kim_philby Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 da se pohvalim da sam kao poraneli poklon za rodjendan dobio ovo:
Sludge Factory Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Novi Marti je na kokscima™. Epizoda Blago kapetana Kida, pise Castelli, crta Alessandrini. Solidna epizoda, bolja od prethodnih nekoliko svakako, mada je ipak prenaivna za moj ukus. Sledeci broj, Grendel!, izlazi, ako ja dobro racunam, 21. januara.
Calavera Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jedno pitanjce...mozda neko zna!Da li neko zna nesto o kvazipricici "Alan Forda" koja je, prema onome sto sam cuo, navodno objavljena u Mladini (neki, pretpostavljam, mastovitiji, pricaju da je bilo i italijansko izdanje koje, ko zna zbog cega , nije objavljeno ovde), a u kojoj Broj 1 u toku bitke na Neretvi savetuje Tita...Ja sam odvise star...bla,bla :) ...ali moj ti je savet da srusis most ...Ima li neko pojma da li bi to negde na netu moglo da se nadje...Ako uopste postoji? Ili je to samo jos jedna urbana legenda?Hvala! samo brzo za alan forda - jebiga nisam siguran, a bio nekada.tacno je sledece:1. u originalnom zagrbackom izdanju jesu bile cudno preskocene neke epizode, ecimo 13, 51.. tako neki brojevi. to se lepo vidi posto originalni broj epizode pise na svakoj strani. i pricalo se o razlozima za preskakanje tipa tita, o objavljivanju u mladini i sl.2. u kasnjiim reizdanjima te epoziode nisu preskocene (u onim trobrojima, pa srpskim reizdanjima, pa je cak bio mislim jos pre toga bio i neki specijal a4 formata sa tri legendarne neobjavljene epizode...).3. mada mi je ko klincu ta prica bila uzbudljiva sada se uopste ne secam sta je na kraju bilo u tim epizodama.ali sta god da je bilo, to vise nije tko nenabavljivo na nasem trzistu. Misterija je resena.
kim_philby Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 da li neko zna u kojim brojevima stripoteke su isli dozivljaji tarzana u pelusidaru koje je crtao verovatno hal foster (a mozda i hogarth jbg bio sam jako mali)...fala unapred!
kim_philby Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 cek da probamo ovako:jel ima neki indeks brojeva stripoteke negde na netu?
Calavera Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ako ste gledali Fight Club i citali Calvina & Hobbesa, ovo ce vam se svideti:The Return of Hobbes
king_mob Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 cek da probamo ovako:jel ima neki indeks brojeva stripoteke negde na netu?da ponovim: http://stripovi.com/asp/StripotekaPopis-Renky.zip
luba Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 kraj jedne ere. voren odlucio da prekine sa bad signal mejling listom.bad signalMEThanks for listening, for however long you'vebeen listening. Time to close this and dosomething else.Happy New Year. Take care of yourselves.Thank you again.The Bad Signal is now switched off.-- Wu tu cast, sabih juce ministry of spacesavrseno, ko i uvek. alternativna istorija je super, mozes da izivis sve unpc zelje i pozdrave.mozda bih i mogla da nastavim traktat o legendi jednog dana.
kim_philby Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 kraj jedne ere. voren odlucio da prekine sa bad signal mejling listom.bad signalMEThanks for listening, for however long you'vebeen listening. Time to close this and dosomething else.Happy New Year. Take care of yourselves.Thank you again.The Bad Signal is now switched off.-- Wu tu cast, sabih juce ministry of spacesavrseno, ko i uvek. alternativna istorija je super, mozes da izivis sve unpc zelje i pozdrave.mozda bih i mogla da nastavim traktat o legendi jednog dana.pa najavio je to jos pocetkom decembra ako se dobro secam. sebicno djubre nece s nama da deli svoj mamurluk :)
luba Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 (edited) ma znam, ali sve sam se nadala da ce odustati, vec se to i ranije desavalo.sad moram da se bakcem tim tviterima i glupostima modernim, ovako bilo lakse.al eto sudbina nas opet povezala, kopam po nekim zaostacima na kompu na poslu, i uletenece mnogo morati da se muci da ga adaptira za film, dijalog je vec ionako lostovski. Edited January 2, 2010 by luba
kim_philby Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ma znam, ali sve sam se nadala da ce odustati, vec se to i ranije desavalo.sad moram da se bakcem tim tviterima i glupostima modernim, ovako bilo lakse.al eto sudbina nas opet povezala, kopam po nekim zaostacima na kompu na poslu, i uletenece mnogo morati da se muci da ga adaptira za film, dijalog je vec ionako lostovski.cekaj ovo je tabla iz 'ocean'?ah pa to si i napisala. sorry. meni je ellis totalno mesano meso. planetary genijalan dok me je na primer authority ostavio prilicno hladnim do millara (i quitelya sto je valjda jos vaznije...makar meni). transmetropolitan je klasa za sebe naravno.
notenoughreasonsforclaire Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ima li neko neki putokaz ka nabavci stripa "Storeyville" Franka Santoroa?Ovo se i dalje traži, a njemu se pridružuje i "We All Die Alone".
Calavera Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Evo jedne sasvim pristojne liste najvaznijih stripova decenije:Prvi deoDrugi deo
Recommended Posts