goofs Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 da, ovo je poprilicno fucked up, nisam znao za to...oh well
Frank Pembleton Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Inače baš su po svim fast fudovim digli cene.Bukvalno svi, reda veličine sa 350 na 500 rsd....shiit has hit the fan.
Filozof manijak Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Ništa, jbg. Od sad će se jesti sporo i kod kuće.
*edited by mod Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 27 minutes ago, Frank Pembleton said: Inače baš su po svim fast fudovim digli cene. Bukvalno svi, reda veličine sa 350 na 500 rsd ....shiit has hit the fan. Sumnjiviji su oni koji nisu podigli. 5
Milošica Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 On 17.7.2022. at 13:33, johan nagel said: Оверих пицу у поменутој Републици с два б и одлична је. Додуше парченце маргарите које не може бити мање је типа 180 дин (остале су логично скупље) тако да им ни цена није наивна али вреди рекао бих. Probao sam i ja. Stvarno im je dobra pica.
Milošica Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 (edited) Burgos u Nusicevoj - American burger i Premium pomfrit. Porcije dobre, ukus burgera solidan dok je pomfrit odlican. Zamerka za preeevise sosa u burgeru. Sve u svemu, bolji su mi Z Burger i Fat Boys, ali preporuka. Edited August 14, 2022 by Milošica 2 1
Ras Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Gde da kupim kobasice? Poželjno je da mogu da izaberem dve, tri vrste, jeli bi kod kuće, tako da su prilozi nebitni. Može i neki roštilj za koji znate da ima dobre kobasice, makar i samo jednu vrstu. Potez od Konjarnika do N. Beograda, sa svim skretanjima u levo i u desno, što uključuje i gradsko jezgro, N. Bgd, Zemun... Ne kupujem danas, pa su nebitna ova saobraćajna ograničenja.
munze Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 kod jancica nekad budu vrhunske. branka pesica ulica, zemun. nazovi prvo da ti ostave, da ne ides dzabe 2
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 38 minutes ago, munze said: kod jancica nekad budu vrhunske. branka pesica ulica, zemun. nazovi prvo da ti ostave, da ne ides dzabe e taj. odavno nisam uzimao, poslednji put su bile ‘nako. kolega koji živi u blizini mi je rekao da je biznis preuzeo sin posle smrti dede jančića i da su slabije nego ranije, a ranije su bile top, meni najbolje u gradu uzimao sam ih kod luk oila moraću da mu dam još jednu šansu, zaslužio je 1
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 jel deki ćrvap na nbgd kod carine muerte?
zoki Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Smeš Smash burgeri u Skenderbegovoj na Dorćolu, odmah preko puta dvorišta Prve gimnazije vrhunski!! Vidim da ih ima i na Glovou i Woltu..
SmudgeYorkshire Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 On 28.9.2022. at 16:06, zoki said: Smeš Smash burgeri u Skenderbegovoj na Dorćolu, odmah preko puta dvorišta Prve gimnazije vrhunski!! Vidim da ih ima i na Glovou i Woltu.. Auh, hvala ti za ovo. Razbio si mi glupe predrasude jer sam baš neki dan prolazio tuda i razmišljam možda su im školarci ciljana klijentela pa i nije neki kvalitet. Probam čim prije. Meni je paralelno Smashu na drugoj strani Dušanove (u Jevrejskoj) nedavno dosta solidno otkriće bio Yoda burger. Doduše, forsiram samo neku 'Bacon' verziju, ali sam izuzetno zadovoljan.
igoraki Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Bilo neko čašćavanje u firmi pa su naručili ćevape od valtera, nešto su mali ali fino mekani i skroz ok ukus, nisu ih udrvenili...
bradilko Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 ja letos jeo u zemunskom valteru neku pljeskavicu. gore nisam odavno pojeo. nikad vise. jos konobar neki retard bezobrazni. fuuj
Recommended Posts