Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted
A meni svaki put nudi 2.0.0.14 :unsure:
i meni sad angry.gif
Posted

skinuo i instalirao .dmg iz prve :)picture1gk4.png

Posted

Kakva bruka. I dalje na download stranici stoji Firefox 2. :D

Posted

Ja skinula neko ponuđeno sranjce i nije htela čak ni da se startuje :blink: Mislim da jeste bila ova 2.xx.14.Deinstaliram i vratim na RC1 koja je šljakala.

Posted
Ja skinula neko ponuđeno sranjce i nije htela čak ni da se startuje :blink: Mislim da jeste bila ova 2.xx.14.Deinstaliram i vratim na RC1 koja je šljakala.
StAngerov link je OK... FF3 radi OK, ali nekako čudno iscrtava stranice... Mislim na postupak, ne na izgled... No, navići ću se, valjda...
Posted (edited)
Ja sam imao tu RC1 verziju i kasnije (pre sedmicu dana otprilike) mi je ponudio update - i tada sam dobio verziju 3.0Sad sam ponovo skidao samo iz zabave jer koliko vidim sve je isto
StAngerov link je OK... FF3 radi OK, ali nekako čudno iscrtava stranice... Mislim na postupak, ne na izgled... No, navići ću se, valjda...
To sam i ja primetio kad sam instalirao RC1 verziju - uglavnom se dešava samo kad prvi put otvaraš neku stranicu Edited by St.Anger
Posted
Ja sam imao tu RC1 verziju i kasnije (pre sedmicu dana otprilike) mi je ponudio update - i tada sam dobio verziju 3.0Sad sam ponovo skidao samo iz zabave jer koliko vidim sve je isto
Hm, pa i meni piše na onome ''About'' Version 3.0moguće da se apdejtovala. :unsure:e da, jel oće da vam otvori PDF fajl? Meni izbacuje neko obaveštenje da ''ne može da se gleda u ovom browseru'' što mi je čudno jer sam u starijim FF-ima najnormalnije gledala takve fajlove.
Posted

Procitao sam negde da ce trojka biti ista kao RC3

Posted
e da, jel oće da vam otvori PDF fajl? Meni izbacuje neko obaveštenje da ''ne može da se gleda u ovom browseru'' što mi je čudno jer sam u starijim FF-ima najnormalnije gledala takve fajlove.
Meni otvara bez problema
Posted

vrlo cesto, kada downloadujem neku internet stranicu preko mozille, komp mi sachuva krnju verziju stranice. evo demonstracije:umesto ovako:mozilanormalno2hs6.jpgstranica mi bude sachuvana ovako:mozilaproblem2em2.jpgshta bi mogao biti problem?

Posted

Da, pojavio se i na zvanicnoj stranici (7,15mb)Sada ne rade addons strane, pa ne mogu da vidim kako stoje stvari sa ext

Posted

Za ekstenzije nekad valja svratiti do home page-a autora. Dešavalo mi se da nađem noviju verziju tamo, već sam to napisao.

Posted

Mislis hp extenzije nezavisno od Mozilinog sajta?U komentarima na stranici odgovarajuceg addona se cesto mogu naci neke korisne informacije.