Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

• Author

Pri logovanju na facebook lisica mi se krašuje. Iskočips1uu0.jpga potom i ps2ax3.jpgNi kompetno reinstaliranje nije pomoglo. I dešava se samo i isključivo sa FBom. BTW, nešto sam čačkao i provalio da gumb F11 ima skroz korisnu funkciju u radu sa FFom. :) Zgodna ekstenzija za sinhronizaciju vaših lisica sa više računara:klik!Lek za pretrpan bookmark bar:klik!I nešto šminke, posebno simpatično (ex)safaristima:klik!----------------Now playing: Ray Charles - What`d I Sayvia FoxyTunes

• Replies 1k
  • Views 97.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo recimo spisak ekstenzija koje ja koristim i ne mogu da zamislim internet bez njih:   German Dictionary, extended for Austria - spell checker Absolute Enable Right Click & Copy - ak

• Kod mene:   1Password - pamti sve šifre koje koristim, a ima i notes itd VideoDownloadHelper - bags opisao iznad uBlock Origin - najbolja stvar na svetu OneTab - grupiše otvor

• Koji sunovrat, koji traje već godinama. Šta se dešava kad "open source" zarobi menadžment koji hoće da iscedi poslednji cent za svoju korist makar na kraju uništili proizvod.     

Posted Images

da li postoji neki nacin da Firefox ne pretrazuje moje bookmarks kada krenem da kucam u address bar? znaci da ako obrisem completan history - da ne pokazuje nista.FF 3.0.1 na OS Xunapred zahvalan!

about:config, metni oba na 0, restartuj i kazi hvalafirefoxhistorybookmarks.png+ el da da je lijep? ko jos iste funkcionalnos'nyb4as.gifedit:

Zgodna ekstenzija za sinhronizaciju vaših lisica sa više računara:klik!
ovo je bolje, kad vec sinhronizujes, do it like a man! /sa svim jebadama- od passwda, preko ekstenzija, do cachea

Edited by MaRkOMaN

about:config, metni oba na 0, restartuj i kazi hvalafirefoxhistorybookmarks.png
hm. nece da radi :unsure:

jbg, stalo mi je do tog hvala- probaj da stavis browser.urlbar.matchonlytyped na False, al znaj da za razliku od prethodnog gasi i bookmarks i history

jbg, stalo mi je do tog hvala- probaj da stavis browser.urlbar.matchonlytyped na False, al znaj da za razliku od prethodnog gasi i bookmarks i history
i meni :)to mi je vec bilo na 'false'.any more ideas?edit: ne kapiram zasto im je to podeseno za bookmarks. - za history ok, ali ako hocu da trazim nesto po bookmarks-ovima - onda ih otvorim pa nadjem.

Edited by jms_uk

na kraju iskoristih ovo radikalno resenje 38393760ky3.jpgu svakom slucaju HVALA! na trudu i sugestijama :)

Edited by jms_uk

mmm, lnr%20(14).gif /za ty..a sve vreme ti jurih elegantnija resenja..-men taj address-bar-autocomplete s verzijom 3 bi bas bzvz u pocetku, dok sad otkidam na to da mogu da otvorim posecenu stranicu na osnovu nekoliko slova iz title taga- nema vise jurnjave po historyju

• Author

Zašto lisica samo za Yahoo mail ne nudi da zapamti user name i password i da li to može nekako da se sredi? Opako me smara da kucam svaki put.

Zašto lisica samo za Yahoo mail ne nudi da zapamti user name i password i da li to može nekako da se sredi? Opako me smara da kucam svaki put.
instaliraj add-on Sxipper
  • Author
instaliraj add-on Sxipper
Fala učo, živ bio!
  • 4 weeks later...

Kako da dodam opciju youtube u Search?Mozila 3.0

Izgleda nema (tj. nema ga na sajtu sa ekstenzijama).

• Author
Kako da dodam opciju youtube u Search?Mozila 3.0
Instaliraš ovo i onda dodaješ šta hoćeš. Skoro.Ako sam te dobro razumeo? :unsure:

u onom search polju gore desno, gdje ima google, answers.com, e-bay i ostali search engini, moze jednostavno da se doda bilo koji search engine. kad si na sajtu npr. youtube, kliknes na ikonicu pored search polja, i u padajucem meniju se dobije 'add youtube video search'.