pt 2.0 Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 19 minutes ago, Zabalujev said: O bokte, po ko zna koji put: kako smo dozvolili, onda pristojniti "ne smemo postati kao oni i moramo da se stidimo", pa onda docentkinja sa dr. nauka "pokazalo se da prirodne nauke nisu egzaktne i da se mora istraživati" Jebo vas stid i filozofija više. ja sam sad došla do tog dela i totalno sam what the fuckety fuck ova žena priča, i onda je olja pita kome verujete, ona odgovori nešto debilno i ne izgovori nijedno ime i sad ja ne kapiram da li žena sporije misli ili šta?
Zabalujev Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 1 hour ago, pt 2.0 said: ja sam sad došla do tog dela i totalno sam what the fuckety fuck ova žena priča, i onda je olja pita kome verujete, ona odgovori nešto debilno i ne izgovori nijedno ime i sad ja ne kapiram da li žena sporije misli ili šta? Ja kapiram da su oni hipster levica, ne žele da budu kao ostali itd. ali majku mu, trebalo bi da pripreme ljude nekako za javne nastupe. Ovo kao da je bilo: koga imamo da pošaljemo, a da nije Dobrica i Bakić, već su bili...
kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 3 hours ago, garmonbozia said: Olja stavila masku, I repeat, Olja stavila masku! to da se razlikuje od dedićke i miletićke
pt 2.0 Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 10 hours ago, Zabalujev said: Ja kapiram da su oni hipster levica, ne žele da budu kao ostali itd. ali majku mu, trebalo bi da pripreme ljude nekako za javne nastupe. Ne znam da li je do nje, ili sam ja prezasićena zveketanjem bez važnosti i težine. Odustala od Utiska čim sam pogledala predloge, a ovo ispred pola snooze-ovala. Prebacila da vidim svinjac u Hit tvitu, i to mi je ubrzo postalo isprazno i dosadno, pa isključila. 1
Misko Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 On 28.12.2020. at 14:43, Apollo Creed said: Pokidala ih baba baba Beli Listic je najpametnija kad cuti
harper lee Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 On 28.12.2020. at 14:43, Apollo Creed said: Pokidala ih baba Cudila se i baba, samo juce.
msv Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 (N1) Momir Stojanović na "crvenoj" poternici Interpola Da čujemo malo i drugu stranu 1
steins Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Ozbiljne teorije™ se valjaju u Utisku. Djeneral je pobedio
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 (edited) +1 dobar je i aleksić. šteta što je kod jeremije. kad bi se ukrstili njegovi i generalovi podaci mogla bi da se poveže cela priča o jovanjici nenad iz beograda, oni bukvalno nisu u stanju da sačuvaju nacrtanu ovcu e što li terzu prisluškuju? 🙄 Edited January 10, 2021 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts