Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vrhunski argument za diskvalifikaciju u ovakvoj diskusiji

ovaj :isuse: ?

da, primetio sam da ga često koristiš :fantom:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

@kud u maglu Simoviću primeti da nigde nisam pominjao njegov profesionalni rad, samo sam ukazao na izuzetne sposobnosti njegovog političkog procenjivanja ilustrujući ih činjenicom da je 2010. ušao u GO SPS-a, 2012. bio na njihovoj listi na izborima, a od 2013. par godina bio njihov poslanik.

što bi rekli vi mladi, pametnom dosta :nobles:

Edited by aram

nije argument, no reakcija na argument

prema svecu i tropar

:fantom:

Jebeš Dragojevića, njega sam potegao jer je pomenuo puno mladih koje ne smemo da odbacimo, mogao je i neko drugi to da napiše. Samo ne znam gde je ta armija mladih i sposobnih koji nisu mogli ni potpise da skupe pa je morao Vučić da uleti sa potpisima. Dakle nema tu ničega.

EqFn8P6W8AEGIRz?format=jpg&name=medium

Mozda i odgledam. 

Jel bio nekad dejan atanackovic? Ja ne znam da je.

5 minutes ago, InvisibleLight said:

Jel bio nekad dejan atanackovic? Ja ne znam da je.

Nije

Ćulibrk ima spavaću sobu na Novoj.

Ko je Biljana Djordjević?

4 minutes ago, John Coltrane said:

Ćulibrk ima spavaću sobu na Novoj.

Ko je Biljana Djordjević?

Ndmbgd

Mozda tema bude spomenik nemanje, i sire, o bgd izgradnji, slicno ko u prvom UN al ne fokys na bgd na h2o ko onomad

3 hours ago, InvisibleLight said:

Ndmbgd

Ona mi se dopada ovako letimično posmatrano,  super je prilika da se čuje šta ima da kaže i volela bih da je više guraju (umesto Dobrice). 

Olja stavila masku, I repeat, Olja stavila masku!

Trebalo je to da uradi pre 20 godina :Jova:

O bokte, po ko zna koji put: kako smo dozvolili, onda pristojniti "ne smemo postati kao oni i moramo da se stidimo", pa onda docentkinja sa dr. nauka "pokazalo se da prirodne nauke nisu egzaktne i da se mora istraživati":wacko: Jebo vas stid i filozofija više.

Edited by Zabalujev

On 25.12.2020. at 20:22, Taihoskopija said:

Ona mi se dopada ovako letimično posmatrano,  super je prilika da se čuje šta ima da kaže i volela bih da je više guraju (umesto Dobrice). 

Nit šta ima da se vidi,nit da se čuje...:fantom: