anantaram Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) tebe?ne radi buffering iz nekog razloga. samo u firefoxu. Edited October 9, 2011 by anantaram
Idioteque Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Nešto debelo ne valja kod Lisice i yotube klipova. Krene normalno, onda se zakuca i klip i cela mozila. Pa onda čekić 30 sekundi da prokine i proradi. Jel neko provalio rešenje?
radisa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A jel' ti baferuje, ili samo pušta, bez istog?Ja isto nemam problema, ali sam skontao da ne baferuje uopšte, smo mi pušta lepo... Bez obzira na klip...E sad, verujem da je 4 megabita dovoljno za većinu klipova da idu OK, ali da ako neko ima manji protok, može biti zajeb...
Roger Sanchez Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A jel' ti baferuje, ili samo pušta, bez istog?Ja isto nemam problema, ali sam skontao da ne baferuje uopšte, smo mi pušta lepo... Bez obzira na klip...E sad, verujem da je 4 megabita dovoljno za većinu klipova da idu OK, ali da ako neko ima manji protok, može biti zajeb...E sad mislim da znam u čemu je vic - jeste sigurni da su videi koji se ne buferišu prikazani u Flashu? Taj sindrom je vezan uz HTML5 videoje, i ako još imaš slabiji downlink, onda bome vidiš i dosta trokiranja. :D
radisa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 E sad mislim da znam u čemu je vic - jeste sigurni da su videi koji se ne buferišu prikazani u Flashu? Taj sindrom je vezan uz HTML5 videoje, i ako još imaš slabiji downlink, onda bome vidiš i dosta trokiranja. :D http://www.youtube.com/watch?v=nGg8spLDi5Q&feature=feedrec_grec_indexJab' rekao da je ovo flash... Jel' ti ga buferiše? Meni ne...
Roger Sanchez Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Imaš li neki normalnije-uobičajeniji primjer, ez in kraći od sata?
radisa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) Ma imam, ali baš kod ovakvih stvari je najuočljivije...Evo ti ovo, npr...Etit: Vid zajeba, kad je ugrađen onda buferiše, ali, ako ga pustim na youtubetu, neće... Edited October 11, 2011 by radisa
Roger Sanchez Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Meni da, sivo odma poleti do kraja videa.
radisa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Meni da, sivo odma poleti do kraja videa.I na Youtjubetu? Čudno...7.0.1 ili Noćna verzija?
Zli Gli Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Meni haxball radi sporo na Firefoxu (i Operi) a iz Chrome-a radi ok. Jednostavno preskace, ne klizi.Firefox je sranje.
Roger Sanchez Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 I na Youtjubetu? Čudno...7.0.1 ili Noćna verzija?Obje rade kako treba. Možda da apdejtujete Fleša?
radisa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Obje rade kako treba. Možda da apdejtujete Fleša?11.0.1.152, nema novije... I dalje ne baferuje... Googlam, ali nšta pametno...
Recommended Posts