Jump to content
IGNORED

Stripovi

precog

Recommended Posts

Posted

dada, to sam cuo za betmena, jos pre nekog vremena, nisam mogao da verujem.na primer, za dk2 je uzeo milku unapred i isporucio djubre...onaj krs od 'hardboiled' kao da je iz zajebavanja pisao, a i za to je uzeo lepu cifru, kako sam cuo. ali za sin city moze da mu ga duva, za elektru takodje, kao i za dardevila, DN returns...jes prso u poslednjih par godina, al, jebiga, valja postovat minuli rad.

Posted

joj koliko vam zavidim.meni se samo gomilaju stripovi, nista ne stizem.juce sam, posto po prvi put izadjoh s posla za dana, otisla do platoa i castila se sa poslednja dva lucifera i slucajno videla i odmah zgrabila ovog helblejzera sto ga je pisala denise mina i odlicna je, bar na prvo prelistavanje.inace, ima jos lucifera u platou (1-10) malo su im spustili cenu, cini mi se da sam destku platila oko 600 din, sto je dzaba.a engleski helblejzer jeftiniji od beloputovog koji, zao mi sto to kazem, ne izgleda bas najbolje, a i prevod mi je onako, malo, bljakav.

Posted
51XBYE4G60L_SS500_.jpg
ajoj, ovo je stvano mnogo sarmantno :wub:zapravo malo sam ambivalentan spram razvoja price i kraj je malo onako, plus malo prebrz,ali postavka je super i neke scene su tako dirljive i frankie je prosto preslatka :wub:(i ima divne male sisice :blush:)
Posted
ajoj, ovo je stvano mnogo sarmantno :wub:zapravo malo sam ambivalentan spram razvoja price i kraj je malo onako, plus malo prebrz,ali postavka je super i neke scene su tako dirljive i frankie je prosto preslatka :wub:(i ima divne male sisice :blush:)
dobro dosad smo imali da zna da kuva, resava ukrstene reci, da joj skladno stoje majcicie sa bretelicama :lol: .
Posted
pa prava mala padavicarka :Dne mogu nikako da provalim da li ce jos razradjivati ili je to to.sad jos da me poslusas i za skota pilgrima, i back to junior high je u punoj snazi.ja pocela da citam criminal. trebalo je da te poslusam, da sacekam bar jos drugi trejd. sad cu da grickam nokte.CRIM001002_CLR.jpgima na newsarami super intervju sa brubejkerom. jos da vidim koju muziku slusa, i mozda sam nasla coveka svog zivota...e, da.traktat o elisu nastavljam sledece nedelje. isprecile se obaveze, jebiga.
Posted
pa prava mala padavicarka :D ne mogu nikako da provalim da li ce jos razradjivati ili je to to.
pa ja ne vidim sta bi dalje...
sad jos da me poslusas i za skota pilgrima, i back to junior high je u punoj snazi.
vec razmisljao o tome ali sad malo frka sa vremenom.
ja pocela da citam criminal. trebalo je da te poslusam, da sacekam bar jos drugi trejd. sad cu da grickam nokte.
ja ni ovu tablu sto si okacila ne gledam -_-
ima na newsarami super intervju sa brubejkerom. jos da vidim koju muziku slusa, i mozda sam nasla coveka svog zivota...
a jebe me taj marvel... nista ne znam.mislim kada bih se tome prepustio imalo bi se dosta brubakera za citati, ali nista ne znma sta je sta, sta gde pocinje i sl.video sam sad i neki njegov authority, pa the uncunny x-man, li pak newest ili latest ili neki drugi x-men ili vec tako nesto.nista ne znam sta je deo kojeg univerzuma i sta se moze nezavisno citati.uzeo sam i prvi bendisov alias sada, al ko zna kada cu stici da procitam. nisam jos ni onog daredevila.a ovo jesam procitao:theboys.gife i taj ennis je cela industroija za sebe (jebes mi sve ako nije napisao jedno 500 epizod asve zajedno, ovoga ili onoga), al ovo je njegov autorski serijal pa kao aj to mi vise obecava, a i nezavisnije je.onako... mozda ispadne ok, al nije neko grickanje noktiju.nije ni originalana ideja ko preacher, ni smesno i sarmantno ko hitman.plus jel taj robertson... neprijatna asocijacija :Dok, zezam se za robertsona, ali je objektivno sranje sto je glossy stampa, sto totalno ubija eventualni hitmanovski sarm.
e, da.traktat o elisu nastavljam sledece nedelje. isprecile se obaveze, jebiga.
grickam nokte.
Posted
grickam nokte.
:bee: a taman sam htela da ponudim i vodic kroz enisa, brubejkera, morisona i sve te sto ih ne razumes.al' stvarno, skot pilgrim se procita u troli od krsta do terazija. uzimaj sto pre.
Posted
:bee: a taman sam htela da ponudim i vodic kroz enisa, brubejkera, morisona i sve te sto ih ne razumes.al' stvarno, skot pilgrim se procita u troli od krsta do terazija. uzimaj sto pre.
ajde, ajde.. slobodno.mada ennisa i brubakera razumem, ali cak i za njih su korisni saveti sta u moru valja.(znam preachera, hitmana, war stories, hellblazera, malo punishera.... ne secam se sta jos, a od brubakera samo sleepera)al smao organizovano i pregledno molim te -_- a taj scott ima 4 knjige, moze jedna po jedna?
Posted
ajde, ajde.. slobodno.mada ennisa i brubakera razumem, ali cak i za njih su korisni saveti sta u moru valja.(znam preachera, hitmana, war stories, hellblazera, malo punishera.... ne secam se sta jos, a od brubakera samo sleepera)al smao organizovano i pregledno molim te -_-
ih pa zar elis nije pregledan i organizovan :( ne brini, radice ocd punom parom.jedino sto za brubejkera moram malo da se pripremim. rekoh, mozda je the one, pa da ga ne razocaram.
a taj scott ima 4 knjige, moze jedna po jedna?
moze, naravno, samo sto je mnogo gotivno pa ti zao da stanes. ja sam cetvrtu cekala skoro sest meseci, skroz izgrickah nokte.totalni teenage kicks
Posted
moze, naravno, samo sto je mnogo gotivno pa ti zao da stanes. ja sam cetvrtu cekala skoro sest meseci, skroz izgrickah nokte.totalni teenage kicks
a jel ima kraj? i jel se nazire?
Posted
a jel ima kraj? i jel se nazire?
e pa sad.they lived happily ever after.
Posted

