angelfish Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 (edited) Izvinjenje za dupli post Edited March 30, 2008 by angelfish
MayDay Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Potpuno je nebitno ko je bio proizvodjac sokova iz zelene flase. Akcenat je na tome da su se kolokvijalno zvali "Zuti sok" i "Crni sok". Ponudili dete hoce li da pije Zuti ili Crni sok. Smeh...
iDemo Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Samo za teshke lozace: mleveni cvarci inace u Sloveniji poznati pod imenom "zaseka". Pakovani u konzerve slicne onima u koje Podravka pakuje pashtete i slicno. To ni u najbolje vreme onog Merkatora (pre 20ak+ godina) nije dolazilo u isti (u Beogradu). Stoga je svaki odlazak u Sloveniju mirisao na mlevene cvarke plus hard-core crni ( ili jos bolje "crveni" ) luk... More-less uvek imate jedno 2 metra ukrug 'svog prostora' - svuda osim u autobusu... :) Mlados' - ludos' rekli bi neki...
Parsons Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nego da li se neko od senior citizen-a ovde seća da su picu, kada se pojavila u SFRJ, nadležni zvali "aromina" da bi izbegli vulgarne konotacije? Tako su mi barem pričali.u osnovnoj mi smo picu zvali piza , jer se tako pisalo po vukusecam se da je i meni neko nekad pricao da smo imali neki nas naziv.
C žeton Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Pepermint bombone, kvadrataste, u zeleno belom, štraftastom pakovanju.
saveznik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Da li se neko seća onog Vitasoka (mislim) Srbijanke iz Valjeva(?) u flašama od 2 dl sa krunskim zatvaračem?Kako sam voleo taj vitasok od kajsije. A od višnje mi se povraćalo.
Tihajeza Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Da li se neko seća onog Vitasoka (mislim) Srbijanke iz Valjeva(?) u flašama od 2 dl sa krunskim zatvaračem?Kako sam voleo taj vitasok od kajsije. A od višnje mi se povraćalo.Ih seća! Moj deda me redovno potseća, on dan-danas svaki voćni sok zove jednostavno "vitasok".
iDemo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moj deda me redovno potseća, on dan-danas svaki voćni sok zove jednostavno "vitasok".Car.Verovatno pritom cipele maze imalinom a zube (ili zubalo) pere kaladonton (kalodontom??)...
MayDay Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Vala bas..pa naravno da se zubi peru kaladontom. Mada, cudno je to. Ceo zivot govorim kaladont, a actual Kaladont pastu ne bih nikad kupila..
iDemo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Vala bas..pa naravno da se zubi peru kaladontom. Mada, cudno je to. Ceo zivot govorim kaladont, a actual Kaladont pastu ne bih nikad kupila.. Sto ti je moc navike...
nbg4ever Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Meni je keva, pre koju godinu, rekla da odem do prodavnice i uzmem "Visoko C"wtf?
slepa živana Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Car.Verovatno pritom cipele maze imalinom a zube (ili zubalo) pere kaladonton (kalodontom??)...... i brije se žiletom :)bila je reklama Vitasok - sok za odrasle :)
henrik larsson Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pretpostavljam da za računske operacije koristi digitron.
Recommended Posts