kud_genijalci Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Najbolji komentatori su Turci na free streamovima, džabe i s prekidima, obično mi se od osećaja lagodnosti i relaksiranosti što pništa ne razumem javi apaeiti za bozu, klaker, turski čips s ukusom ratluka, sutlijaš i sudžuk, ali pošto ne konzumiram džank čips, a klakera nema, onda uz taj strea grickam kupovne torte dobošice iz super Maxi-marketa i pijem ledeno hladnu pepsi-kolu.
James Marshall Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja plaćam pivo ko mi nađe potok kad sledeći put budu ova dva prenosili. Trejnspoting na fast forwardhttp://www.youtube.com/watch?v=kbABUVIgR-k
James Marshall Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Sad gledam pregled večeri, da li mi se čini ili je lik na SK rekao za posljednju akciju Bostona na utakmici "čuvena akcija 2 na 2 Pirsa i Alena", džabe što se cijela stručna javnost digla na noge da utvrdi da li je KG napravio faul u blokuhttp://www.youtube.com/watch?v=VvoaJQ_AJdE
Feindouno Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Konj sa FTV-a u tridesetom minutu shvata da VDS nije kapiten nego Vidic koji je, gle cuda, kapiten citave sezone.I jos se usudjuje da smatra da VDS vise zasluzuje traku jer mu je ovo jedna od posljednjih utakmica Sa PTPC-a sam prebacio nakon sto je 60% prezimena procitao pogresno.
Weenie Pooh Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Hoće li ovaj kreten sa RTS-a prestati da se iznenađuje što Schalke igra bunker protiv Man Utd? Sat vremena ni očemu drugom ne priča. "I evo, ponovo su svi na svojoj polovini!!!" Pa ne, nego će da ih izdominiraju barselonastom igrom.A sad, "I konačnoooo Mančester vodi!!!"
ArleKino Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Konj sa FTV-a u tridesetom minutu shvata da VDS nije kapiten nego Vidic koji je, gle cuda, kapiten citave sezone.Maločas je Kemo zaključio da za goste navijaju navijači svih boja, rasa i nacija. Valjda Schalkeovi navijači moraju dobiti potvrdu od Vernea Schillingera da su Arijevci, šta li...
Feindouno Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Maločas je Kemo zaključio da za goste navijaju navijači svih boja, rasa i nacija. Valjda Schalkeovi navijači moraju dobiti potvrdu od Vernea Schillingera da su Arijevci, šta li...To kad je prikazalo grupu Indijaca u dresovima Junajtda
ArleKino Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Da. Kako Ahmetović nije nastavio tradiciju Advana Repka, Ahmeda Burazerovića i sličnih asova i nestao u tri pičke materine sa FTV-a ostaje nerješiva misterija.
James Marshall Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Neki dan sam, ne pitajte zašto, poslušao vijesti na Eurosportu 2. Moj omiljeni komentator, tzv. Olimpijac, Duca Milanović je briljirao. Ne može se navesti šta je sve lupetao, pogotovo način na koji on to radi. Mislim da mu je omiljena disciplina "šta ja mislim da bi bilo prigodno da intervjuisani sportista kaže" jer očigledno da prevede ne može. Tipa da je preveo da Ferer kaže da "neće biti uopšte lako protiv Nadala u finalu" a zazvučalo je kao da Ferer sebe vidi kao apsolutnog favorita, usput je u najavi rekao kako je Borusija uzela titulu, ali ipak je u teniskom sektoru briljirao.- AmandaTM Štosuri meni omiljena (meč Nadal-Dodig)"Nadala ćete prepoznati po crnom šorcu"Uspio sam da snimim nešto, ali kad okačim neku editovanu verziju puknuću link ovdje
Calavera Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 (edited) To je varijacija onog lapsusa Srete Scepanovica: Naseg boksera Belica, dragi gledaoci, prepoznat cete po belim gacicama, a njegovog protivnika Motungua iz Kenije po crnim. Edited April 28, 2011 by Calavera
Feindouno Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 "Evo su fudbaleri Barselone koji su juce pobedili Bragu...."
čekmeže Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Da li je moguće u 21. veku da komentator sa Eurosporta neće da nas obaveštava o rezultatu na utakmici Hanovera zato što će ići snimak posle Dortmunda? Jeste bez vas neću znati rezultat...pa valjda vam je osnovno u opisu posla da pružate informacije a ne da ih uskraćujete idioti.
Recommended Posts