Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panini albumi

Featured Replies

106, 161, 261, 318.

Ko su gospoda? Ovu trecu svi traze, pasmater!

• Replies 2.2k
  • Views 172.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

Treca je tim Urugvaja.

Idem na put bas u vreme spica igre, tako da nisam dobar izbor za gazdu grupe. Zar nije poenta da izdominiramo nad ostatkom sveta ko pre 4 godine kad smo imali 2 ekipe u top10 ili tako nesto, a ne da pobedjujemo jedni druge?

Imam 106, to ti je Webo.. Da ti sačuvam ili se javi kad ideš do česme, živim 100 metara odatle?! :D

Idem na put bas u vreme spica igre, tako da nisam dobar izbor za gazdu grupe. Zar nije poenta da izdominiramo nad ostatkom sveta ko pre 4 godine kad smo imali 2 ekipe u top10 ili tako nesto, a ne da pobedjujemo jedni druge?

Ma znam ali prva se dira. :) Ništa onda, moraćemo da se snalazimo.

Ah, Webo, mislim da ga imam u pokojnom albumu, izvadicu.

imam ja 161. da ti sacuvam? :)

161 imam i ja. Pa ako hoćeš... Sutra sam i ovako planirao da skoknem do grada i promenim koju.

Ne morate nista da cuvate, imam jos par gradova i mjenjaza kao plan B al hvala na ponudama :)

261, 318, 525 i sve ispod 50 malo ko ima.

Nabavio sve svetlucave™ osim keca ...osecam da ce mi on zadnji ostati ... 

Mislim da tapkarosi™ uzimaju grb za grb, probaj to ako ne nadjes.

Ja sam doduse dobio 00 i 3 za obicne od normalnih ljudi.

Ja od obicnih dobio trojku za dva grba  :isuse:  (covek od 40 god sa sve detetom) i to mi je jos kao ucinio™ ... Dok sam recimo grb Gane(zadnji) dobio za obicnu slicicu i ako sam mu ponudio pride  neke grbove kao cast (pod uticajem onog predhodnog gospodina)... :) Ostalo mi nesto ispod 30 slicica , jedino sto mi se ne svidja sto u danasnjoj menjazi nisam nabavio ni jednog urugvajca ...

Znaci ovako se stvaraju ekipice na ppp. Slicice i ko ih izmisli...

Ostalo mi nesto ispod 30 slicica , jedino sto mi se ne svidja sto u danasnjoj menjazi nisam nabavio ni jednog urugvajca ...

Ni ja, a fali mi 11 njih. Inače tri tima imam cela i tri u kojima mi fali po grb (Meksiko, Italija i Iran).

Imao dupli taj grb Irana, poklonio drugu juce.

Svi traze Urugvajce, i ja sam bio tanak s njima al najgori su mi bili Belgija, Holandija i Iran.

I broj 1 je dosta ljudi trazilo a nisam vidio da neko ima duplikat.