Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Mexico ima 2 golmana? Imam 88 kad ono GK, ja reko da nisu oni zabrljali, ali naknadnom proverom na onom linku sa brojevima i imenima videh da je Munoz u delu za napadace.

Ostavim drugaru 5 slija koje nema, on dodje sa preko 100 duplih i kaze samo uzimaj. Valjao sam jedno 40 komada :0.6:

Danas burazer i ortak se menjaju, bale mi idu, volim ja sličice više no išta, ali kada sam video onaj album, pa format sličice 2x3cm i pomnožio i sveo račun kontao sam da mi je bolje da kupim 15 slušalica za igraonicu, 12+3 da imam u rezervi kao dingospo.

Jadan ti, ja nemam nijedan :D Nama koji ne skupljamo ove obicne slicice se verovatno ni taj virtuelni album nece isplatiti. 

Edited by Calavera

Ja sam isto na nekih tridesetak, plus ima drugara koji mi salje sms sa kodovima slija koje polepi (al on je vec blizu da popuni, fali mu manje od 10)

ja sam na ~20 kodova trenutno.

voljan bi bio da updanem u neku grupu ako se otvori mesto.

je l se zna sta su nagrade ako satremo neprijatelje pobedimo? :whistle:

Juce obavila prvu menjazu sa drugarom, uzela 60 slicica. :thumbup: Kupujemo otprilike na istim trafikama, a on nije imao nijednu od onih gde sam ja imala 3-4 duplikata.

30-ak kodova.

Mozes sa mnom i Koltrejnom ako obecas da neces da zabusavas :D

valjda cemo popuniti album za desetak dana. 25og palim na neki put pa cu odatle tesko biti dostupan redovno. ovako sam online maltene ceo dan :isuse::blush:

Edited by Svarog

tri serbra u jednoj kesici. kec, holandija i svica  :thumbup:

mora da se zaboravio onaj radnik sto odvaja srebrne :D

Edited by cvrlle