scab Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 gde ima da se kupi? mislim nigde. ja naručio preko njihovog fejzbuka.
Ravanelli Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 gde ima da se kupi? pišeš im na fb. minim 10 flaša.
*edited by mod Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Pa nije svako 500 kinti A i nije Samo Pivo mesto za razbijanje od piva. @scab hvala na dojavi upravo narucih. nema xmass ni portera pa cu probati samo preostala 3
assück Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 nema xmas oko xmasa i nove godine? pa kada ce ga biti? u avgustu?
scab Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 nema xmas oko xmasa i nove godine? pa kada ce ga biti? u avgustu?otišlo. za prijatelja koji je naručio dan posle mene više nije bilo.
scab Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 otišao i Ipa. ostao samo apa i wit šteta. ipa ima dry hopping, apa nema u ovoj turi...
Cure Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Ne citam forum dva dana i popijete mi svo pivo. Al sam siguran da ce ga u ovoj godini biti mnogo vise. Zbog krize... Edited January 1, 2015 by Cure
Marcus Wulffings Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Veliki krs, verovatno zbog vode Bia yangu, Nchi yangu heheheh pa kada je iz Kenije
vladavsnarod Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 jbg, pijem samo miler draft i heineken Bia yangu, Nchi yangu dobra :) btw, poslovice su im skroz blesave
*edited by mod Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 šteta. ipa ima dry hopping, apa nema u ovoj turi... Ukratko APA previse gorak, IPA taman za svakodnevnu konzumaciju ali je zvezda definitivno WIT belgijski. Fenomenalno, najpribliznije Blue Moon-u sto sam probao.
paculla Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) stigla u majku srbiju i prvi put isprobala lokalne kraft varijante. otisla u beerville jer me mrzelo da prelazim reke... ne secam se ovde sta se ovde pisalo ali meni se tamo jako svidelo. momci koji drze su super, znaju znanje i simpaticni su... probala 3 srpska IPA, na zalost sve iz kabinetove radionice. na slici sam poredjala koji mi se najvise svidja. supernova ima lep hmeljast ukus sa notama voca, sasvim dobar IPA! Edited January 8, 2015 by paculla
Recommended Posts