Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Jeo sam taj sis juce posle nekoliko godina. Isto sranje.

Posted

bio u banci blizu šiša, i dok je službenica popunjavala formular, ja sam zijao okolo. pogled mi je privukla priznanica na njenom stolu.

dnevni pazar šiš ćevapa od 449000

jbt. da li je realno?

:blink:

uvek sam se pitao koliko je promet, hvala za info. Realno unutra rade kao masina, i skro mi je realno da imaju takav romet jer retko kod ceka red za samo jedan sis.

Posted (edited)

Realno i te kako i to iz prve ruke info...

Baja nema pojma šta će sa lovom...

A realno je i da je njesra bar što se mene tiče.

Edited by Barti66
Posted

Izgleda da je Caribic uvezao Index iz NSa.

Posted

Prvi vlasnik šiša je bila žena, koja je inače bila medicinska sestra u domu zdravlja pored, pa smo se zajebavali da je sigurno nešto gruvala u meso pa se ljudi navuku...

Posle se moja koleginica udala za njenog sina. Sve mi je bilo jasno Lada su joj zatvorili kiosk koji je bio tamo pored maxija na 2 meseca, ja pitam koleginicu: jel svekrva pizdi?

Ma jok imamo lufta, a i spremamo preseljenje, nego nas jebe vlasnik linijskog mi mu tražili 4 lokala da nam proda, a on kaže nema ...

Razbijaju se prosto radi turbina 24h, sasvim su lepo preživeli dolazak "novih igrača"...

....shit has hit the fan...

Posted

Realno i te kako i to iz prve ruke info...

Baja nema pojma šta će sa lovom...

A realno je i da je njesra bar što se mene tiče.

Prosto je neverovatno koliko naš narod nema nikakav ukus, uopšte ne osećaju ništa, receptori im ne rade, samo ime radi i ništa drugo.

Posted

Ta stvar nema nikakav ukus čak i kada rade receptori.

Šteta što su svi ovoprostorni brzohranioci obezvredili jednu takvu divotu od ukusa kakvi su neeeekada bili sarajevski,banjalučki,šiš...

Jagma za brzom zaradom ali i neznanje su uništili sve receptore tako da je većini sada baš sve jedno šta jede.

• 2 weeks later...
Posted

Izgleda da je Caribic uvezao Index iz NSa.

Potvrdjeno? Larson je toliko izreklamirao taj indeks da moram da ga probam.

Posted

Potvrdjeno? Larson je toliko izreklamirao taj indeks da moram da ga probam.

Da vec jedno dve nedelje ga ima u ponudi.

Posted

Moram da ga probam pod hitno al se plasim da nece opravdati hajp :)

Posted

Nije kao Majin ili Vanesin svakako. Ali najvise lici od fazon ukupno 3 mesta u BG pored Karibika koji ga prodaju. 

Posted

Bas me kopka da probam. Zivo me zanima po cemu je taj sendvic bas toliko poseban y moru drugih.