Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Savcic kod Hiltona. Cevapi i pljeka izuvaju za klasu iznad Valtera npr. Sudzukica onako a dzigu nisam probao jos. Za dezert opasan trilece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)
20 minutes ago, Timmy said:

I ne probaj ja Rileta :(

i-know-that-feel-bro.jpg

edit: ja bih se na tvom mestu utesio sa Papasom. Imaju svasta dobro.

Edited by katamaran
Posted

e kurac u picku, 1 od lajtmotiva u zivotu mi je ugasen

Posted
1 hour ago, Duci Simonovic said:

On je i zvao inspekciju.

👏👏👏

Posted

Na prvi pogled, a imam iskustva  u radu sa hranom sve bilo ok. Mozda radnici nisu bili prijavljeni, vrag ce ga znati, liči mi na teledirigovamu šut kartu.

Posted
56 minutes ago, katamaran said:

i-know-that-feel-bro.jpg

edit: ja bih se na tvom mestu utesio sa Papasom. Imaju svasta dobro.

Koji Papas, kod mene u sarajevskoj? Nisu oni nista spec...

Posted

Ja bas volim Papas. Ljute tortilje su bruka a ni burgeri im nisu za bacit.

U poslednje vreme sam jeo nesto odlicno sto su tada promovisali. Ne mogu da se setim kako se zvase i sad me nervira sto nigde na netu nema kompletan meni

https://foodyclub.rs/en/dostava-hrane-papas_burger

Ovde definitivno fale neka jela koja sam video da prodaju u lokalu. Mozda ih ukinuse.

Posted

Ja tu jedem cizburger i nesto sto zovu blue nesto... tu ima i slanine i svega, bas je jak taj burger.

Na 20m odatle je odlican LE rostilj kome najcesce dam prednost. A prednost Papasa je sto rade nonstop.

Posted (edited)

Nonstop? Zar nije do ponoci?

Ako je nonstop mozda se i prosetam posle. Nemoj samo da poljubim vrata :)

edit: ma jescu becku u Makedonskoj, hladno je za svrckanje do Sarajevske. Al definitivno me zanima da li Papas sada radi non stop. Siguran si u to?

Edited by katamaran
Posted

Radi bar do 2h sigurno. Lako je proveriti, imas tel?

Posted

Papas je pljeskavica maskirana kao burger. Ili vanbracno gojazno dete koje je povuklo malo vise na mamu. 

Nije los (pogotovo mushroom burger) i sigurno da je bolji od nesrecnog burger plusa ali nije ni u istoj dimenziji sa BH ili Intergalaktikom.

Posted

Ogladneh od price o Papasu pa sabih Big Leskovac u Halo Leskovcu. Dosadila mi malo becka.

Kod njih volim sto kad trazim dosta ljutenice dobijem jedno pola litra..

Posted

Uh to mi je jedna od vecih prevara. 20% mesa 80% poh

Posted
10 hours ago, Timmy said:

Ja tu jedem cizburger i nesto sto zovu blue nesto... tu ima i slanine i svega, bas je jak taj burger.

Na 20m odatle je odlican LE rostilj kome najcesce dam prednost. A prednost Papasa je sto rade nonstop.

Zat nisi rekao da si odjebao te leskovacke smradove jer nisu hteli da ti daju lepinje uz meso, tako nesto?

Sto se mene tice, ja sam s njima zavrsio pre nekoliko godina, kada mi dvaput u razmaku od desetak dana nisu spremili porudzbinu.