May 14May 14 29 minutes ago, Papovac said:sin sakuplja, ladno ima 980 slicica jbt.klincima se bas ne da
May 15May 15 10 hours ago, goofs said:dajte neke utiske o albumujel opet ona usrana numeracija?kvalitet - pa manje više standard sa poslednja 2 SP - na relativno malom uzorku mi deluje da su sličice za zeru kvalitetnije nego za prethodno prvenstvo.numeracija ista (dve su mi teorije zašto je koriste - psihološki efekat, da nigde ne piše 980. sličica , nego ovako svaka ekipa po 20, pa koće baš da računa koliko je to, a drugi manje verovatan, da je mlađoj deci lakše za praćenje). pozitivno je da su vratili info o klubu na sličicu, poziciju su rešili različitom bojom polja sa imenom igrača.grafički je, jbg vezan za logo prvenstva, koji je jeziv, tako da tu mislim da nisu mogli mnogo bolje da ga odrade
May 15May 15 treba znaci 20-25k da se popuni. u zavisnosti koliko je ko efikasan u menjazi. samo da ne useru sa neki ekstra retkim slicicama kao za euro
May 17May 17 Ja odavno skupljam albume i sličice iz puke navike, a ne da me ošiša Panini za 600-800-1000 sličica. Sigurno nisam popunio zadnjih 3,4 albuma.U to ime, ljudi se snalaze na sve načine https://andronauticos.xyz/figuras-mundial-2026/?download=links
May 17May 17 eno neki dripac na FB u jednoj od hiljadu panini grupa prodaje te PDFove za 15-20 konvertabilnih markiako ti je vise do magazina/almanaha, nego do skupljanja, Panini je izdao one reprinted albume, mislim da nisu cak ni tolko skupi
May 18May 18 Online album sam na 6%. Ovaj pravi - na oko 40%. Kartica imam oko 100 od valjda 600 koliko postoji.
May 19May 19 On 28. 4. 2026. at 21:09, G. L. said:Ovih kartica, @Mr.Mxyzptlk Edited May 19May 19 by G. L.
May 19May 19 Cvrste su i idu u folije sa dzepovima. Kupujem ih po Muelleru. Okacicu fotke, kad se vratim sa odmora.
May 19May 19 ja od kartica priznajem samo NBA kartice doduše, skupljao sam jednom neke Calcio kartice, recimo 1999, bio srećan ko malo dete (pošto sam i bio malo dete). Nikad ih nisam kompletirao doduše
May 22May 22 On 20. 5. 2026. at 21:53, Mr.Mxyzptlk said:cemu sluze ekstra stikeri? imam dvaimam gomilu ovih kodova ali me mrze da prepisujem.Skeniraj QR kod. Einfach sowieso.
May 24May 24 On 18. 5. 2026. at 23:29, G. L. said:Online album sam na 6%. Ovaj pravi - na oko 40%. Kartica imam oko 100 od valjda 600 koliko postoji.Jedan nepdejt: Online album je na 27%, pravi na oko 60ak%, sa svega jednom menjazom u KGu. Sad nastupa sex, kad cu morati da skupljam u inozemstvu - a oni za menjazu culi nisu. Verovatno bi mislili da sam swinger, kad bih i probao da im objasnim. Edited May 24May 24 by G. L.
May 24May 24 On 22. 5. 2026. at 21:42, G. L. said:Skeniraj QR kod. Einfach sowieso. nemam pojma kako da vam posaljemok je album, jedino je glupo sto negde ima dva golmana negde ne.slicica u srbiji nema nigde, navala je ogromna da se ceka stampa od ponedeljka-srede, da stignu nove. uzimao sam kutije od lika sa nbg-a. daje za 6200, sto je ok cena.