korindjar Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-novom-sadu-razbijen-lanac-elitne-prostitucije/567964.aspxznamo li neku od uhapšenih?
mojo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pazi što na Blicu i B92 nema ni traga toj vesti. Nepravda za Batu!
Dionysos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ја знам пар девојака са фтн-а које су пословно пратиле током студија, мада контам да више нису у бизнису
hattori Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 kako ce bata da popizdi kad sazna sta mu se sve radilo u hotelu.nako posten covek, i tako da ga oljagaju.
korindjar Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) ne bi on, samuraj što nosi srce na reveru. sigurno neko od nezahvalnih "nećaka" zloupotrebio njegovo gostoprimstvo :( ја знам пар девојака са фтн-а које су пословно пратиле током студија, мада контам да више нису у бизнисуau! Edited August 24, 2011 by korindjar
djeneralche Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ја знам пар девојака са фтн-а које су пословно пратиле током студија, мада контам да више нису у бизнисуja kontam da si slagao na brzinu, tj da "znaš", znaš lika koji "zna", koji je čuo od lika koji "zna" i tako ...tehnički fakulteti i ribe.
Dionysos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 за две знам сигурно, за још неколико сам чуо по тако некој варијанти коју си описао, али на њих нисам мислиоа и фтн укључује архитектуру, графички дизајн, коринђаров смер исто има квалитета...
korindjar Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) bilo je tu i elektrašica dobrih, u manjem % doduše al vredele su. znam da je bila neka prepizdarija, jedno 2 godine starija i da se iza nje uvek formirao red na stepenicama Edited August 24, 2011 by korindjar
Gonzo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) tehnički fakulteti i ribe. ihaj, ta era kada su ftn pohađale malobrojne ali ružne ribe se završila tamo negde ranih 90tih. kako su krenuli da otvaraju fensi i mladoliderske smerove, situacija se drastično promenila. moguće da sada već dele šnjur s pravom. korinđ će već bolje znati, ali ima se šta videti tamo. Edited August 24, 2011 by Gonzo
ToniAdams Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Novi Sad - Novosađanin Jovica S. već nedeljama ima problem sa “Parking servisom” koji mu, bez obzira što uredno plati parking SMS-om, svaki put “zalepi” kaznu na šoferšajbnu. I sve to zbog slova “đ” koje Jovica ima na novoj registraciji, ali ne i u telefonu. Logična zamena u obliku slova “dj”, tvrdi Jovica S, u tom javnom preduzeću ne prolazi. :(
Gonzo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ha! prva stvar koja mi je pala na pamet kad sam video nove table. jebale ih kvačice, em izgleda kretenski, em stvara probleme ovog tipa. zar klasična anglosaxon abeceda nema dovoljno slova?
Dionysos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 bilo je tu i elektrašica dobrih, u manjem % doduše al vredele su. znam da je bila neka prepizdarija, jedno 2 godine starija i da se iza nje uvek formirao red na stepenicamaнажалост не знам на коју мислиш :( а електро, е1 је традиционално имао бољу понуду, у мојој генерацији на одсеку није ни једна била која би ометала концентрацију на предавањима, већ у следећој је било доброг материјала
MayDay Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ha! prva stvar koja mi je pala na pamet kad sam video nove table. jebale ih kvačice, em izgleda kretenski, em stvara probleme ovog tipa. zar klasična anglosaxon abeceda nema dovoljno slova?pa nema! to sam ja juce objasnjavala po novom sadu.po starom si imao za beograd milion razlicitih registracija: od 000-000 do 999-999.po novom, ukoliko slova mogu biti i ova nasa sa kvacicama, a i X, Y, Q i W to ti daje ukupan broj mogucih tablica po novom broj-broj-broj-slovo-slovo: 10^3 * 34^2 = 1,156,000 :D
Recommended Posts