Popular Post bags Posted November 14, 2022 Popular Post Share Posted November 14, 2022 U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje. Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treba. Da skratim pricu radi se o coveku koji ima nekih 55 godina iz Bosne. Trazio 2 hladna piva za ovih devet jer sam odmah poceo na nasem. On je pravi skupljac sto u njegovom svetu znaci da skuplja zato sto sto voli a ne zato sto drugi skupljaju. hehe Ima 180.000 slicica sortiranih u neke kutijice i ima 900 stalnih musterija. Radi EP i SP od 1994 u Austriji cak i putuje da bi ucestvovao na nekim berzama. Zaradjuje na tome sto prodaje grbove i timove po duploj ceni (40 centi) i sto mu ljudi daju par stotina eura da mu ispune album. Kaze cim predjes pola sledeci put zovi da ne trosis pare. Inace vrlo zivopisan lik. U stanu ima postere Doorsa i Beatles-a i razne dresove i salove od Man Utd. Najsmesnije je kad je rekao da je mora otkazati i more ovog leta koliko je posla imao sa slicicama. Cak me i spopao sa pitanjima sto sam debeo i ne vozim bicklo. Ako nemam ima neki njegov pajtas Zoka koji valja neke bickle koji su kao novi. Nadrealisti ne bi ovo smislili... 3 11 Link to comment
goofs Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Ako nekoga zanima - ima na rutrekeru torent od 20ak GB sa PDF skenovima Panini izdanja, sve zivo od WC, Eura do belgijskih liga i NBA, svasta moze da se vidi i dosta su dobri skenovi. Nije to isto kao listati album, naravno, ali fino za baciti pogled kad nisi u prilici drugacije. 1 Link to comment
mlatko Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Ako nekoga zanima - ima na rutrekeru torent od 20ak GB sa PDF skenovima Panini izdanja, sve zivo od WC, Eura do belgijskih liga i NBA, svasta moze da se vidi i dosta su dobri skenovi. Nije to isto kao listati album, naravno, ali fino za baciti pogled kad nisi u prilici drugacije.Imam PDF najnovijeg kome trebaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Ima li neko informaciju kada će Englezi? Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Da odgovorim sam sebi - stižu u ponedeljnik, 20.02. Link to comment
Sandens Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 je l skuplja neko premier ligu? album je dosta lepo odrađen i sličice su kvalitetnije nego za katar. Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Skupljam ja. Album mi se i na prvi pogled, a i kasnije baš svideo. Mislim da su ga dobro odradili, sa sve sličicama, te će i zadovoljstvo skupljanja time biti veće. Link to comment
goofs Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Jeste skupljali prosle godine? Mozete da uporedite ovaj sa tim? Isti, bolji, losiji? Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Skupljao je brat, i mislim da je ovaj bolji. Zapravo, mislim da je najbolji u prethodnih nekoliko godina što se Engleza tiče. Dosta je sličan prethodnima, ali su neki detalji malo promenjeni, a nešto novo uvedeno. Bemliga, meni deluje moćnije. 1 Link to comment
Sandens Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 album deluje još bolje sad kad je i malo popunjen i kad je podebljan sličicama. kapiram da su ih englezi pritisli da isporuče malo kvalitetniji proizvod nego za svetska prvenstva. Link to comment
SmudgeYorkshire Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Nisam prije skupljao PL, pa ako može par informacija... Što tek sada izlazi album kod nas, ima li sličica i albuma redovno po trafikama, mijenjaju li se Englezi na Terazijama? Link to comment
goofs Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Ja sam prosle godine skupljao, ove se jos uvek lomim. Prelep je album bio, pravo osvezenje. Ne znam sto tek sad, valjda su nanjusili da ima publike, dosta fudbalskih albuma izlazi poslednjih godina, Fifa365 i LŠ, a ovaj ih šije za dva koplja. Slicica bude redovno na trafikama, a za menjažu na Terazijama ne znam, mislim da nema, ja sam poštom morao da se menjam. 1 Link to comment
SmudgeYorkshire Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Auh ljudi, hvala vam puno za spominjanje (i hvaljenje) Premijer liga albuma. Stigao prije par dana album i kutija sličica na adresu, baš uživam u njima. Pitanja uz za svaku sličicu su odlična, svašta se novo sazna... Format albuma, svi detalji na sličicama (do toga kojom nogom igra igrač), ma fenomenalan je album na sve načine! Još uvijek nemam duplih, ali biće uskoro pa ako ste voljni možemo organizovati i neke mjenjaže. Link to comment
Sandens Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Ja već imam preko 100 duplih tako da može neka menjaža, samo da vidimo kako. Inače, popunio sam pola albuma, a kupujem dnevno po 3/4/5 kesica i već sam počeo da dobijam skoro po polovinu duplikata. Link to comment
SmudgeYorkshire Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 On 18. 3. 2023. at 22:40, Sundance Kid said: Ja već imam preko 100 duplih tako da može neka menjaža, samo da vidimo kako. Inače, popunio sam pola albuma, a kupujem dnevno po 3/4/5 kesica i već sam počeo da dobijam skoro po polovinu duplikata. Ja sam za sada sa malo više sreće jer sam isto negdje na pola, ali sa 50 duplih. Vjerovatno će i meni duple pojačati uskoro pa možemo onda organizovati mjenjažu. Link to comment
Recommended Posts