Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

Meni (FF 3.0 RC3) ne radi ekstenzija komada pet (5):Tab Mix plusImageBotLinkificationPaste and Go 2Tab PreviewI ne mogu da otvorim stranicu za download, ako neko uspe neka baci link za skidanje i ovde :)

• Replies 1k
  • Views 97.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo recimo spisak ekstenzija koje ja koristim i ne mogu da zamislim internet bez njih:   German Dictionary, extended for Austria - spell checker Absolute Enable Right Click & Copy - ak

• Kod mene:   1Password - pamti sve šifre koje koristim, a ima i notes itd VideoDownloadHelper - bags opisao iznad uBlock Origin - najbolja stvar na svetu OneTab - grupiše otvor

• Koji sunovrat, koji traje već godinama. Šta se dešava kad "open source" zarobi menadžment koji hoće da iscedi poslednji cent za svoju korist makar na kraju uništili proizvod.     

Posted Images

Da, to i meni pise, samo sto sam ja skinuo RC1, pa se ili on u medjuvremenu updateovao do finalne ili RC-evi nisu oznacavani kao takvi...
I meni isto

Skinuo sam odavdeFirefox Setup 3.0http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...Setup%203.0.exeMada, ne vidim da se razlikuje od RC-a. About kaze jedno, ali tab koji se otvara kaze drugo048hz9.jpgOve ekstenzije i dalje nisu kompatibilne. Dok to ne rese, drzim se dvojke.047nk0.jpg

Ne skida nikako , imam poruku : Http/1.1 Service Unavailable.

A meni svaki put nudi 2.0.0.14 :unsure:

Ne skida nikako , imam poruku : Http/1.1 Service Unavailable.
Probaj ovo :)(kopirano sa poslednje download strane):Your download should automatically begin in a few seconds, but if not, click here....Ja upravo skidam :)

Hmm, ova ima 6.99mb, a ona koju sam ja skidao 7.15mbDakle, nisu iste. Valjda je ova OK

Zbun...Ovo što sam skinuo (6.99Mb - Firefox Setup 3.0.exe) je u bajt identičan fajl kao i instalacija FF3 RC3... ...koja pod About i daje info da je reč o full verziji doduše... ;)

Ma, neka se nose :rolleyes: Mene, pre svega, interesuje kompatibilnost ekstenzija. Nema sanse da se nekih odreknem. Nije mi problem da privremeno zaboravim teme i ostalu sminku, linkification, temp inbox, ali imagebot, quicknote i slicno, nema sanse.Odo ja da gledam fuzbal, a FF moze da ceka

Instalirah, hvala srdjanne :). Posveticu se extenzijama posle ispita :(

ovde nesto nece da radi :(picture1qe0.png

Nije ni meni htelo, ali srdjannov link radi ;) (doduse, ja sam skinula tek iz petog pokusaja)

Nije ni meni htelo, ali srdjannov link radi ;) (doduse, ja sam skinula tek iz petog pokusaja)
meni taj njegov link radi iz prve, ali ne znam sta cu sa .exe fajlom :Dedit:ali promenim u njegovom linku 'win' u 'osx' i dobijem ovo :) :http://kyoto-mz-dl.sinet.ad.jp/pub/mozilla...refox%203.0.dmgako nekom treba za meka :)

Edited by jms_uk

Aaaaaaaaaaaaaa :blush: Ali ima pametnijih od mene koji su se snasli ;)