June 28Jun 28 6 hours ago, Valk said:Ja tri Mesija u kesicama a Ronalda nikakoSacuvaj mi jednog Messija. Moze? Edited June 28Jun 28 by G. L.
June 28Jun 28 Ne verujem da će preživeti poteru za Ronaldom.Jednog smo zalepili, drugog dali za Jamala a trećeg čuvamo za Kristijana (ako održi cenu do kraja prvenstva)
June 28Jun 28 6 minutes ago, MocaVukotic said:Imam ja ronalda duplikat, ovog sto se lepi u album regulareHoćeš Mesija za njega ili ga čuvaš za nešto drugo?
June 29Jun 29 Kasno stižem na party, ali juče u šopingu čim sam ga video odmah sam ga spazio. Pošto sam bio sa razumnijom polovinom iskuliram na prvu, ali sam odmah danas otišao da pazarim. Bundle starter pack za $75 gde se dobije album tvrde korice i 40x7 pakovanja sličica. Full lux paket sa sve ovim mini terenom kutijom. Sedmogodišnjak oduševljen. Ionako prati i gleda sve na prvenstvu, a sad sam mu otvorio još jedan potpuno novi svemir.
June 29Jun 29 14 hours ago, Valk said:Ne verujem da će preživeti poteru za Ronaldom.Jednog smo zalepili, drugog dali za Jamala a trećeg čuvamo za Kristijana (ako održi cenu do kraja prvenstva)Daće ti Moca Runaldua, a Messija mi sačuvaj, ako moji čauši ne uspedu da mi dobave LM10.
July 5Jul 5 Završio album. Neko je pomenuo na prethodnim stranicama da je kvalitet u rangu sa katarskim, i sa tim bi se složio, samo više sličica, što nije nužno i bolje. Inače ta dva su mi za stepenik lošija od Brazila i Rusije, dok je Južna Afrika jedan od najboljih što smo imali.Vidim na FB grupama da ljudi dosta pominju neke falsifikat kineske sličice. Ne znam o čemu se tu radi, ne sumnjam da mogu da se pojave i falsifikati, dal sam i ja neke lepio, ko zna. Ono što mogu da primetim je da neke sličice imaju bleđu plavu pozadinu, neke puniju, pretpostavljao sam da je to do kvaliteta štampe koji je tradicionalno krš u poslednjoj deceniji.I da se vratim samo na onaj prošli Euro album, jebo sve kako je moguće da nisu mogli da sačekaju kraj baraža i da onda dizajniraju i štampaju sve, nego ubacuju ekipe koje nisu igrale Euro. Kako je Panini to uspeo za SP.
July 5Jul 5 poslednja koja mi fali u digitalnom albumu - Mesi, ladno niko neće da ga stavi u digitalnu menjažu
July 5Jul 5 1 hour ago, goofs said:Završio album. Neko je pomenuo na prethodnim stranicama da je kvalitet u rangu sa katarskim, i sa tim bi se složio, samo više sličica, što nije nužno i bolje. Inače ta dva su mi za stepenik lošija od Brazila i Rusije, dok je Južna Afrika jedan od najboljih što smo imali.Vidim na FB grupama da ljudi dosta pominju neke falsifikat kineske sličice. Ne znam o čemu se tu radi, ne sumnjam da mogu da se pojave i falsifikati, dal sam i ja neke lepio, ko zna. Ono što mogu da primetim je da neke sličice imaju bleđu plavu pozadinu, neke puniju, pretpostavljao sam da je to do kvaliteta štampe koji je tradicionalno krš u poslednjoj deceniji.I da se vratim samo na onaj prošli Euro album, jebo sve kako je moguće da nisu mogli da sačekaju kraj baraža i da onda dizajniraju i štampaju sve, nego ubacuju ekipe koje nisu igrale Euro. Kako je Panini to uspeo za SP.U kineskim radnjama se valjaju (legitimno) slidže koje su loša kopija orginala. Ne slažu se boje, lepak je loš, imena pogrešna. Mislim da idu za 120 dindži pa ih narod pazariJa sam stigao do pola - muljanje Polidora sa sličicama, nezajažljivi lihvari i ludaci koji kupuju na buljuke.......sve mi je to iskomplikovalo život i poprilično uništilo želju da ga uoopšte završim. Sad se oslanjam na svoj stari dobri OCD da završi posao, mada ....
July 9Jul 9 Virtualni osnovni - popunjen, onaj dodatak - nije. Imam oko 300 duplikata. Pravi - fali 40 do 50 komada. Imam 150 duplih. Ko ima duplikate, a hoce da se menja - tu sam. @Valk, sacuvaj mi Messija.
July 10Jul 10 Ja sam završila album. Mesi je odavno otišao, poklonio ga moj sin drugaru.Najviše nas je namučio Hari Kejn, na kraju na Terazijama dali pet sličica i plavi trofej za njega. NIKO iz cele mreže saradnika ga nije imao maltene ni za sebe a kamoli duplikat.Kod Česme se klot sličice prodaju za 50 din/kom, ove ređe i superstars su skuplje.@levi kako se sklapa taj digitalni album, može pomoć? Imamo mnogo narandžastih kodova i ne znamo šta ćemo sad s njima, razmišljam da probamo taj digi iz dosade.
July 10Jul 10 Instaliras aplikaciju i sve ce ti se kasti samo. 1 kod je 1 kesica, mozes dobiti i 2 dnevno od njih i 1 dnevno tako sto skeniras album ili Coca Cola produkte. I imas, znaci, 4 kesice dnevno na raspolaganju.
July 10Jul 10 5 hours ago, Valk said:Ja sam završila album. Mesi je odavno otišao, poklonio ga moj sin drugaru.Najviše nas je namučio Hari Kejn, na kraju na Terazijama dali pet sličica i plavi trofej za njega. NIKO iz cele mreže saradnika ga nije imao maltene ni za sebe a kamoli duplikat.Kod Česme se klot sličice prodaju za 50 din/kom, ove ređe i superstars su skuplje.@levi kako se sklapa taj digitalni album, može pomoć? Imamo mnogo narandžastih kodova i ne znamo šta ćemo sad s njima, razmišljam da probamo taj digi iz dosade.uloguješ se na https://paninicollection.fifa.com/game ili skineš aplikaciju. mene aplikacija nešto zeza, nisam se udubljivao..mada testira strpljenje, mogu najviše 4 kesice dnevno da se otvore, stoji mi više od 20 neotvorenih kesica od tih kodova iz fizičkih kesica. od igrača mi fali samo Mesi i oni na kraju oni neki fans colection i tako stoji danima, gomila duplikata Edited July 10Jul 10 by levi