Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

idu mi na k vise nego Zaz :fashisto:
upoređuješ Zaz i prejadne Frajle. gde je tebi kompas ispao?
  • Replies 7.8k
  • Views 629.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

..cek malo,da ne citam saopstenje ucjelo- zasto bi bila zabranjena prodaja alkoholnih pica u trgovinskim objektima?Koji genijalac se setijo tog uber glupog zakonskog predloga? :mellow:

..cek malo,da ne citam saopstenje ucjelo- zasto bi bila zabranjena prodaja alkoholnih pica u trgovinskim objektima?Koji genijalac se setijo tog uber glupog zakonskog predloga? :mellow:
al si ti zakasnio, to Ustavni sud kod vas vec oborio...inace nije to novo resenje, neke sredine to rade i te kako. u Zenevi nema alkohola u radnji posle 8 ili 9 uvece, ne secam se.obrazlozenje je da se alkoholicari ne alkoholisu, posto je poznato da alkoholicari ne prave zalihe pica i piju samo uvece.

i u sloveniji je tako, ili je bar bilo ranije.

..pa da, uvek se krene od najveceg problema.Alkohol i cigarete su opijum za narod

alkohol je droga za narod

kad sam bio mali, u cehoslovackoj su uvece rafove sa alkoholom zaklanjali nekim socijalnim zavesama od teskog tekstila, slicnim onim tamnim koje smo imali u obdanistu

Edited by garoviks

zna neko gde ima da se kupi bajk model - šangajac?takođe terbaju mi i neki polovni tegovi za vežbanje...ako može bez "najlon" za oba pitanja

E, tako se ne vodi istraga!Ne mozes ljudima uskratiti jedini moguci odgovor i ocekivati da kazu nesto.

zna neko gde ima da se kupi bajk model - šangajac?
ако их нађем у шангају прошверцам...
  • 3 weeks later...
večeras sviraju Ruke u vis, rock bend sa ženskim vokalom, a sutra je 30+ žurka...
Ovo na KDP breaking news. Pokusavam da se setim neprijatnije muzicke formacije trenutno aktivne u NS... ne ide...
Pevacica zivi blizu mene i upravo sam je sreo spremljenu za svirku. Najerektivniji bend
zanimljivo, nataša bekvalac peva s kraljevskim apartmanom.
Počela da vodi Jutarnji, al' kanda loše...

">

Drugari,oni koji znaju da pikaju loptu, bacite pogled ovde...Nedostaje nam još jedan fuzbaler, pa ako je neko zainteresovan neka se javi na PM...Event™ je u petak, 27.05.2011, u 20h ili 21h, kako se dogovorimo...Prevoz je obezbeđen :)Posle utakmice se ide na svečanu večeru u renomiranu kafanu "Vrelo Knin"...

Edited by radisa

• 4 weeks later...

sto su lepo skockali ovaj kej, ko da smo u austrougarskoj ili nesto :) ,mnogo lepsi od beogradskog...

Jednim potezom promovisemo i Stari Novi Sad i 365 lepih srpskih dana, portal za optimizam i renesansu... i u dupe.http://365lsd.com/2011/06/18/gde-je-nestao-stari-novi-sad/#more-169