ZokiAsov Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Ja jeo ustipke u valteru pre jedno mesec dana. Nisu bili losi. Pitao kolega sta da uzmem cevape il ustipke, kaze konobar uzmi ustipke. Ja imam obicaj da im svaki put narucim brizle bilo da sednem ili da zovem. Naravno nikada do sada ih nisu imali, ali dok god stoje na meniju ja cu da trazim
Heaviside Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Od tih sarajevskih ćevapdžinica je imho Savčić najbolji. 1
Milošica Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 (edited) 7 minutes ago, Heaviside said: Od tih sarajevskih ćevapdžinica je imho Savčić najbolji. I meni. Jos vise kod Savcica volim pljeskavicu sa kajmakom i tucanom u somunu, pa onaj kajmak kad se rastopi...Luk u zavisnosti od toga da li se negde ide posle I dzigerica im je najbolja. Ko planira na dzigericu, neka ode utorkom ili petkom. Valjda im stize ta dva dana. Edited October 4, 2022 by Milošica 1 1
Heaviside Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Kotleti isto odlični. Sudžikice takođe. Ma sveee. 1
Milošica Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 I sudzukice, da. Kotlete kod njih nisam probao, to mi je sledece.
igoraki Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Ja nešto retko jedem fast food, a i taj valter sam video da se šire, pa nisam očekivao ništa pametno, ali ko što napisah, ispade sasvim ok. Ne bi ovako otišao, taj u Zemunu je baš blizu mene i vidim sede ljudi, nije mi palo na pamet ni da probam...sad ću morati i tog vašeg Savčića da overim, a već imam listu restorana koje bi da posetim,samo nešto ne postizavam.
johan nagel Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Писали смо овде масу пута, Валтер је добар, ништа више ништа мање. Савчић већ изува, по многима па и по мом скромном мишљењу бр један, ал оно укуси су различити има људи који нису баш толико одушевљени, типа слано им месо, лоша лепиња и сл што је јелте легитимно (читај: немају појма)
*edited by mod Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Goja je precenjen. Vredi da se uzme samo kada si već tamo u blizini. #TeamDeki
johan nagel Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Киде ми је мало изгубио драж од како се доселио у крај, није то то некако кад не мораш бар мало да се исцимаш него ти је ту на дохват руке. Мада ми је и пре тога дефинитивно било Савчић > Деки Тог Гоју нисам оверио, некако му је лоша локација, мора пут да ме нанесе тамо тешко ћу овако да се исцимам.
msv Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 1 hour ago, johan nagel said: типа слано им месо Taj sam, ali daću mu još jednu šansu
*edited by mod Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 2 minutes ago, msv said: Taj sam, ali daću mu još jednu šansu Mi smo tu i ima nas gomila Preporuka i za Čevap u V. Ilića.
napadaj Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 46 minutes ago, *edited by mod said: Goja je precenjen. Vredi da se uzme samo kada si već tamo u blizini. #TeamDeki A to je do ukusa, rekao bih, meni je tako kao tebi za Dekija. Ni ne setim ga se kad nisam u tom kraju. 1
Milošica Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 5 minutes ago, napadaj said: A to je do ukusa, rekao bih, meni je tako kao tebi za Dekija. Ni ne setim ga se kad nisam u tom kraju. Plus je sada Savcic otvoren i u Strahinjica Bana. Ja odem samo na gurmansku kod Dekija kad sam u tom kraju(prikupljam informacije vezane za KK Partizan). Pise da ima 600 grama ali mi ne deluje da ima, a i bolje ako je tako
Кристофер Лумумбо Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 kod savcica cevape nisam probao i digao sam ruke od narucivanja cevapa jer mi se nigde nisu dopadali dok nisam naleteo na ove https://glovoapp.com/rs/sr/beograd/cevap-beogradski-nbg/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google_Performance_RS_ALL_Search_cpa_All_FirstOrder_0_NewUsers_sr__DigitalBudget_NoPromo_0_12012021&utm_campaignid=12762043120&utm_adgroupid=124644573976&utm_term&utm_matchtype&utm_device=c&gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNLx2ePralcaCHBTzB80zXv3V4Yrexv_PkZrv1m7QRRgbYMWC-DO26UBoC8sEQAvD_BwE
Recommended Posts