Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

Ovo imas skoro u svakom fitnes klubu (mozda manje bicikla). Kada si u gradu, ne ides tamo kolima, nego pjeske ili javnim prevozom (moja zena biciklom). Ne koriste svi kola. 

Posted

Ovo je za fitness temu, ne za ovu ...

• +1 3
  • 4 weeks later...
Posted

Da li je moguce da mi se gume od hladnoce ispuvavaju same od sebe? Ili ce pre biti da je neka rupica negde? Bio je fin minus prethodnih nedelju dana ali mislim da u garazi nije bilo tako strasno kao napolju; u subotu smo proverili i napumpali jednu gumu, a kad sam juce sela na bajs, videh brzo da se druga prilicno spuvala. :mellow: Nervira me zato sto mi pumpanje guma nije lak posao, nesto ventili ne pasu dobro toj pumpi pa mi bude j*baza da to uradim na brzinu, a tek ruke sto mi se smrznu..

Posted

Ne mora čak ni od hladnoće, guma uvek ispušta pomalo, koliko god je sve utegnuto, tako da je neophodno redovno doduvavanje. 

• 2 weeks later...
Posted
On 11. 2. 2023. at 1:28, Mindaugas Žukauskas said:

Ne mora čak ni od hladnoće, guma uvek ispušta pomalo, koliko god je sve utegnuto, tako da je neophodno redovno doduvavanje. 

Sta znam, iz mog iskustva to nije tako, ili mi muz tajno pumpa gume :D Prodju meseci a da ne pipnem pumpu, a sve do najgore kisne zime sam vise puta nedeljno na bajsu. Drugo je kada idem na odmor ili na ture, ovo redovno je po gradu.

On 11. 2. 2023. at 1:49, Djuro said:

@I*m with the pilots
Nije normalno da toliko ispusti za par dana. Ili je busna ili je ventil los.

Posto imam zakazanu redovnu kontrolu bajsa za dve nedelje, ostavila sam da se tad pogleda. Od poslednjeg pumpanja se jos nije totalno slegla.

• 1 month later...
Posted

4 godine, 16M evra, i eto podzemne garaze za 7.000 (+4000) bicikala.

24h je besplatan, nakon toga 1.35 euro po danu.

• +1 3
  • Wub 3
Posted

Da, veliki poduhvati tokom više decenije sa ciljem da se saobraćaj učini dobrim za sve: i pešake i motoriste i bicikliste. Pratim onog Not Just Bikes na youtube, stalno kači priloge o lepotama saobraćajne infrastrukture u Holandiji i lepotama/grozotama iz drugih delova sveta, kakve sve munje primenjuju tamo.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Je l' koristio neko nekad ovo ili ovako nesto? 

Ima li svrhe i rezultata kao da vozis legit sobni?

Dobro bi mi doslo za zimu i vetrovite/kisne/hladne dane, a prostorno sam ogranicen pa mi pravi sobni becigli nije opcija 

pedale.png

Edited by Plajvi
Posted

Preporuka za lep bajk za sestogodisnjaka?  BMX tipa

Posted
On 13. 4. 2023. at 10:16, napadaj said:

https://www.facebook.com/ZrenjaninTimisoara/posts/pfbid02FsEiGHnZSAbvS41Y59hswdBNPwT4vTki9AsH1KXqanB5fEwCjgUxmpSmDmsE2dwil

Ove godine će u više navrata vikendom biti moguć legalan prelaz u Rumuniju biciklističkom stazom Zrenjanin - Temišvar koja je izgrađena uz Begej, tj. doći će kombiji sa carinicima, tako da će moći da se izveze jedna lepa tura.

Hvala za ovo, ja ovo sigurno vozim u narednih mesec, mesec i po. :thumbsup:

Posted

I ja. Pre nekoliko dana sam kupio nosač bicikla za kola, pa ću da obiđem i druge krajeve Srbije gde ima dobrih staza za MTB i puteva. :)