shimpu Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Skuplja li jos neko? Ja juce poceo 2 Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted January 23 Share Posted January 23 Danas je izašao novi Premier League album. Link to comment
smooth.Op Posted January 23 Share Posted January 23 Ja čekam EURO 2024 (doduše biće Topps, a ne Panini), pa da sa klincem popunjavam. To će negde april/maj da bude, a? 1 Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted January 23 Share Posted January 23 Danas sam video da najavljuju za prvu nedelju aprila. 1 Link to comment
goofs Posted January 23 Share Posted January 23 4 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Danas je izašao novi Premier League album. Jesi uzeo? Jesi skupljao proslogodisnji? Ja sam imao za 2022, prelep album, nahvalih ga ovde u vise navrata, ali proslogodisnji me mrzelo da se cimam, a sumnjam da je vrlo slican, malo repetitivan. Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted January 23 Share Posted January 23 45 minutes ago, goofs said: Jesi uzeo? Jesi skupljao proslogodisnji? Ja sam imao za 2022, prelep album, nahvalih ga ovde u vise navrata, ali proslogodisnji me mrzelo da se cimam, a sumnjam da je vrlo slican, malo repetitivan. Meni je prošlogodišnji bio sveukupno nešto bolji od onog iz 2022. godine. Ovaj je sličan prošlogodišnjem uz određene modifikacije. 1 Link to comment
mire Posted January 23 Share Posted January 23 4 hours ago, smooth.Op said: Ja čekam EURO 2024 (doduše biće Topps, a ne Panini), pa da sa klincem popunjavam. To će negde april/maj da bude, a? moj poslednji je bio euro '84., imao nepunih 17, iskompletirao album i pozdravio se sa tom vrstom sporta Link to comment
smooth.Op Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) Isto. Ali kad sam video koliko se mali popalio kad je bilo SP u Kataru, za ovaj ćemo krenuti na vreme i sa guštom Edit: mislim isto batalio davno. 84te još uvek nisam bio rođen Edited January 23 by smooth.Op Link to comment
villiem Posted January 23 Share Posted January 23 Nema vise Paninija, eh Polako cemo vlasnici svih proslih albuma postati milioneri Sledece neke godine Link to comment
cartman Posted February 7 Share Posted February 7 Imam u steku kod roditelja 2 kutije sa po 50 kesica euro 2012... Samo da ih klinac ili sestrići ne pronađu i za 50 godina sam bogat čovek. 😊 Link to comment
MocaVukotic Posted April 3 Share Posted April 3 Vidim da se pojavio ovaj novi tops album, ali u nekoj kesetini sa jos nekim dodacima, kosta soma i nesto, zaboravio sam tacno, ne znam dal moze da se kupi samo album... Kakve dijabole jbt Link to comment
Sandens Posted April 4 Share Posted April 4 (edited) sličice i zvanični album još nisu izašli, to su nekakve kartice i štagod. Edited April 4 by Sundance Kid Link to comment
smooth.Op Posted April 4 Share Posted April 4 Da. Ja se zeznuo i kupio, a da nisam gledao. Još na samouslužnoj kasi izlazi cena od preko 1000 rsd. Reko ooooukej. Kući klinac otvara, kad ono jbne kartice. Jooj klinktone. 1 Link to comment
Recommended Posts