Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panini albumi

Featured Replies

2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

nemam pojma kako da vam posaljem

ok je album, jedino je glupo sto negde ima dva golmana negde ne.

slicica u srbiji nema nigde, navala je ogromna da se ceka stampa od ponedeljka-srede, da stignu nove.

uzimao sam kutije od lika sa nbg-a. daje za 6200, sto je ok cena.

Ajo hoces - mozemo da menjamo prave slicice, preko preporucene poste?

Za detalje, javi mi se preko PPa.

• Replies 2.2k
  • Views 172.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

1 hour ago, G. L. said:

Sad nastupa sex, kad cu morati da skupljam u inozemstvu - a oni za menjazu culi nisu. Verovatno bi mislili da sam swinger, kad bih i probao da im objasnim. frust

Kako ne znaju, naravno da znaju. Postoje platforme samo za to.

Ne znam gde ste, za CH je recimo ova:

https://www.bildertausch.ch/de

Prilikom registracije se upise koje duplikate imas, koje ti trebaju, i platforma te poveze sa nekim sa kim imas najbolji match, dogovorite se i razmenite postom. Odlicno radi. Mi smo tako popunili album zadnji put kada smo skupljali. Ove godine nista, deca se nisu primila, meni bezveze sebi da kupim (znam da gresim…)

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

slicica u srbiji nema nigde, navala je ogromna da se ceka stampa od ponedeljka-srede, da stignu nove.

Samo da ovo potvrdim, ranije bih rezervisao kutije, pa bih samo otisao do kioska da pokupim, sada toliko malo dobijaju da ne primaju rezervacije, a skoro nista im i ne stize.

baš i ja došao da napišem, nikada mi se ovo nije dešavalo. bukvalno u više od 50% slučajeva odlaska na trafiku/radnju mi kažu da nema ohmy

plus na dosta mesta čujem da ne uopšte ne nabavljaju - moj utisak je da ih je za ranija prvenstva bilo na svakom koraku

On 24. 5. 2026. at 10:23, G. L. said:

Ajo hoces - mozemo da menjamo prave slicice, preko preporucene poste?

Za detalje, javi mi se preko PPa.

bruh 😂

Uh to ne valja

Alo bre, covek prica o virtualnom albumu i kodovima. Skupljam i to.

Interesuje me i pravi album, onaj od 992 slicice. Ko ima duplikate - rado bih se menjao.

Ne ucitavajte drugi smisao. tata

Btw, ovo za CH i njihove online menjaze - jednostavno: pojma nemam. U mestu gde zivim - nit ko menja slicice uzivo, nit menjaju po mestima u blizini. Jedino da se spustim do Bazela i jurim ljude po crkvi.

isuse

19 hours ago, G. L. said:

Alo bre, covek prica o virtualnom albumu i kodovima. Skupljam i to.

Interesuje me i pravi album, onaj od 992 slicice. Ko ima duplikate - rado bih se menjao.

Ne ucitavajte drugi smisao. tata

Btw, ovo za CH i njihove online menjaze - jednostavno: pojma nemam. U mestu gde zivim - nit ko menja slicice uzivo, nit menjaju po mestima u blizini. Jedino da se spustim do Bazela i jurim ljude po crkvi.

isuse

Ja sam dala kao primer, ne znam gde ste, ako je Bazel dole onda verovatno u Nemackoj, oni imaju svoje, recimo:

Stickermanager

Stickermanager

Stickermanager ist die größte kostenlose Tauschbörse für Sammelsticker, Trading Cards und Mehr! Finde ganz einfach neue Tauschpartner - kontaktlos ohne Corona Risiko!
1 hour ago, Hubris said:

Ja sam dala kao primer, ne znam gde ste, ako je Bazel dole onda verovatno u Nemackoj, oni imaju svoje, recimo:

Stickermanager

Stickermanager

Stickermanager ist die größte kostenlose Tauschbörse für Sammelsticker, Trading Cards und Mehr! Finde ganz einfach neue Tauschpartner - kontaktlos ohne Corona Risiko!

E ovo je vec opipljiva pomoc.

Merci.

• 2 weeks later...

Jos jednom se pokazalo da je sakupljanje najbolje poceti sa kutijom, od silnih slicica samo 6 duplikata, od toga dva grba.

Dobra vest je da digitalni kodovi vise nisu na poledjini slicica, nego na posebnim narandzastim karticama i sada cu da ih podelim sa vama:

VT34-S14Z-X2MW

V11S-E1YI-X8KL

V11S-G15U-C87D

VT34-V1HW-92MD

VT34-W19P-V2TF

V11S-G1V7-68JP

VT34-R16F-72B6

VT34-T1QD-R275

V11S-J1CK-58IQ

V11S-I1HQ-J88U

VT34-S1W2-E2KE

V11S-H1VI-J8VH

• 3 weeks later...

posle tri kutije i tri menjaze na cesmi album popunjen prosle nedelje. na kraju sam se malo mlatio sa koka kola slicicama... poslednje slajbe bile saudijska timska i lautaro koka kola

Na pravom albumu sam na oko 70%, na virtualnom 95%. Imam preko 100 kartica, koje su mi veci zezov, a skupljam i virtualne kartice.

Kao klinac sam postao, komentarise meine Frau. frust

e da, utopio sam bronzani extra stiker, a srebrni sacuvao. inace u tri kutije nisam izvukao mesija.