Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Zabalujev said:

O bokte, po ko zna koji put: kako smo dozvolili, onda pristojniti "ne smemo postati kao oni i moramo da se stidimo", pa onda docentkinja sa dr. nauka "pokazalo se da prirodne nauke nisu egzaktne i da se mora istraživati":wacko: Jebo vas stid i filozofija više.

ja sam sad došla do tog dela i totalno sam what the fuckety fuck ova žena priča, i onda je olja pita kome verujete, ona odgovori nešto debilno i ne izgovori nijedno ime i sad ja ne kapiram da li žena sporije misli ili šta?

:blink:

Posted
1 hour ago, pt 2.0 said:

ja sam sad došla do tog dela i totalno sam what the fuckety fuck ova žena priča, i onda je olja pita kome verujete, ona odgovori nešto debilno i ne izgovori nijedno ime i sad ja ne kapiram da li žena sporije misli ili šta?

:blink:

Ja kapiram da su oni hipster levica, ne žele da budu kao ostali itd. ali majku mu, trebalo bi da pripreme ljude nekako za javne nastupe. Ovo kao da je bilo: koga imamo da pošaljemo, a da nije Dobrica i Bakić, već su bili...

Posted
3 hours ago, garmonbozia said:

Olja stavila masku, I repeat, Olja stavila masku!

to da se razlikuje od dedićke i miletićke

Posted
10 hours ago, Zabalujev said:

Ja kapiram da su oni hipster levica, ne žele da budu kao ostali itd. ali majku mu, trebalo bi da pripreme ljude nekako za javne nastupe. 

Ne znam da li je do nje, ili sam ja prezasićena zveketanjem bez važnosti i težine.

Odustala od Utiska čim sam pogledala predloge, a ovo ispred pola snooze-ovala. Prebacila da vidim svinjac u Hit tvitu, i to mi je ubrzo postalo isprazno i dosadno, pa isključila.

• +1 1
Posted
On 28.12.2020. at 14:43, Apollo Creed said:

Pokidala ih baba:laugh:

baba Beli Listic  je najpametnija  kad cuti:fantom:

Posted
On 28.12.2020. at 14:43, Apollo Creed said:

Pokidala ih baba:laugh:

Cudila se i baba, samo juce.:dry:

Posted

Ozbiljne teorije™ se valjaju u Utisku. 

Djeneral je pobedio

Posted (edited)

+1

dobar je i aleksić. šteta što je kod jeremije. kad bi se ukrstili njegovi i generalovi podaci mogla bi da se poveže cela priča o jovanjici

nenad iz beograda, oni bukvalno nisu u stanju da sačuvaju nacrtanu ovcu

:isuse:

e

što li terzu prisluškuju?

🙄

Edited by kud u maglu Simoviću