Zavrzan Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Spring 2014 http://www.imdb.com/title/tt3395184/ 80% Before Sunrise, 20% Horor :) Mali nezavisni film,faca glavnog glumca mi bila nesto poznata(naknadno proverio da je igrao talentovanog pokerasa u Law&Order Criminal Intent ,mislim da je igrao u bar 2 epizode),g.glumica prelepa.Dobar
ToniAdams Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 nemoj to da gledas. nisam gledo al su kritike katastrofalne. a i ne kapiram cemu, i drugi je bio malo suvisan iako sasma fini.
Duci Simonovic Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 I meni drugi bio ok, vidim da su sranje al me svrbi
ToniAdams Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 ma ja prvi mogu da gledam bukvalno 1 nedeljno, tako da ove nastavke tesko da cu pogledati. ako se ipak odvazis, javi dojam. stobirekli, dojavi.
Duci Simonovic Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 nemoj pokušavati, nema veze sa prva dva, glupavi šaljivi zombi film, prekinuo vrlo brzo i obrisao odmah i četvrti a pre neku noć 1 i 2 iz cuga eksirao, kad se samo setim kako me prvi prvi put provozao
ToniAdams Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 (edited) gledo juce na preskoke let me in, i staznam, reko bi da je u filmu otprilike sve kako treba, tj. da se radi o sasma solidnom ostvarenju. jedino me malo zacudila slicnost sa originalom, bukvalno ko da su isti storibord koristili. Edited July 26, 2015 by ToniAdams
Gylfi Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Let me in skinuo da pogledam samo jesu li uspeli da unište bazen scenu. Naravno da jesu.
ToniAdams Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 A nije meni posve hrdjav. Samo je nekako nepotreban.
zakintos Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 The Haunting of Julia (1977) originalni naziv; "Full Circle" Pogledao sam ovaj zaboravljeni horor i prava je šteta što nije pronašao svoju publiku. Žanrovski je sjajno urađen sa odličnom atmosferom i više nego lepo stilizovan. Mija Farou u punoj snazi sa izgledom Rozmari Vudhaus (samo ne toliko bledunjavo). Priča je uznemirujuća i jeziva na svim nivoima a prednost je što se više bavi karakterom i studijom žene koja polako ali sigurno gubi svoj razum... Prava je šteta što nema neko Blu ray izdanje a bio bih zadovoljan i sa pristojnim DVD-jem, ovako može se naći ceo film na Jutjubu a da ne zaboravim i čarobnu muziku kompozitora Colina Townsa.
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 (edited) Ima li šta novo pametno? Gledao neko creep? Bacio bih neki iole solidan horor Edit - krljačinu neku, ništa sporo, umetnički i pametno. Zato se i teško kanim da bacim creep, a čekao sam ga jače od godinu dana. Nije mi trenutno raspoloženje Edited August 17, 2015 by Ruxin
Reaktor Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Ima li šta novo pametno? Gledao neko creep? Bacio bih neki iole solidan horor Edit - krljačinu neku, ništa sporo, umetnički i pametno. Zato se i teško kanim da bacim creep, a čekao sam ga jače od godinu dana. Nije mi trenutno raspoloženje Juče odgledah "Ich seh, Ich seh" i baš mi je legao , ali nije ono što tražiš - sporijeg je ritma i umetnički odrađen http://www.imdb.com/title/tt3086442/ Od novijih krljačina svideo mi se "Wyrmwood: Road of the Dead" http://www.imdb.com/title/tt2535470/
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Ovaj švapski ima da se kupi? Do jaja! Čitao sam skoro nešto i delovalo mi da je moja šolja čaja, ali reko to tek treba da izadje. Za wyrmwood si me odlično podsetio, lapi mi na hardu otkad je izašao bluray, potpuno sam ga smetnuo sa uma. Hvala, bio si od velike pomoći, hitam na trafiku pa nek presudi trenutna inspiracija..ali još kad vidim fantaziju međ žanrovima na imdb, uh, naginjem definitivno ka toj kevi. Jel si gledao der samurai? I to mi skuplja prašinu za sad, čekam kao nečiju preporuku
Reaktor Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Ovaj švapski ima da se kupi? Do jaja!Ima, ali DVDRip, traži ga pod imenom Goodnight Mommy. Nisam gledao Der Samurai, na čekanju su mi Creep, The Last Will and Testament of Rosalind Leigh i Dead Rising Watchtower.
kobni zelaya Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Ja sam juče isto paznuo švapski, davno ga čekam. Ima i odgovarajući prevod na srpski na titlovi.com. Sad čekam raspoloženje da ga pogledam. :)
Recommended Posts