Sumo22 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Setio sam se nekih čokoladnih rolnica, prelivenih čokoladom, unutra testo i neki beli fil. Bile su u kartonskim kutijama crveno-žutim, prekrivene celofanom, popreko upakovane. Bile su jako njam ...svih 6, ili više komada! U pitanju su možda kasne sedamdesete.rolat by "Zito" Ljubljananjam, takodje
Indy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Pajgla sa makom. Ne secam se proizvodjaca, ali se prodavala umotana u plasticnu foliju... To sam prozdirao kao Dzaba di Hat.
maxivida Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Neko mi je rekao da se Krašova Domaćica više ne zove Domaćica jer je Soko štark zaštitio to ime za svoj inferiorni plagijat. Dosetili se Vlasi. <_<
nisam ja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja sam tek nedavno upoznao original :)bile su neke mint bele bone sa chokoladnim punjenjem.
Irresistible Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A Zvazbuka u tubi!? Pa na kraju, kad nema te sile koja bi iscedila ostatke... makaze u ruke, secem donji deo tube i... toliko! -_-
adam Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 obozavao onaj buco sir (pakovan u zlatnu foliju, neko dete na omotu) topljeni, kao zdenka ali s komadicima sunke. obavezna kifla, nikad hleb. a bile su kad sam bio bas mali neke pera detlic karamele sto su se opako lepile za zube. to su mi zabranili ali sam se snalazio, zicao od babe i strica...
foto Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kakav je kralj onaj koji je ovo sacuvao, pa skenirao i, jos, poslao na internet.Inace, sto se tice Bazoka/Bazuka zvaka, na koje sam se citajuci topic prisetio, shvatio sam da su one razlog zasto mi danas svi ovi Orbiti i slicni klonovi deluju krajnje bezveze.Bazoka/Bazuka, Softy i taj tip zvaka rules, a ne ove pilulice sto se sada reklamiraju kao zvake.
Mister No Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Neko mi je rekao da se Krašova Domaćica više ne zove Domaćica jer je Soko štark zaštitio to ime za svoj inferiorni plagijat. Dosetili se Vlasi. <_<To je onda samo za srpsko tržište. Kod nas je bila i ostala Domaćica.
Mister No Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 obozavao onaj buco sir (pakovan u zlatnu foliju, neko dete na omotu) topljeni, kao zdenka ali s komadicima sunke. obavezna kifla, nikad hleb. a bile su kad sam bio bas mali neke pera detlic karamele sto su se opako lepile za zube. to su mi zabranili ali sam se snalazio, zicao od babe i strica...
Mister No Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jel se sjećate Rondo C bombona Ja se i dan danas gušim u njima.
henrik larsson Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 (edited) Buco je zakon. Koliko sad ima u pakovanju, čudna mi nešto kutija. Ranije je bilo 2 velika sira.edit: sad video, slepac. Edited March 26, 2008 by henrik larsson
FranziskaKafka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Kako su se zvali oni slatkisi sastavljeni od dva sloja "patispanja", a unutra neki pekmezic, okolo cokolada? Dugacak oko 10 cm, sirok oko 3, debeo 2... nije uvijen, nego onako "ravan", kao i svaka cokoladica?To je na trenutke umelo da valja... a i mnogo da se pojede. :)
Recommended Posts