Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panini albumi

Featured Replies

29 minutes ago, Papovac said:

sin sakuplja, ladno ima 980 slicica jbt.

klincima se bas ne da lolol

• Replies 2.2k
  • Views 172.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

10 hours ago, goofs said:

dajte neke utiske o albumu

jel opet ona usrana numeracija?

kvalitet - pa manje više standard sa poslednja 2 SP - na relativno malom uzorku mi deluje da su sličice za zeru kvalitetnije nego za prethodno prvenstvo.

numeracija ista (dve su mi teorije zašto je koriste - psihološki efekat, da nigde ne piše 980. sličica unsure, nego ovako svaka ekipa po 20, pa koće baš da računa koliko je to, a drugi manje verovatan, da je mlađoj deci lakše za praćenje).

pozitivno je da su vratili info o klubu na sličicu, poziciju su rešili različitom bojom polja sa imenom igrača.

grafički je, jbg vezan za logo prvenstva, koji je jeziv, tako da tu mislim da nisu mogli mnogo bolje da ga odrade

image.png

treba znaci 20-25k da se popuni. u zavisnosti koliko je ko efikasan u menjazi. samo da ne useru sa neki ekstra retkim slicicama kao za euro

eno neki dripac na FB u jednoj od hiljadu panini grupa prodaje te PDFove za 15-20 konvertabilnih marki

ako ti je vise do magazina/almanaha, nego do skupljanja, Panini je izdao one reprinted albume, mislim da nisu cak ni tolko skupi

Online album sam na 6%. Ovaj pravi - na oko 40%. Kartica imam oko 100 od valjda 600 koliko postoji.

kakvih kartica?

On 28. 4. 2026. at 21:09, G. L. said:

IMG_20260428_194652.jpg

IMG_20260428_194614_edit_2272494629623553.jpg

Ovih kartica, @Mr.Mxyzptlk

Edited by G. L.

Cvrste su i idu u folije sa dzepovima. Kupujem ih po Muelleru. Okacicu fotke, kad se vratim sa odmora.

ja od kartica priznajem samo NBA kartice fantom

doduše, skupljao sam jednom neke Calcio kartice, recimo 1999, bio srećan ko malo dete (pošto sam i bio malo dete). Nikad ih nisam kompletirao doduše

cemu sluze ekstra stikeri? imam dva

imam gomilu ovih kodova ali me mrze da prepisujem.

On 20. 5. 2026. at 21:53, Mr.Mxyzptlk said:

cemu sluze ekstra stikeri? imam dva

imam gomilu ovih kodova ali me mrze da prepisujem.

Skeniraj QR kod. Einfach sowieso. nobles

On 18. 5. 2026. at 23:29, G. L. said:

Online album sam na 6%. Ovaj pravi - na oko 40%. Kartica imam oko 100 od valjda 600 koliko postoji.

Jedan nepdejt: Online album je na 27%, pravi na oko 60ak%, sa svega jednom menjazom u KGu. Sad nastupa sex, kad cu morati da skupljam u inozemstvu - a oni za menjazu culi nisu. Verovatno bi mislili da sam swinger, kad bih i probao da im objasnim. frust

Edited by G. L.

On 22. 5. 2026. at 21:42, G. L. said:

Skeniraj QR kod. Einfach sowieso. nobles

nemam pojma kako da vam posaljem

ok je album, jedino je glupo sto negde ima dva golmana negde ne.

slicica u srbiji nema nigde, navala je ogromna da se ceka stampa od ponedeljka-srede, da stignu nove.

uzimao sam kutije od lika sa nbg-a. daje za 6200, sto je ok cena.