December 29, 201410 yr Pa nije svako 500 kinti A i nije Samo Pivo mesto za razbijanje od piva. @scab hvala na dojavi upravo narucih. nema xmass ni portera pa cu probati samo preostala 3
December 29, 201410 yr nema xmas oko xmasa i nove godine? pa kada ce ga biti? u avgustu?otišlo. za prijatelja koji je naručio dan posle mene više nije bilo.
December 30, 201410 yr otišao i Ipa. ostao samo apa i wit šteta. ipa ima dry hopping, apa nema u ovoj turi...
January 1, 201510 yr Ne citam forum dva dana i popijete mi svo pivo. Al sam siguran da ce ga u ovoj godini biti mnogo vise. Zbog krize... Edited January 1, 201510 yr by Cure
January 1, 201510 yr Veliki krs, verovatno zbog vode Bia yangu, Nchi yangu heheheh pa kada je iz Kenije
January 1, 201510 yr jbg, pijem samo miler draft i heineken Bia yangu, Nchi yangu dobra :) btw, poslovice su im skroz blesave
January 1, 201510 yr šteta. ipa ima dry hopping, apa nema u ovoj turi... Ukratko APA previse gorak, IPA taman za svakodnevnu konzumaciju ali je zvezda definitivno WIT belgijski. Fenomenalno, najpribliznije Blue Moon-u sto sam probao.
January 2, 201510 yr stigla u majku srbiju i prvi put isprobala lokalne kraft varijante. otisla u beerville jer me mrzelo da prelazim reke... ne secam se ovde sta se ovde pisalo ali meni se tamo jako svidelo. momci koji drze su super, znaju znanje i simpaticni su... probala 3 srpska IPA, na zalost sve iz kabinetove radionice. na slici sam poredjala koji mi se najvise svidja. supernova ima lep hmeljast ukus sa notama voca, sasvim dobar IPA! Edited January 8, 201510 yr by paculla