gone fishing Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 ceo potez od futoške do katoličkog groblja, bilo je tu par ulica sa kućama? - jesu li srušili i kasarnu u futoškoj i ceo taj potez od maršalke do pijace?
radisa Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 1 minute ago, ivy said: grbavica je uzas 1 sad i na onu nesrecnu Salajku i Podbaru uglavljuju zgradetine od po 6+ spratova...to se samo povecava spratnost a na livadama grade blokovi Ja sam odrastao na Podbari, meni je sad kraj neprepoznatljiv i tužno mi je kad prođem tim krajem... :(
Filozof manijak Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Podbara je još gora od Grbavice i Detelinare zajedno. Smestiti onolike zgrade, sa onolikom spratnošću, u one krivudave i uske podbarske sokake je zločin prema gradu i humanom stanovanju.
radisa Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Just now, gone fishing said: ceo potez od futoške do katoličkog groblja, bilo je tu par ulica sa kućama? - jesu li srušili i kasarnu u futoškoj i ceo taj potez od maršalke do pijace? Kvadrat kasarna- pijaca- novosadskog sajama, mislim da više nema nijedna kuća... Od kasarne prema parku se još drže kuće... 1
ivy Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 na one uske ulicice tolike zgrade,to je nemoguce!!! i posle sto ivy neces da zivis u gradu...pa gde da napustam moju prime lokaciju pored Dunava u mirnom prigradskom mestu za uzas grada nisam poludela...
Filozof manijak Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Da se ja pitam, živeo bih na Ribnjaku. Al se ne pitam
ivy Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 5 minutes ago, radisa said: Da, ako neko gleda sliku pa misli, biće drveća, kad završe, samo da kažem, da neće... svejedno i da ce biti nekog drveca posadjeno to ce biti sve mlado drvece i trebace godine da ono poraste i sazri pa ce do tada sve svakako izgledati kao pustinja
radisa Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Just now, ivy said: svejedno i da ce biti nekog drveca posadjeno to ce biti sve mlado drvece i trebace godine da ono poraste i sazri pa ce do tada sve svakako izgledati kao pustinja Danas idem u štenju tuda, opaliću par fotki da vidite kako to sad izgleda... Jeza me hvata u šta će mi kraj pretvoriti... Inače, na avijaciji je 2+Pk max bilo dozvoljeno decenijama... Sad su liku odbrili 3, a on sazidao 5... Da mu majku jebem onu bezobraznu, zgrada mu štrči nenormalno, ali bole ga briga... Niko mu neće rušiti, sigurno, nekog će zajebati da kupi, pare će uzeti, a ko kupi nek se jebava sa legalizacijom...
ivy Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 7 minutes ago, Filozof manijak said: Da se ja pitam, živeo bih na Ribnjaku. Al se ne pitam da se ja pitam zivela bih u Banostoru... ali jbga moram sacekati neko nasladstvo
radisa Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Just now, ivy said: da se ja pitam zivela bih u Banostoru... ali jbga moram sacekati neko nasladstvo Da se ja pitam, živeo bi u nekoj od kuća sa Sremske strane sa pogledom na NS, tamo kod Trandžamenta... ALi problem je slojevit™...
ivy Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 dobro meni je blizina sume veci prioritet od blizine grada
Filozof manijak Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 3 minutes ago, radisa said: Da se ja pitam, živeo bi u nekoj od kuća sa Sremske strane sa pogledom na NS, tamo kod Trandžamenta... ALi problem je slojevit™... 12 minutes ago, Filozof manijak said: Da se ja pitam, živeo bih na Ribnjaku. Khm...
gone fishing Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 7 minutes ago, radisa said: Da se ja pitam, živeo bi u nekoj od kuća sa Sremske strane sa pogledom na NS, tamo kod Trandžamenta... ALi problem je slojevit™... nisi ti naivan sa trandže je odličan pogled na dunav i ns, btw šta je bilo sa tom kasarnom jesu li je prodali građevinarima
Time Crisis Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 16 minutes ago, radisa said: Da se ja pitam, živeo bi u nekoj od kuća sa Sremske strane sa pogledom na NS, tamo kod Trandžamenta... ALi problem je slojevit™... Ako stvarno naprave famozni tunel kroz FG ceo taj sremski deo, čak i malo udaljeniji (Ruma/SM itd) biće zanimljiv, uostalom nije džabe i Nolo™ pravio vilu kod Pavlovaca
radisa Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 13 minutes ago, gone fishing said: nisi ti naivan sa trandže je odličan pogled na dunav i ns, btw šta je bilo sa tom kasarnom jesu li je prodali građevinarima Galens... :(
Recommended Posts