Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

Da li jos nekog poceo da zeza Youtube?

• Replies 1k
  • Views 97.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo recimo spisak ekstenzija koje ja koristim i ne mogu da zamislim internet bez njih:   German Dictionary, extended for Austria - spell checker Absolute Enable Right Click & Copy - ak

• Kod mene:   1Password - pamti sve šifre koje koristim, a ima i notes itd VideoDownloadHelper - bags opisao iznad uBlock Origin - najbolja stvar na svetu OneTab - grupiše otvor

• Koji sunovrat, koji traje već godinama. Šta se dešava kad "open source" zarobi menadžment koji hoće da iscedi poslednji cent za svoju korist makar na kraju uništili proizvod.     

Posted Images

da

tebe?ne radi buffering iz nekog razloga. samo u firefoxu.

Edited by anantaram

• Author

Nešto debelo ne valja kod Lisice i yotube klipova. Krene normalno, onda se zakuca i klip i cela mozila. Pa onda čekić 30 sekundi da prokine i proradi. Jel neko provalio rešenje?

Kod mene nema problema. :huh:

A jel' ti baferuje, ili samo pušta, bez istog?Ja isto nemam problema, ali sam skontao da ne baferuje uopšte, smo mi pušta lepo... Bez obzira na klip...E sad, verujem da je 4 megabita dovoljno za većinu klipova da idu OK, ali da ako neko ima manji protok, može biti zajeb...

A jel' ti baferuje, ili samo pušta, bez istog?Ja isto nemam problema, ali sam skontao da ne baferuje uopšte, smo mi pušta lepo... Bez obzira na klip...E sad, verujem da je 4 megabita dovoljno za većinu klipova da idu OK, ali da ako neko ima manji protok, može biti zajeb...
E sad mislim da znam u čemu je vic - jeste sigurni da su videi koji se ne buferišu prikazani u Flashu? Taj sindrom je vezan uz HTML5 videoje, i ako još imaš slabiji downlink, onda bome vidiš i dosta trokiranja. :D

Imaš li neki normalnije-uobičajeniji primjer, ez in kraći od sata?

Ma imam, ali baš kod ovakvih stvari je najuočljivije...Evo ti ovo, npr...Etit: Vid zajeba, kad je ugrađen™ onda buferiše, ali, ako ga pustim na youtubetu, neće... :unsure:

Edited by radisa

Meni da, sivo odma poleti do kraja videa.

Meni da, sivo odma poleti do kraja videa.
I na Youtjubetu? Čudno...7.0.1 ili Noćna verzija?

Meni haxball radi sporo na Firefoxu (i Operi) a iz Chrome-a radi ok. Jednostavno preskace, ne klizi.Firefox je sranje. dry.gif

I na Youtjubetu? Čudno...7.0.1 ili Noćna verzija?
Obje rade kako treba. Možda da apdejtujete Fleša?
Obje rade kako treba. Možda da apdejtujete Fleša?
11.0.1.152, nema novije... I dalje ne baferuje... Googlam, ali nšta pametno...