banatjanin Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 idu mi na k vise nego Zaz :fashisto:upoređuješ Zaz i prejadne Frajle. gde je tebi kompas ispao?
Sir Oliver Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ..cek malo,da ne citam saopstenje ucjelo- zasto bi bila zabranjena prodaja alkoholnih pica u trgovinskim objektima?Koji genijalac se setijo tog uber glupog zakonskog predloga?
Аврам Гојић Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ..cek malo,da ne citam saopstenje ucjelo- zasto bi bila zabranjena prodaja alkoholnih pica u trgovinskim objektima?Koji genijalac se setijo tog uber glupog zakonskog predloga? al si ti zakasnio, to Ustavni sud kod vas vec oborio...inace nije to novo resenje, neke sredine to rade i te kako. u Zenevi nema alkohola u radnji posle 8 ili 9 uvece, ne secam se.obrazlozenje je da se alkoholicari ne alkoholisu, posto je poznato da alkoholicari ne prave zalihe pica i piju samo uvece.
Sir Oliver Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ..pa da, uvek se krene od najveceg problema.Alkohol i cigarete su opijum za narod
Aće Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) kad sam bio mali, u cehoslovackoj su uvece rafove sa alkoholom zaklanjali nekim socijalnim zavesama od teskog tekstila, slicnim onim tamnim koje smo imali u obdanistu Edited April 20, 2011 by garoviks
korindjar Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 zna neko gde ima da se kupi bajk model - šangajac?takođe terbaju mi i neki polovni tegovi za vežbanje...ako može bez "najlon" za oba pitanja
Mp40 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 E, tako se ne vodi istraga!Ne mozes ljudima uskratiti jedini moguci odgovor i ocekivati da kazu nesto.
Dionysos Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 zna neko gde ima da se kupi bajk model - šangajac?ако их нађем у шангају прошверцам...
notenoughreasonsforclaire Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 večeras sviraju Ruke u vis, rock bend sa ženskim vokalom, a sutra je 30+ žurka... Ovo na KDP breaking news. Pokusavam da se setim neprijatnije muzicke formacije trenutno aktivne u NS... ne ide... Pevacica zivi blizu mene i upravo sam je sreo spremljenu za svirku. Najerektivniji bend zanimljivo, nataša bekvalac peva s kraljevskim apartmanom.Počela da vodi Jutarnji, al' kanda loše...
radisa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 (edited) Drugari,oni koji znaju da pikaju loptu, bacite pogled ovde...Nedostaje nam još jedan fuzbaler, pa ako je neko zainteresovan neka se javi na PM...Event™ je u petak, 27.05.2011, u 20h ili 21h, kako se dogovorimo...Prevoz je obezbeđen :)Posle utakmice se ide na svečanu večeru u renomiranu kafanu "Vrelo Knin"... Edited May 23, 2011 by radisa
rajka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 sto su lepo skockali ovaj kej, ko da smo u austrougarskoj ili nesto :) ,mnogo lepsi od beogradskog...
Mp40 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Jednim potezom promovisemo i Stari Novi Sad i 365 lepih srpskih dana, portal za optimizam i renesansu... i u dupe.http://365lsd.com/2011/06/18/gde-je-nestao-stari-novi-sad/#more-169
Recommended Posts