Amelija Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Ja se jedino mlatim kad mi se nagomila kod menjaca pa to iscackam srafcigerom. Kad hoću brzo da očistim lanac, uglavnom naprskam WD-40 i četkicom i krpom obrišem, i nakon toga stavim par kapi ulja za lanac i podmažem. Hvala ljudi :) Btw mislim da već rekoh, ja još nikada nisam čistila , no mož biti da bi trebalo, naročito posle par manje-više uzastopnih vožnji po kiši sada imam utisak da se svašta navuklo
katamaran Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Lose kocnice - ko bi se tome nadao od gume -_- Ladno mu volan najslabija tacka :) Ostatak bajka sasvim lepo preziveo. Da se ja pitam proterao bih kapriolo ovuda (al da ga neko drugi vozi)
belch Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Ja juče sabila drugu stotku ove sezone. Išla kod matorih na vikendicu u pesku, u naselju devojački bunar. Na drumašu mi je probušena guma i nikako da je sredim, pa sam išla traktorcem, zbog čega sam prosečno išla jedva 20 na sat, ali sam zato vozila po najdubljem pesku skroz do vikendice. Pre toga nisam vozila jedno dve nedelje, pa mi se sad malo buni levo koleno. a inače ovo je u sklopu priprema za brevet sledeće nedelje. sanjam brevet već sto godina, mislim da je kucnuo moj čas barem za dvestotku. inače put juče u jednom smeru je 55.5 km
Velocipede Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Ja juče sabila drugu stotku ove sezone. Išla kod matorih na vikendicu u pesku, u naselju devojački bunar. Često sam vozio do Devojačkog bunara, ali uglavnom preko Dolova, deo off-road, a povratak preko Vladimirovca i BNS.
belch Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Ja nikad nisam išla tuda, ali imam želju, i to možda nasipom do dubovca pa dalje do devojačkog bunara možda čak i vrlo uskoro
Willow Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Saobraćajac napisao kaznu biciklisti za vožnju po savskom nasipu
katamaran Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Sa fejsa Ulice za bicikliste Milojko Pantic Today at 09:56 Pozdrav kolege biciklisti, Jucerasnje novosti sa nasipa - skinuta tabla da je rec o biciklistickoj ruti i umesto toga te na nekih 500 metara od rampe saceka naoruzani policajac koji te legitimise i pise kaznu zato sto je tu zabranjen sav saobracaj... Dok pored tebe prolaze automobili i motori... A kako ja njemu da objasnim da sam krenuo kod predsednika u goste :) radikalska Srbija... UG Ulice za bicikliste Neka nam se jave u messages svi kojima je napisana kazna, ako ima takvih. Info je da za sad još uvek upozoravaju. Radimo na tome da se bicikisti izuzmu od zabrane, gradski Sekretarijat za saobraćaj to za sad odbija da uradi i pored toga što se saglasio sa trasiranjem Savske rute. Ukoliko vam neko napiše kaznu, imajte u vidu da je po ZOBS (član 133. stav 3) organ zadužen za saobraćajnu signalizaciju dužan da istu prilagodi ili ukine ukoliko su se promenili uslovi na putu. Sekretarijat za saobraćaj je još u februaru obavešten o ovom neskladu, a nakon toga i Sek za inspekcijske poslove. Svakog trenutka od njih očekujemo odgovor u vezi ovog problema. Automobile i motore iz suprotnog smera ne mogu da zaustave jer tamo nema znaka. Edited July 13, 2016 by katamaran
katamaran Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Rumuni bas umeju da dizajniraju lep bicikl. Cross je valjda njihov a ne Bugarski. Zainteresovao sam se jednu pa sam se malo smorio kad sam provalio da je proizvodjac istocno od nas. Sa druge strane oprema je skroz deore xt pa valjda nema greske. Sutra valjda konacno dobijam lovu pa sam mislio na bubanj u subotu al ce biti 20 stepeni max i pljuskovi u sred jula
I*m with the pilots Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Peticija za izgradnju biciklističke staze na potezu periferno naselje Nova Kolonija - gradsko naselje Bagljaš u Zrenjaninu. Ukoliko saobraćate ovom deonicom, zaljubljenici ste u biciklizam i volite kupalište Peskara kao banatsko more, pozivamo vas da svojim potpisom podržite ovu inicijativu kako bi ista bila prepoznata i realizovana od strane gradskih vlasti. Više informacija možete pronaći u opisu FB stranice: https://www.facebook.com/Biciklisti%C4%8Dka-staza-Peskara-1579529882339625/ Hvala vam! http://www.peticije24.com/biciklistika_staza_peskara //ako ovakve stvari nisu za ovu temu, recite ;)
katamaran Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Nisu za ovu temu. Zezam se naravno. Potpisao :) edit: stavi i na ulice za bicikliste. Sigurno bi dosta potpisa stiglo. https://www.facebook.com/uguzb/ Edited July 14, 2016 by katamaran
Velocipede Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Rumuni bas umeju da dizajniraju lep bicikl. Cross je valjda njihov a ne Bugarski. U pravu si, nije Bugarski već bugarski :) Cross je iz Montane!
katamaran Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 (edited) Uzeo x-zite 29, zadnji menjac sram x7 a prednji neki dobar neidentifikovani shimano. Kocnice shimano hidraulicne naravno :). Ne zna covek jel bolje ide il bolje koci. Avion :) Edited July 19, 2016 by katamaran
katamaran Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Fala :) Sad sam izvezao svojih 30-ak km i mogao bih jos 4 puta toliko. Sama sebe vozi :)
Recommended Posts