Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

Meni (FF 3.0 RC3) ne radi ekstenzija komada pet (5):Tab Mix plusImageBotLinkificationPaste and Go 2Tab PreviewI ne mogu da otvorim stranicu za download, ako neko uspe neka baci link za skidanje i ovde :)

Posted
Da, to i meni pise, samo sto sam ja skinuo RC1, pa se ili on u medjuvremenu updateovao do finalne ili RC-evi nisu oznacavani kao takvi...
I meni isto
Posted

Ne skida nikako , imam poruku : Http/1.1 Service Unavailable.

Posted
Ne skida nikako , imam poruku : Http/1.1 Service Unavailable.
Probaj ovo :)(kopirano sa poslednje download strane):Your download should automatically begin in a few seconds, but if not, click here....Ja upravo skidam :)
Posted

Hmm, ova ima 6.99mb, a ona koju sam ja skidao 7.15mbDakle, nisu iste. Valjda je ova OK

Posted

Zbun...Ovo što sam skinuo (6.99Mb - Firefox Setup 3.0.exe) je u bajt identičan fajl kao i instalacija FF3 RC3... ...koja pod About i daje info da je reč o full verziji doduše... ;)

Posted

Ma, neka se nose :rolleyes: Mene, pre svega, interesuje kompatibilnost ekstenzija. Nema sanse da se nekih odreknem. Nije mi problem da privremeno zaboravim teme i ostalu sminku, linkification, temp inbox, ali imagebot, quicknote i slicno, nema sanse.Odo ja da gledam fuzbal, a FF moze da ceka

Posted

Instalirah, hvala srdjanne :). Posveticu se extenzijama posle ispita :(

Posted

Nije ni meni htelo, ali srdjannov link radi ;) (doduse, ja sam skinula tek iz petog pokusaja)

Posted (edited)
Nije ni meni htelo, ali srdjannov link radi ;) (doduse, ja sam skinula tek iz petog pokusaja)
meni taj njegov link radi iz prve, ali ne znam sta cu sa .exe fajlom :Dedit:ali promenim u njegovom linku 'win' u 'osx' i dobijem ovo :) :http://kyoto-mz-dl.sinet.ad.jp/pub/mozilla...refox%203.0.dmgako nekom treba za meka :) Edited by jms_uk
Posted

Aaaaaaaaaaaaaa :blush: Ali ima pametnijih od mene koji su se snasli ;)