Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

I to opušteno parkiranje u levoj desnoj traci na Bulevatu P. Pavla me izluđuje. Bukvalno naprave usko grlo od bulevara jer ne mogu da nađu mesto za parkin desetinu metara dalje, :hitler:

esid; ispravio, pošto izgleda razlikujem strane kao žena. :isuse:

Edited by Filozof manijak
  • Haha 1
Posted

ih, od kad :covid19:

Posted
16 minutes ago, radisa said:

Prošlo mi kroz glavu da zaustavim auto u drugoj traci, da svi moraju da stanu i da gledaju,uzmem čekić iz gepeka i izlomim mu auto, pa koliko košta da košta...

Imam prijatelja koji je to uradio...
Al' je onaj drugi onda izašao i iz gepeka uzeo sekiru.
Novi Sad, Bulevar/Futoška, podne, pre par godina.

Završilo se bez žrtava, ravnoteža sile.

Posted

U Beogradu ljudi složno i sinhronizovano krše saobraćajne propise, u Vojvodini je to dosta selektivno, pa dolazi do problema. :D

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

A moram da podelim čemu je drugar prisustvovao pre dve nedelje. Izlazi iz Nehruove u Jurija Gagarina, ispred njega auto koji je vozila neka žena koja je stala u skroz levu traku kao ovaj auto obeležen crvenom bojom na slici:

x8ktmb6.png

Gospođa dala desni žmigavac i čeka da se upali zeleno. Drugar staje iza nje, vidi taj desni i izuzetno zainteresovano čeka da vidi šta će ona da uradi, posebno zbog toga što su i u svim ostalim trakama bili automobili. Pali se zeleno, gospođa skreće udesno i dolazi do udarca u auto koji je krenuo iz srednje trake. :lolol: Kaže izlazi čovek iz kola, gleda u nju, pa u svoj auto, pa u nju, pa u svoj auto i ne veruje. :lolol:

Ovaj moj se upišao od smeha, nije mogao da krene pet minuta dok se nije dozvao.

Edited by napadaj
  • Haha 1
Posted

a to blokiranje desne trake je prica za sebe. cak ni grci tako ne siluju sva 4

Posted
On 6.6.2022. at 15:34, pt 2.0 said:

Samo da se zapljunem. Provela (radni) dan u NS, i prvi put u životu bila na Limanu.

:fantom:

Бар ниси морала у Красни Лиман

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Ros said:

a to blokiranje desne trake je prica za sebe. cak ni grci tako ne siluju sva 4

Kod ABC-a su jedo vreme lupali kazne za sva 4 pa odustali...

Ja bih uzimao dozvolu za sva 4... Ionako je problem sa saobraćajem, samo fali da se budala nacrta i blokira jednu od dve trake... I to najčešže kod neke autobuske stanice da biude zanimljivije™...

• +1 2
Posted

meni nije jasno sta onaj iza mene ocekuje da ja uradim kad skrecem desno a pesaci prelaze na zeleno :D

juce je i meni jedan svirao jer je stao iza mene a isao pravo 

• +1 1
Posted
Just now, radisa said:

Ja bih uzimao dozvolu za sva 4... Ionako je problem sa saobraćajem, samo fali da se budala nacrta i blokira jednu od dve trake... I to najčešže kod neke autobuske stanice da biude zanimljivije™...

Ili na desetak metara ispred raskrsnice

Posted
6 minutes ago, Ros said:

meni nije jasno sta onaj iza mene ocekuje da ja uradim kad skrecem desno a pesaci prelaze na zeleno :D

juce je i meni jedan svirao jer je stao iza mene a isao pravo 

Ja sam jednom prisustvovao svađi, i smejao se, kao drugar od Napadaj...

Braće Ribnikar ima 2 trake i na raskrsnici sa Futoškom leva je za levo, desna je za pravo i desno i desno ima uslovno... Dolazi čovek staje na crveno u desnu traku, i čeka da se upalii zeleno...Staje gospođica iza njega i kreće da trubi... I sad taj semafor dugo drži, ona trubi desetak sekundi... Lik izlazi iz kola dolazi do nje i pokušava da joj objasni da je traka za pravo i desno, i da ako ide pravo, jedio tu može da stoji... Ona izlazi iz kola pičkara ga... Svi geldamo šta se dešava i neverujemo...

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ili na desetak metara ispred raskrsnice

Ili u raskrsnici...