Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kada bi već jurio nekretninu, a da je na moru prvi pik bi svakako bila slovenija

Hrvatska, Istra, da nije zavrzlama, opet, zbog dražavlljanstva, sutra bi kupio... I preselio se tamo od aprila, do oktobra...

Posted (edited)
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

hanja, krit?

what else? :)
pre korone je bio kvadrat od 800-1200€. bili smo u tom fazonu, ali onda krenula korona pa smo pomerili

Edited by Ros
Posted
1 hour ago, radisa said:

Jeftinije je nego u Srbiji, ali poslovanje u tuđoj zemlji, gde ne možeš da budeš više od određenog broja dana godišnje i gde ne znaš šta sve može da te sačeka iz krivine bi meni bilo no-no...

Ros, pretpostavljam ima i neko EU državljanstvo, pa je njemu lakše da se time zeza...

imam sokacko drzavljanstvo :)

kad smo bili u toj prici, pitao sam banku za stambeni kredit za grcku, ali nije moglo. mogla je italija, danska, hrvatska, čak i turska, ali je grcka. valjda zato sto nekretninu u grckoj moraš da platiš sa računa u grckoj banci a tada nisu hteli da rizikuju sa grčkim bankama. naravno, može potrosacki do 80,000€ ali losije kamate. bas ću se opet raspitati kod banke da li ima promena

Posted (edited)
8 minutes ago, radisa said:

Hrvatska, Istra, da nije zavrzlama, opet, zbog dražavlljanstva, sutra bi kupio... I preselio se tamo od aprila, do oktobra...

hvala, ali ne hvala

preskočio bih cro svakako

6 minutes ago, Ros said:

what else? :)
more korone je bio kvadrat od 800-1200€. bili smo u tom fazonu, ali onda krenula korona pa smo pomerili

predaleko, po nekim mojim shvatanjima takva investicija treba da bude na max 6-7-8 sati kolima

npr mora da se pojaviš iz x razloga u februaru. avion do atine, pa vitlaj feri ili drugi let do irakliona 

2 dana

a kako vreme prolazi takve avanture će biti sve samo ne poželjne

e

ako je grčka, onda solun svakako pre ostrvske egzotike

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ostajte ovdje!

Ne dajte pare stranjcima!

• Haha 2
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

hvala, ali ne hvala

preskočio bih cro svakako

predaleko, po nekim mojim shvatanjima takva investicija treba da bude na max 6-7-8 sati kolima

npr mora da se pojaviš iz x razloga u februaru. avion do atine, pa vitlaj feri ili drugi let do irakliona 

2 dana

a kako vreme prolazi takve avanture će biti sve samo ne poželjne

e

ako je grčka, onda solun svakako pre ostrvske egzotike

nama je opet Krit lako dohvatljiv iz nemacke. moramo leteti svakako. tad kad smo aktivno gledali je bilo stanova u atini za 300-500€. grci udarili ekstra porez na drugu nekretninu pa su ljudi prodavali naveliko

Posted
12 minutes ago, radisa said:

kolike su tamo cene? si gledao nesto konkretno?

Posted

sad nam se javili iz agencije za neku novu gradnju na telepu, 2200€ kvadrat. Petefi sandora na početku

Posted

Ako mogu da dam savet, izbegavati Telep, to naselje je bukvalno infrastrukturno ruinirano. O parking mestima da ne govorim.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
18 minutes ago, nenad said:

kolike su tamo cene? si gledao nesto konkretno?

Gladeao sam  Poreč, prošle godine... 3000-4000 kvadrat... Može i jeftinije da se nađe, verovatno...

• +1 1
Posted (edited)

@Ros

Ako ti lokacija nije previše važna, stvarno nemoj gledati Telep, ono je pakao, nikom nije palo na pamet da proširi ulice, a samo niču 2-3 sprata vile, tamo gde je bila jedna ruševna kuća......

Edited by radisa
  • +1 1
Posted
1 minute ago, radisa said:

@Ros

Ako ti lokacija nije previše važna, stvarno nemoj gledati Telep, ono je pakao, nikomnije palp na pamet da proširi ulice, samo niču 2-3 sprata vile, damo gde je bila jedna ruševna kuća......

znam to. zato i jeste cena takva.

neki od graditelja planiraju da prave nesto u pap pavla 10, ali jos cekaju sve dozvole. a i prvo mora da se rusi tamo sve. to je super lokacija, ako se ostvari

Posted
1 minute ago, Ros said:

znam to. zato i jeste cena takva.

neki od graditelja planiraju da prave nesto u pap pavla 10, ali jos cekaju sve dozvole. a i prvo mora da se rusi tamo sve. to je super lokacija, ako se ostvari

4000 kvadrat, i do da se lupaš nogom u guz'cu, na toj lokaciji...

Mani to puno...

Oš na avijaciju? Mislim da ovde kod mene u Squer Gardenu ima još stanova, pred završavanje je...

Posted
3 minutes ago, radisa said:

4000 kvadrat, i do da se lupaš nogom u guz'cu, na toj lokaciji...

Mani to puno...

Oš na avijaciju? Mislim da ovde kod mene u Squer Gardenu ima još stanova, pred završavanje je...

hanuma je rekla:

limani, podbara, centar, salajka

vezane mi ruke ovde. samo radim logistiku :D

Posted (edited)

To na Telepu što ti nude izgleda jako lepo na renderu i plac je baš veliki. Nije tipa srušena kuća pa  niče zgrada. Mana trenutno je pešački pristup bulevaru patrijarha Pavla jer je to nekako na sredini, a i iz Feješ Klare i iz Jožefa Atile je trenutno skrnav trotoar, ako ga i ima. 

Edit:

Ako uzimate taj stan da bi izdavali, a ne za život, ja ne bih puno komplikovao. Galensov Liman V, stan od 40 kvadrata će ti uvek ići i sigurica je. 

Edited by smooth.Op