Behemoth Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Savcic kod Hiltona. Cevapi i pljeka izuvaju za klasu iznad Valtera npr. Sudzukica onako a dzigu nisam probao jos. Za dezert opasan trilece.Sent from my iPhone using Tapatalk
katamaran Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 (edited) 20 minutes ago, Timmy said: I ne probaj ja Rileta :( edit: ja bih se na tvom mestu utesio sa Papasom. Imaju svasta dobro. Edited February 20, 2018 by katamaran
ToniAdams Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 e kurac u picku, 1 od lajtmotiva u zivotu mi je ugasen
chikaminda Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 hour ago, Duci Simonovic said: On je i zvao inspekciju. 👏👏👏
chikaminda Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Na prvi pogled, a imam iskustva u radu sa hranom sve bilo ok. Mozda radnici nisu bili prijavljeni, vrag ce ga znati, liči mi na teledirigovamu šut kartu.
Timmy Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 56 minutes ago, katamaran said: edit: ja bih se na tvom mestu utesio sa Papasom. Imaju svasta dobro. Koji Papas, kod mene u sarajevskoj? Nisu oni nista spec...
katamaran Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Ja bas volim Papas. Ljute tortilje su bruka a ni burgeri im nisu za bacit. U poslednje vreme sam jeo nesto odlicno sto su tada promovisali. Ne mogu da se setim kako se zvase i sad me nervira sto nigde na netu nema kompletan meni https://foodyclub.rs/en/dostava-hrane-papas_burger Ovde definitivno fale neka jela koja sam video da prodaju u lokalu. Mozda ih ukinuse.
Timmy Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Ja tu jedem cizburger i nesto sto zovu blue nesto... tu ima i slanine i svega, bas je jak taj burger. Na 20m odatle je odlican LE rostilj kome najcesce dam prednost. A prednost Papasa je sto rade nonstop.
katamaran Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 (edited) Nonstop? Zar nije do ponoci? Ako je nonstop mozda se i prosetam posle. Nemoj samo da poljubim vrata edit: ma jescu becku u Makedonskoj, hladno je za svrckanje do Sarajevske. Al definitivno me zanima da li Papas sada radi non stop. Siguran si u to? Edited February 20, 2018 by katamaran
Timmy Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Radi bar do 2h sigurno. Lako je proveriti, imas tel?
katamaran Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 (edited) Naci cu na netu. Zato me i buni, svuda pisu do 00:00 Zvacu ih kad se nakanim da odem. https://www.011info.com/en/fast-food/papas-burger edit: cini mi se da se ono sto sam jeo zvalo Big Mammas sendvic Edited February 20, 2018 by katamaran
*edited by mod Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Papas je pljeskavica maskirana kao burger. Ili vanbracno gojazno dete koje je povuklo malo vise na mamu. Nije los (pogotovo mushroom burger) i sigurno da je bolji od nesrecnog burger plusa ali nije ni u istoj dimenziji sa BH ili Intergalaktikom.
katamaran Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Ogladneh od price o Papasu pa sabih Big Leskovac u Halo Leskovcu. Dosadila mi malo becka. Kod njih volim sto kad trazim dosta ljutenice dobijem jedno pola litra..
*edited by mod Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Uh to mi je jedna od vecih prevara. 20% mesa 80% poh
Milogled Bluff Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 10 hours ago, Timmy said: Ja tu jedem cizburger i nesto sto zovu blue nesto... tu ima i slanine i svega, bas je jak taj burger. Na 20m odatle je odlican LE rostilj kome najcesce dam prednost. A prednost Papasa je sto rade nonstop. Zat nisi rekao da si odjebao te leskovacke smradove jer nisu hteli da ti daju lepinje uz meso, tako nesto? Sto se mene tice, ja sam s njima zavrsio pre nekoliko godina, kada mi dvaput u razmaku od desetak dana nisu spremili porudzbinu.
Recommended Posts