Idioteque Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Pri logovanju na facebook lisica mi se krašuje. Iskočia potom i Ni kompetno reinstaliranje nije pomoglo. I dešava se samo i isključivo sa FBom. BTW, nešto sam čačkao i provalio da gumb F11 ima skroz korisnu funkciju u radu sa FFom. :) Zgodna ekstenzija za sinhronizaciju vaših lisica sa više računara:klik!Lek za pretrpan bookmark bar:klik!I nešto šminke, posebno simpatično (ex)safaristima:klik!----------------Now playing: Ray Charles - What`d I Sayvia FoxyTunes
jms_uk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 da li postoji neki nacin da Firefox ne pretrazuje moje bookmarks kada krenem da kucam u address bar? znaci da ako obrisem completan history - da ne pokazuje nista.FF 3.0.1 na OS Xunapred zahvalan!
MaRkOMaN Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 (edited) about:config, metni oba na 0, restartuj i kazi hvala+ el da da je lijep? ko jos iste funkcionalnos'edit: Zgodna ekstenzija za sinhronizaciju vaših lisica sa više računara:klik! ovo je bolje, kad vec sinhronizujes, do it like a man! /sa svim jebadama- od passwda, preko ekstenzija, do cachea Edited August 9, 2008 by MaRkOMaN
jms_uk Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 about:config, metni oba na 0, restartuj i kazi hvalahm. nece da radi
MaRkOMaN Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 jbg, stalo mi je do tog hvala- probaj da stavis browser.urlbar.matchonlytyped na False, al znaj da za razliku od prethodnog gasi i bookmarks i history
jms_uk Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 (edited) jbg, stalo mi je do tog hvala- probaj da stavis browser.urlbar.matchonlytyped na False, al znaj da za razliku od prethodnog gasi i bookmarks i historyi meni :)to mi je vec bilo na 'false'.any more ideas?edit: ne kapiram zasto im je to podeseno za bookmarks. - za history ok, ali ako hocu da trazim nesto po bookmarks-ovima - onda ih otvorim pa nadjem. Edited August 9, 2008 by jms_uk
jms_uk Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 (edited) na kraju iskoristih ovo radikalno resenje u svakom slucaju HVALA! na trudu i sugestijama :) Edited August 9, 2008 by jms_uk
MaRkOMaN Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 mmm, /za ty..a sve vreme ti jurih elegantnija resenja..-men taj address-bar-autocomplete s verzijom 3 bi bas bzvz u pocetku, dok sad otkidam na to da mogu da otvorim posecenu stranicu na osnovu nekoliko slova iz title taga- nema vise jurnjave po historyju
Idioteque Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Zašto lisica samo za Yahoo mail ne nudi da zapamti user name i password i da li to može nekako da se sredi? Opako me smara da kucam svaki put.
teacher Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zašto lisica samo za Yahoo mail ne nudi da zapamti user name i password i da li to može nekako da se sredi? Opako me smara da kucam svaki put.instaliraj add-on Sxipper
Idioteque Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 instaliraj add-on SxipperFala učo, živ bio!
MiddleClass Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kako da dodam opciju youtube u Search?Mozila 3.0
Indy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Izgleda nema (tj. nema ga na sajtu sa ekstenzijama).
Idioteque Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kako da dodam opciju youtube u Search?Mozila 3.0Instaliraš ovo i onda dodaješ šta hoćeš. Skoro.Ako sam te dobro razumeo?
gervasius twinkleminkleson Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 u onom search polju gore desno, gdje ima google, answers.com, e-bay i ostali search engini, moze jednostavno da se doda bilo koji search engine. kad si na sajtu npr. youtube, kliknes na ikonicu pored search polja, i u padajucem meniju se dobije 'add youtube video search'.
Recommended Posts