pa nisam pitao da nesto otkrivas, nego da li je serijal konacnog toga. da se ne navlacim bezveze.gledao sad na amazonu, ali prva knjiga je usually shipped in 12-14 days, sto me nevidjeno smara.a glupo mi da citam preko reda.isto tako ovaj zenski hellblazer, imaju drugu knjigu in stock, nemaju prvu.doslo mi da narucim carey-a.koliko ima aliasa, ima definitvan kraj?

Posted
pa nisam pitao da nesto otkrivas, nego da li je serijal konacnog toga. da se ne navlacim bezveze.gledao sad na amazonu, ali prva knjiga je usually shipped in 12-14 days, sto me nevidjeno smara.a glupo mi da citam preko reda.isto tako ovaj zenski hellblazer, imaju drugu knjigu in stock, nemaju prvu.doslo mi da narucim carey-a.koliko ima aliasa, ima definitvan kraj?
svaka knjizica je zaokruzena, ali se pricice nastavljaju. mislim da moze da ih zavrsi kad god mu padne na pamet. probaj na barnsu, meni je ovamo stigla za dve nedelje, mozda imaju bolji dil. a drugu sam kupila u onom malom albumu u parizu dva dana posto je objavljen u americi, tako da ga je mozda u evropi lakse naci.jebote, ko da te navlacim na hors :Dsa tim aliasom je neka sumanuta prica, valjda nikad nije objavljen poslednji trejd posebno, nego samo u onom hardkaveru koji sam pominjala pre par strana. ali proveri za svaki slucaj, mozda sam se nesto utripovala.ako nista drugo, naruci runaways. nikad nije na odmet malo brajana vona.
Posted (edited)
svaka knjizica je zaokruzena, ali se pricice nastavljaju. mislim da moze da ih zavrsi kad god mu padne na sa tim aliasom je neka sumanuta prica, valjda nikad nije objavljen poslednji trejd posebno, nego samo u onom hardkaveru koji sam pominjala pre par strana. ali proveri za svaki slucaj, mozda sam se nesto utripovala.
uh, nemoj da me plasis.edit:u jebem ti jebem ti jebem ti...postoji i odvojeno 4. knjiga ali je outta print i kosta u pizdu materinu. sad necu ni da pocinjem da citam <_< Edited by kurdi
Posted
Marti Misterija i Mister No su u krosoveru koji kod nas nikad nije bio objavljen, specijalni broj MN8 "Bekstvo iz Skyneta", koje su pre par godina objavile bivsa braca Hrvati. U broju DDa, takodje objavljenom u Hrvatskoj pre 7-8 godina (cini mi se da se zove "Jaguarov krik"), Dilan se podseca necega sto mu je MM objasnjavao u vezi sa Anangom, a sto je bilo bazirano na prici Mister Noa, pa se tako u seriji flashbackova pojavljuju MM i Mister No zajedno.
Tek sad pročitah, hvala na informaciji. Znači Dilan Dog je zamutio vodu, ima smisla... sećam se DD/MM krosovera, naslovna strana su neki zombiji u metrou, a Marti ima i neki usputni komentar o naciji koja podzemnu železnicu zove morbidnim imenom "underground"...