Conspirator Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kakva bruka. I dalje na download stranici stoji Firefox 2. :D
St.Anger Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kakva bruka. I dalje na download stranici stoji Firefox 2. :D http://www.mozilla-europe.org/en/
Valk Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja skinula neko ponuđeno sranjce i nije htela čak ni da se startuje Mislim da jeste bila ova 2.xx.14.Deinstaliram i vratim na RC1 koja je šljakala.
radisa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja skinula neko ponuđeno sranjce i nije htela čak ni da se startuje Mislim da jeste bila ova 2.xx.14.Deinstaliram i vratim na RC1 koja je šljakala.StAngerov link je OK... FF3 radi OK, ali nekako čudno iscrtava stranice... Mislim na postupak, ne na izgled... No, navići ću se, valjda...
St.Anger Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 (edited) Ja skinula neko ponuđeno sranjce i nije htela čak ni da se startuje Mislim da jeste bila ova 2.xx.14.Deinstaliram i vratim na RC1 koja je šljakala. Ja sam imao tu RC1 verziju i kasnije (pre sedmicu dana otprilike) mi je ponudio update - i tada sam dobio verziju 3.0Sad sam ponovo skidao samo iz zabave jer koliko vidim sve je istoStAngerov link je OK... FF3 radi OK, ali nekako čudno iscrtava stranice... Mislim na postupak, ne na izgled... No, navići ću se, valjda... To sam i ja primetio kad sam instalirao RC1 verziju - uglavnom se dešava samo kad prvi put otvaraš neku stranicu Edited June 17, 2008 by St.Anger
Valk Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ja sam imao tu RC1 verziju i kasnije (pre sedmicu dana otprilike) mi je ponudio update - i tada sam dobio verziju 3.0Sad sam ponovo skidao samo iz zabave jer koliko vidim sve je istoHm, pa i meni piše na onome ''About'' Version 3.0moguće da se apdejtovala. :unsure:e da, jel oće da vam otvori PDF fajl? Meni izbacuje neko obaveštenje da ''ne može da se gleda u ovom browseru'' što mi je čudno jer sam u starijim FF-ima najnormalnije gledala takve fajlove.
St.Anger Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 e da, jel oće da vam otvori PDF fajl? Meni izbacuje neko obaveštenje da ''ne može da se gleda u ovom browseru'' što mi je čudno jer sam u starijim FF-ima najnormalnije gledala takve fajlove. Meni otvara bez problema
johnnioza Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 vrlo cesto, kada downloadujem neku internet stranicu preko mozille, komp mi sachuva krnju verziju stranice. evo demonstracije:umesto ovako:stranica mi bude sachuvana ovako:shta bi mogao biti problem?
Conspirator Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Konačnohttp://www.mozilla.com/en-US/products/firefox
nbg4ever Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Da, pojavio se i na zvanicnoj stranici (7,15mb)Sada ne rade addons strane, pa ne mogu da vidim kako stoje stvari sa ext
Conspirator Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Za ekstenzije nekad valja svratiti do home page-a autora. Dešavalo mi se da nađem noviju verziju tamo, već sam to napisao.
nbg4ever Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mislis hp extenzije nezavisno od Mozilinog sajta?U komentarima na stranici odgovarajuceg addona se cesto mogu naci neke korisne informacije.
Recommended Posts