borris_ Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Ovo imas skoro u svakom fitnes klubu (mozda manje bicikla). Kada si u gradu, ne ides tamo kolima, nego pjeske ili javnim prevozom (moja zena biciklom). Ne koriste svi kola.
I*m with the pilots Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Da li je moguce da mi se gume od hladnoce ispuvavaju same od sebe? Ili ce pre biti da je neka rupica negde? Bio je fin minus prethodnih nedelju dana ali mislim da u garazi nije bilo tako strasno kao napolju; u subotu smo proverili i napumpali jednu gumu, a kad sam juce sela na bajs, videh brzo da se druga prilicno spuvala. Nervira me zato sto mi pumpanje guma nije lak posao, nesto ventili ne pasu dobro toj pumpi pa mi bude j*baza da to uradim na brzinu, a tek ruke sto mi se smrznu..
Mindaugas Žukauskas Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Ne mora čak ni od hladnoće, guma uvek ispušta pomalo, koliko god je sve utegnuto, tako da je neophodno redovno doduvavanje.
Djuro Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 @I*m with the pilots Nije normalno da toliko ispusti za par dana. Ili je busna ili je ventil los. 2
I*m with the pilots Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 On 11. 2. 2023. at 1:28, Mindaugas Žukauskas said: Ne mora čak ni od hladnoće, guma uvek ispušta pomalo, koliko god je sve utegnuto, tako da je neophodno redovno doduvavanje. Sta znam, iz mog iskustva to nije tako, ili mi muz tajno pumpa gume Prodju meseci a da ne pipnem pumpu, a sve do najgore kisne zime sam vise puta nedeljno na bajsu. Drugo je kada idem na odmor ili na ture, ovo redovno je po gradu. On 11. 2. 2023. at 1:49, Djuro said: @I*m with the pilots Nije normalno da toliko ispusti za par dana. Ili je busna ili je ventil los. Posto imam zakazanu redovnu kontrolu bajsa za dve nedelje, ostavila sam da se tad pogleda. Od poslednjeg pumpanja se jos nije totalno slegla.
Djuro Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 4 godine, 16M evra, i eto podzemne garaze za 7.000 (+4000) bicikala. 24h je besplatan, nakon toga 1.35 euro po danu. 3 3
Zabalujev Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Da, veliki poduhvati tokom više decenije sa ciljem da se saobraćaj učini dobrim za sve: i pešake i motoriste i bicikliste. Pratim onog Not Just Bikes na youtube, stalno kači priloge o lepotama saobraćajne infrastrukture u Holandiji i lepotama/grozotama iz drugih delova sveta, kakve sve munje primenjuju tamo.
Popular Post napadaj Posted April 13, 2023 Popular Post Posted April 13, 2023 https://www.facebook.com/ZrenjaninTimisoara/posts/pfbid02FsEiGHnZSAbvS41Y59hswdBNPwT4vTki9AsH1KXqanB5fEwCjgUxmpSmDmsE2dwil Ove godine će u više navrata vikendom biti moguć legalan prelaz u Rumuniju biciklističkom stazom Zrenjanin - Temišvar koja je izgrađena uz Begej, tj. doći će kombiji sa carinicima, tako da će moći da se izveze jedna lepa tura. 10
Ratamahatta Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 (edited) Je l' koristio neko nekad ovo ili ovako nesto? Ima li svrhe i rezultata kao da vozis legit sobni? Dobro bi mi doslo za zimu i vetrovite/kisne/hladne dane, a prostorno sam ogranicen pa mi pravi sobni becigli nije opcija Edited May 4, 2023 by Plajvi
Mil@n Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 On 13. 4. 2023. at 10:16, napadaj said: https://www.facebook.com/ZrenjaninTimisoara/posts/pfbid02FsEiGHnZSAbvS41Y59hswdBNPwT4vTki9AsH1KXqanB5fEwCjgUxmpSmDmsE2dwil Ove godine će u više navrata vikendom biti moguć legalan prelaz u Rumuniju biciklističkom stazom Zrenjanin - Temišvar koja je izgrađena uz Begej, tj. doći će kombiji sa carinicima, tako da će moći da se izveze jedna lepa tura. Hvala za ovo, ja ovo sigurno vozim u narednih mesec, mesec i po.
napadaj Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 I ja. Pre nekoliko dana sam kupio nosač bicikla za kola, pa ću da obiđem i druge krajeve Srbije gde ima dobrih staza za MTB i puteva.
smooth.Op Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 17 hours ago, maheem said: Preporuka za lep bajk za sestogodisnjaka? BMX tipa https://www.royalbabyglobal.com/products/royalbaby-bmx-freestyle-kids-bike-for-boys-and-girls-12-14-16-18-inch-blue Ja sam klincu (sad puni šest godina) uzeo ovaj pre dve godine. U planet bajku je bio, ne sećam se tačno cene, ali nešto od 13 do 15 hiljada mislim da je bio. 1
Recommended Posts