Frank Pembleton Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 odgovorno tvrdim najbolje u ulic hrane je drpano, tj njihova drpana jaga [emoji294]️ mišelinNadam se da ih neće pratiti "maler lokacije"... ... Shiit has hit the fan 1
napadaj Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Legoše mi sad velika pljeskavica i teleće krpice iz Čevapa ko kec na deset. Baš dobar fast food, nikad problem s njima. 3
napadaj Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Nisam, kakve su? Konjetinu sam jeo samo u Potkovici i to dosta davno.
Milošica Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 9 minutes ago, napadaj said: Nisam, kakve su? Konjetinu sam jeo samo u Potkovici i to dosta davno. Meni odlične. Porcija od 250g bila knap, teške su.
napadaj Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Onomad sam u Potkovici jeo tatar biftek, konjsku slaninu i medaljone, sve bilo odlično.
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 @Milošica možda ima veze što sam išao kao mali na hipodrom i učio da jašem(batalio na sledećem stadijumu kad se posle jahanja čistila štala) jednako mi je kao neki kućni ljubimac al to sam samo ja, probao jednom komad i to bi bilo to. prejak mi je bio, al ne za želudac, nego za mozak
ronin Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Apsolutno se slažem...Besmisleno je...Konji i Srbi su prijatelji! 1
Milošica Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: @Milošica možda ima veze što sam išao kao mali na hipodrom i učio da jašem(batalio na sledećem stadijumu kad se posle jahanja čistila štala) jednako mi je kao neki kućni ljubimac al to sam samo ja, probao jednom komad i to bi bilo to. prejak mi je bio, al ne za želudac, nego za mozak Ma skroz te razumem, jedna meni jako draga osoba je vegan i jako se divim tome, jer to jeste ispravno. Edited January 20, 2022 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 ja nisam vegan, al negde mora da se povuče granica 1
Milošica Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Ma znam, ti nisi, ali generalno taj pogled na životinje, bio to konj ili svinja npr.(ne treba tu praviti razliku i malo je to sa "granicom" onako , jer je konj ne znam elegantniji i lepši a svinja je ustaljena hrana), ja jako cenim.
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 na pogrešnom smo mestu za ovaj tip diskusije on topik jel si probao drpano u ulici hrane?
Friend Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Onaj deo iz Petparackih prica o svinji kao prljavoj zivotinji koja nije za jelo podrzava izreku da ono si sto jedes
Recommended Posts