajde sto ti niko nije replicirao na one prisilno mobilisane, preplasene hobite - osvajace Dedinja ali ovo...Kao da ne znamo ko su bili novi stanovnici dedinjskih kuca...ovi transparenti su kanda okrenuti na dobru stranu - ka demonstrantima. Sve stoji, narodni neprijatelji, paraziti...odlicna fotografija. Edited by matador
Posted

Ne samo to - viđu šunke kako vise po gredi, a narod gladan. Verovatno moraju da se upišu negde da bi dobili zalogaj.

Posted
Ne samo to - viđu šunke kako vise po gredi, a narod gladan. Verovatno moraju da se upišu negde da bi dobili zalogaj.
Ja mislio to carape - za one bosonoge.
Posted

Možda i jesu čarape. Jbg, ko će ga znati, nije bilo HD snimanja u to vreme, sve zbog glupih primitivaca izbosne™.