ToniAdams Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 they look like people, staznam, fino zamisljeno i lepo vozi do pretkraj, ima taj satro nezavisni izgled, pa cijenim da je namenjen prvenstveno hipicima, i fakat bude takav, mnjah. ne mogu reci da je los, ali sem tog da je nedovrsen, nije neki utisak na mene ostavio. green room, u sustini samo jos jedna od deliverance/juznjacka uteha/masakr pilama varijacija, ali iznenadjujuce ok. mogu preporuciti, doduse ja bas volem posve jednostavni wrong turn fazon, urbano vs ruralno, starka vs opanak, eksit vs gutcha, koks vs dop.
Jimmy Kowalski Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 green room, u sustini samo jos jedna od deliverance/juznjacka uteha/masakr pilama varijacija, ali iznenadjujuce ok. mogu preporuciti, doduse ja bas volem posve jednostavni wrong turn fazon, urbano vs ruralno, starka vs opanak, eksit vs gutcha, koks vs dop. Prilicno je nahvaljen, ali meni slabasan. Zaplet glupav, clanovi benda ili iritantni ili nebitni, pa mi bilo sasvim svejedno sta ce im se dogoditi. Patrick Stewart kreirao svoju verziju Heisenberga, ali mi nije dobar casting.. Meni je ovo vise zalicilo na Assault on Precinct 13, ali egzekucija daleko ispod tog nivoa..
ToniAdams Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 pa ok, fer inaf, realno nema zaplet, al to mi je bolje nego da ima buljaski zaplet. mene ok vozi, na momente bas napet.
Jimmy Kowalski Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Meni je bilo najbolje sto traje samo cuku i po. Eto pohvale reditelju :D Inace, njegov prethodni film Blue Ruin je jos vise nahvaljen, pa posto ti se ovaj dojmio, verovatno ce ti i taj leci.
MayDay Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Je l gledao neko Train to Busan? Deluje mi fino. Doduše, ne znam ni gde da ga gledam.
Weenie Pooh Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 To neki live remake onog "zombiji u vozu" anime uratka, ili nešto originalno?
Ajant23 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Seoul Station (2016) je animarani film reditelja i scenariste Sang-ho Yeon dok je, isto njegov, Train to Busan (2016) igrani film i svojevrsni nastavak crtanog. Odgovaram na pitanje o korejskom zombi hororu. Eh, šta sve neću učiniti za Vinija...
MayDay Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 I ja volim Vinija, pa mi krivo što se nisam potrudila da istražim malo pre nego što mu odgovorim.
Ajant23 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 U pravu si, time si ga možda malo i povredila, žao mi je zbog toga...
Ajant23 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Da, nažalost, to nije jedna od njegovih mnogih sposobnosti...
Recommended Posts