James Marshall Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 ja sam ovo nabavljao od neke 97-2003, tad su stripovi stvarno bili bagatela. Ovo sad, ova reizdanja, jbg to je kolekcionarski, ovo što rade Darkvud, Fibra, Libelius, ČK i ovi manji igrači tipa Makondo. Ko voli, bujrum, ja i tu birkam čime ću da popunim police. A ima da se probere, nema šta, i ima da se ostane bez para. 1
renne Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Ja dsm kupio bluberija, rip kirbija, krenuo sa taličnim sve, modesti i sad af 1
renne Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Nabavio sve Bluberije, još AF i ne kupujem više ništa 4 1
petaras Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Ovo "jos AF" zvuci kao da ce to brzo, samo sto nije. A ceka nas visegodisnja avantura. Uzeh i ja pre neki dan 5-8, bas je dobro izdanje, hvala na preporuci!
renne Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Neću ja sve. Nekih stotinjak brojeva i stajem btw ako neko ima Rip Kirbija prvi broj od ČK, a da mu ne treba, neka mi se javi 1
renne Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 Objavljen je Alan Ford 9 i 10 Od sada po dve knjige pristižu 1
klimt Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 (edited) Sa Salona stripa: Otvaranje izložbe „Maurović, Stari mačak, još jednom (ili – prvi put) u Beogradu?”. Govore Slobodan Ivkov, Ljubomir Kljakić i Veljko Krulčić. Deo promocije Gričke vještice. Učesnici promocije sa desna na levo: Slobodan Ivkov, Alija Balta, Veljko Krulčić i preko video linka Midhat Ajanović i Zoran Đukanović. Grička vještica je Maurovićevo zaboravljeno remek-delo. Verovatno najbolje izdanje jednog stripa sa ex-yu prostora. Tekstualni dodaci su izuzetni. Edited October 16, 2022 by klimt 1
Њујоркер Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Svartio na Salon posle xy godina, tuga ziva. 4 kafanska stola za jednako toliko izlagaca, bez gostiju, bez ikakve ideje sta sa istim. Ali, kad Salon preuzme SNS banda, sta ocekivati. Jedino vredno je sto sam posle toliko vremena video meni par dragih ljudi.
Ras Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Evo jednog rada nešto novijeg datuma na temu Maurovića.... Tea Sabol: Maurovićeva obrada djela hrvatskih pisaca (Zlatarovo zlato, Čuvaj se senjske ruke i Grička vještica) (2020) 1
Lo Zingaro Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 (edited) Ovo moze i u samopromocija topic Usao sam u posed originalnog kartona (tus i olovka) jedne stranice Alan Forda broj 116 (Stara dobra vremena) crtaca pokojnog Pifarerija i njegovu skicu Bob Roka na obicnom papiru. Magnus je Magnus i tu se nema nista dodati. Ali ipak je ovo epizoda iz 1979 godine kad sam gutao sve Fordove kao lud i za mene ima veliku sentimentalnu vrednost. Trazim odavno i orginilanu Magnusovu stranicu, ali na stranu ludacke cene koje su prebacile 3 nule, jako tesko ih je naci. Edited October 24, 2022 by Poludziber 5
petaras Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Izasao Alan Ford 11-12, ne znam da li je stigao do Beograda...
Recommended Posts