Filozof manijak Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 9 minutes ago, Patty Lee said: A daj ja mislila da su doveli nekog femkastog glumca, a ono Pinhead izgleda brutalno kenselovan (al’ ne na način na koji bi on voleo ) zbog rodne diskriminacije u firmi i doveli neku ženu da bude v.d. Meni je baš prikladno da glavni negativac iz pakla bude žensko 1
MocaVukotic Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 8 minutes ago, Avatar said: Ahahahahaha, nemoj mi reci da je sniman u BGu?! Jeste 1
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 12 minutes ago, MocaVukotic said: Jeste Carski!
Pečorin Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Tačnije, Pinheada ovde igra Džejmi Klejton, trans žena. Interesantna odluka, jer Pinhead se u noveli opisuje kao androgeno stvorenje, bez jasnog određenja pola. 3
precog Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 1 hour ago, Pečorin said: Tačnije, Pinheada ovde igra Džejmi Klejton, trans žena. Interesantna odluka, jer Pinhead se u noveli opisuje kao androgeno stvorenje, bez jasnog određenja pola. Film je prazan, ono ravna linija, likovi jednodimenzionalni, sablonski, a pinhed je neugledno sibicarko. Da se ne lazemo nisu ni prethodni remek dela, ali sam ih gledao kao mladunac (prva tri, ostale nisam ni pokusavao) pa su mi bili interesantni, citao malo i barkera u to vreme itd.
ToniAdams Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Jao kako stručno pišeš da nisi filmski kritičar?
Pečorin Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Meni je film bio ok, solidan rimejk. Novi Pinhead odličan. Btw ja tek sada pogledao "30 days of night" iz 2007. Zabavno , dobra ideja za film, a pravo osveženje Spoiler su vampiri, koji nisu nekakvi intelektualci aristokrate, nego bukvalno krvožedna horda
Filozof manijak Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 (edited) Jel to onaj film čija se radnja odvija negde na severu tokom polarne noći? Edited December 30, 2023 by Filozof manijak
precog Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 59 minutes ago, ToniAdams said: Jao kako stručno pišeš da nisi filmski kritičar? Nisam, ali umem i u film i u literaturu. 28 minutes ago, Pečorin said: Meni je film bio ok, solidan rimejk. Novi Pinhead odličan. Btw ja tek sada pogledao "30 days of night" iz 2007. Zabavno , dobra ideja za film, a pravo osveženje Reveal hidden contents su vampiri, koji nisu nekakvi intelektualci aristokrate, nego bukvalno krvožedna horda Dobar je 30 dana noci, uvek ga pogledam kad naletim na njega. 1
ToniAdams Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Dobra je to ekranizacija fakat, jedna od boljih
Nikodije Posted January 16 Posted January 16 (edited) Thanksgiving je relativno klasičan slasher, sa kreativnim klanjima, nešto humora, ima i sprdanje sa debilnim black friday guranjem, zapravo ta scena haosa na rasprodaji na početku filma je solidno urnebesna. Kao i večera™ na kraju. Korektno sve u svemu. Edited January 16 by Nikodije
Patty Lee Posted February 21 Posted February 21 Gledala sam Terrified. Kakvo prijatno iznenađenje. Kratko, jasno, to the piont, bez mnogo filozofiranja. Moram gledati i When Evil Lurks sada.
Recommended Posts