*edited by mod Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 28 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kod savcica cevape nisam probao i digao sam ruke od narucivanja cevapa jer mi se nigde nisu dopadali dok nisam naleteo na ove https://glovoapp.com/rs/sr/beograd/cevap-beogradski-nbg/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google_Performance_RS_ALL_Search_cpa_All_FirstOrder_0_NewUsers_sr__DigitalBudget_NoPromo_0_12012021&utm_campaignid=12762043120&utm_adgroupid=124644573976&utm_term&utm_matchtype&utm_device=c&gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNLx2ePralcaCHBTzB80zXv3V4Yrexv_PkZrv1m7QRRgbYMWC-DO26UBoC8sEQAvD_BwE To su ovi isti iz V. Ilića Nisam ni znao da su se proširili na NBG.
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 59 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kod savcica cevape nisam probao i digao sam ruke od narucivanja cevapa jer mi se nigde nisu dopadali dok nisam naleteo na ove https://glovoapp.com/rs/sr/beograd/cevap-beogradski-nbg/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google_Performance_RS_ALL_Search_cpa_All_FirstOrder_0_NewUsers_sr__DigitalBudget_NoPromo_0_12012021&utm_campaignid=12762043120&utm_adgroupid=124644573976&utm_term&utm_matchtype&utm_device=c&gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNLx2ePralcaCHBTzB80zXv3V4Yrexv_PkZrv1m7QRRgbYMWC-DO26UBoC8sEQAvD_BwE gde je ovo? u medigrupi na koronarnom
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 da, tamo iza medigroupa, mada nikada tamo nisam isao, samo sam narucivao. 1
Milošica Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Burgos, Z Burger, Fat Boys, Smash Burgers. 4 odlicna na relativno maloj udaljenosti.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 On 4.10.2022. at 16:35, Кристофер Лумумбо said: kod savcica cevape nisam probao i digao sam ruke od narucivanja cevapa jer mi se nigde nisu dopadali dok nisam naleteo na ove https://glovoapp.com/rs/sr/beograd/cevap-beogradski-nbg/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google_Performance_RS_ALL_Search_cpa_All_FirstOrder_0_NewUsers_sr__DigitalBudget_NoPromo_0_12012021&utm_campaignid=12762043120&utm_adgroupid=124644573976&utm_term&utm_matchtype&utm_device=c&gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNLx2ePralcaCHBTzB80zXv3V4Yrexv_PkZrv1m7QRRgbYMWC-DO26UBoC8sEQAvD_BwE bolji je dekijev ćevap, ovi gruvaju sodu na boga ne misle
francuski sobar Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) On 4.10.2022. at 14:20, Milošica said: I meni. Jos vise kod Savcica volim pljeskavicu sa kajmakom i tucanom u somunu, pa onaj kajmak kad se rastopi...Luk u zavisnosti od toga da li se negde ide posle I dzigerica im je najbolja. Ko planira na dzigericu, neka ode utorkom ili petkom. Valjda im stize ta dva dana. Sarajevski ćevap biram prvenstveno po džigi (tj da je imaju uopšte) pa somunu (nagaren i naparen) pa onda kajmak i luk (odležao u vodi, seckan u tri ravni) pa metalni oval i tanjir, nije loše da imaju i ajvar i kiselo mleko... e da bitno je i meso al ne toliko Edited October 16, 2022 by francuski sobar
Ras Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Savčić: nisam posebno zadovoljan telećom džigericom (pomalo suva, relativno skupa), dok su sudžukice dobre. Ćevape sam jeo i ranije, dobri su i verovatno je stvar ukusa ko će se kojem carstvu prikloniti. Meni i dalje smeta višak soli, pa radije biram ćevape kod Dekija ili kod Goje. Beogradski Čevap (Vojislava Ilića): na preporuku odavde sam probao ćevape i gurmansku. Ćevapi su prosek i nemam želju da pored drugih izbora ponovim iskustvo. Gurmanska je ok.
Barti66 Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Slažem se za Savčićevu džigu...suva. Zamaskiraju je ultra tankim sečenjem i marinadom koja je zaista vrhunska. Neki dan obnovio gradivo kod dotičnog ali ovaj put u S. Bana...standardni ćevapi, džiga kao iz opisa, ali i preporuka za pljesku...drugačiji zames od ćevapa, nmp u čemu je razlika ali je razlika, malo je blažeg ukusa.
Milošica Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Just now, Barti66 said: preporuka za pljesku...drugačiji zames od ćevapa, nmp u čemu je razlika ali je razlika, malo je blažeg ukusa. Znaci nisam utripovao. Fenomenalna je.
Ras Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Savčić u svom marketinškom nastupu insistira na razlici ćevapi/pljeskavica. Pljeska je ostala za probu za drugi put.
Zaboravan Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Meni Deki ostao u lošoj uspomeni, toliko da se ne nameravam vratiti. Ćevapi bili nako, posle još gore. Možda loš dan, konobar pljunuo, ja pokupio neki virus ali više ne.
ZokiAsov Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Meni chevap nista nije dao, narucio pre par nedelja i cevape i pljeku i bilo bas prosek proseka. Gurmansku sam morao i da osolim bila nekako slatkasta. Kod Dekija sam probo jednom ili dvaputa bio bas isti ko valter a na valter sam navikao pa sam onda jeo tamo. Zato moja preporuka za banjalucki u cici 2 na karadjordjevom trgu. Sarajevski onako nista posebno ali banjaluka je velicanstveni spektakl 1
Recommended Posts