Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Jel to ona pokojna poslasticarnica koja gleda na stanicu autobusa?

Kako se bese zvala? Inex, index... Tako nesto? To je bilo pre 25 godina otprilike :D

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Kako se bese zvala? Inex, index... Tako nesto? To je bilo pre 25 godina otprilike :D

Inex. Beše dobra nekad, fino za nas klince da blejimo pre poslednje 37.

• +1 2
Posted
13 minutes ago, Milosh76 said:

Ne, mali lokal na drugom ćošku, gleda na Kolarčevu.

• +1 1
Posted

Cargo očekivano ugasio Batlera i outovao se sa Mister D.

Bilo bi zanimljivo videti kako stoji udeo na tržištu. Ovako odokativno ubedljivo najviše vidjam Wolt.

• 2 weeks later...
Posted

Burgeri iz Balkan Beta odlični (Balkan Food na Glovu). Jako mi je smešno to što naručujem hranu iz kladionice.

• +1 3
Posted
10 minutes ago, napadaj said:

Burgeri iz Balkan Beta odlični (Balkan Food na Glovu). Jako mi je smešno to što naručujem hranu iz kladionice.

prijavio je to @renne poodavno. 

• +1 1
Posted

I pretpostavio sam da sam ovde video preporuku, nisam samo mogao da se setim od koga tačno.

Posted

Сва храна им је добра и приступачна.

Утисак је додуше да су солидно смањили величину бургера у односу на почетак што је вероватно и логично јер су морали да иду или на  то или на поскупљење с обзиром на ситуацију.

Posted (edited)

Još samo da otvore neki u širem centru. Gl0v0 iz postojećih ne donosi do mene, a ne jede mi se u kladionici :D

Edited by msv
Posted

Јесте помало чудан трип али те клаџе где имају хас су прилично надркали и људи масовно долазе само да једу. Фазон на паузи с посла сврате у Балкан да једу :D 

Posted (edited)

Ne skrenu posle na voćkice, pa kažu ono "imam ja sistem za rulet"? :lolol:

Edited by msv
Posted

Ма јок евентуално опикају коју рунду бројева чисто као занимацију успут :D

Лудило је где је све то отишло, није тема ал рецимо тај поменути Балкан има и неко ‘коктел вече’ где деле беџа коктеле и имају диџеја који пушта зику ко да си на фристајлеру.

• Haha 1
Posted

Neka logika mi nalaze da kadze mlate pare i da im hrana nije primarni izvor prihoda, pa sa te strane imaju kinte da uloze u dobrog kuvara i dobru porciju.

Od jos par ljudi sam cuo da im je dobro, bio je i BalkanBet stand na BurgerFestu na Kalemegdanu, mada nisam jeo kod njih.

Posted

Tamo kad uđeš je baš onako svetski™

A tako se i osećaš, plus često dele pivo džaba (zaječarska pivara aka hajneken piva se toče)

I pivo je mnogo jeftinije generalno nego bilo gde po restoranima

Meni je veliki hit što konobari iz Džakatre pređu ulicu pa piju pivo u BB

• Haha 3
Posted

Уф да имају и те акције с пивом (само због тога и хаса вреди отићи) па те рецимо флаширани Капуцинер изађе 180 динара тако нешто што је реално смешно и два до три пута мање него било где.

Иначе је први Моцарт кренуо с том причом око хране, имали су ону неку ‘клопам’ причу и одвојене локале по граду ал им није заживело нешто.

Балкан се с друге стране увек фурао на ту неку полу кафић причу и делује да им је ово баш заживело.

Колко сам скапирао сад отварају још један локал тамо где је била идеа у оном солитеру код Шиша. Нбг су покрили за све паре с тим надрканим објектима, чуди ме да их нема по самом центру.