Milosh76 Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Jel to ona pokojna poslasticarnica koja gleda na stanicu autobusa?Kako se bese zvala? Inex, index... Tako nesto? To je bilo pre 25 godina otprilike 1
Ptica trkacica Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 3 minutes ago, Milosh76 said: Jel to ona pokojna poslasticarnica koja gleda na stanicu autobusa? Kako se bese zvala? Inex, index... Tako nesto? To je bilo pre 25 godina otprilike Inex. Beše dobra nekad, fino za nas klince da blejimo pre poslednje 37. 2
msv Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 13 minutes ago, Milosh76 said: Jel to ona pokojna poslasticarnica koja gleda na stanicu autobusa? Kako se bese zvala? Inex, index... Tako nesto? To je bilo pre 25 godina otprilike Ne, mali lokal na drugom ćošku, gleda na Kolarčevu. 1
*edited by mod Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Cargo očekivano ugasio Batlera i outovao se sa Mister D. Bilo bi zanimljivo videti kako stoji udeo na tržištu. Ovako odokativno ubedljivo najviše vidjam Wolt.
napadaj Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Burgeri iz Balkan Beta odlični (Balkan Food na Glovu). Jako mi je smešno to što naručujem hranu iz kladionice. 3
nenad Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 10 minutes ago, napadaj said: Burgeri iz Balkan Beta odlični (Balkan Food na Glovu). Jako mi je smešno to što naručujem hranu iz kladionice. prijavio je to @renne poodavno. 1
napadaj Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 I pretpostavio sam da sam ovde video preporuku, nisam samo mogao da se setim od koga tačno.
johan nagel Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Сва храна им је добра и приступачна. Утисак је додуше да су солидно смањили величину бургера у односу на почетак што је вероватно и логично јер су морали да иду или на то или на поскупљење с обзиром на ситуацију.
msv Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 (edited) Još samo da otvore neki u širem centru. Gl0v0 iz postojećih ne donosi do mene, a ne jede mi se u kladionici Edited July 15, 2022 by msv
johan nagel Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Јесте помало чудан трип али те клаџе где имају хас су прилично надркали и људи масовно долазе само да једу. Фазон на паузи с посла сврате у Балкан да једу
msv Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 (edited) Ne skrenu posle na voćkice, pa kažu ono "imam ja sistem za rulet"? Edited July 15, 2022 by msv
johan nagel Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Ма јок евентуално опикају коју рунду бројева чисто као занимацију успут Лудило је где је све то отишло, није тема ал рецимо тај поменути Балкан има и неко ‘коктел вече’ где деле беџа коктеле и имају диџеја који пушта зику ко да си на фристајлеру. 1
goofs Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Neka logika mi nalaze da kadze mlate pare i da im hrana nije primarni izvor prihoda, pa sa te strane imaju kinte da uloze u dobrog kuvara i dobru porciju. Od jos par ljudi sam cuo da im je dobro, bio je i BalkanBet stand na BurgerFestu na Kalemegdanu, mada nisam jeo kod njih.
renne Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Tamo kad uđeš je baš onako svetski™ A tako se i osećaš, plus često dele pivo džaba (zaječarska pivara aka hajneken piva se toče) I pivo je mnogo jeftinije generalno nego bilo gde po restoranima Meni je veliki hit što konobari iz Džakatre pređu ulicu pa piju pivo u BB 3
johan nagel Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Уф да имају и те акције с пивом (само због тога и хаса вреди отићи) па те рецимо флаширани Капуцинер изађе 180 динара тако нешто што је реално смешно и два до три пута мање него било где. Иначе је први Моцарт кренуо с том причом око хране, имали су ону неку ‘клопам’ причу и одвојене локале по граду ал им није заживело нешто. Балкан се с друге стране увек фурао на ту неку полу кафић причу и делује да им је ово баш заживело. Колко сам скапирао сад отварају још један локал тамо где је била идеа у оном солитеру код Шиша. Нбг су покрили за све паре с тим надрканим објектима, чуди ме да их нема по самом центру.
Recommended Posts