December 21, 20204 yr 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vrhunski argument za diskvalifikaciju u ovakvoj diskusiji ovaj ? da, primetio sam da ga često koristiš
December 21, 20204 yr @kud u maglu Simoviću primeti da nigde nisam pominjao njegov profesionalni rad, samo sam ukazao na izuzetne sposobnosti njegovog političkog procenjivanja ilustrujući ih činjenicom da je 2010. ušao u GO SPS-a, 2012. bio na njihovoj listi na izborima, a od 2013. par godina bio njihov poslanik. što bi rekli vi mladi, pametnom dosta Edited December 21, 20204 yr by aram
December 21, 20204 yr Jebeš Dragojevića, njega sam potegao jer je pomenuo puno mladih koje ne smemo da odbacimo, mogao je i neko drugi to da napiše. Samo ne znam gde je ta armija mladih i sposobnih koji nisu mogli ni potpise da skupe pa je morao Vučić da uleti sa potpisima. Dakle nema tu ničega.
December 25, 20204 yr 5 minutes ago, InvisibleLight said: Jel bio nekad dejan atanackovic? Ja ne znam da je. Nije
December 25, 20204 yr 4 minutes ago, John Coltrane said: Ćulibrk ima spavaću sobu na Novoj. Ko je Biljana Djordjević? Ndmbgd
December 25, 20204 yr Mozda tema bude spomenik nemanje, i sire, o bgd izgradnji, slicno ko u prvom UN al ne fokys na bgd na h2o ko onomad
December 25, 20204 yr 3 hours ago, InvisibleLight said: Ndmbgd Ona mi se dopada ovako letimično posmatrano, super je prilika da se čuje šta ima da kaže i volela bih da je više guraju (umesto Dobrice).
December 27, 20204 yr O bokte, po ko zna koji put: kako smo dozvolili, onda pristojniti "ne smemo postati kao oni i moramo da se stidimo", pa onda docentkinja sa dr. nauka "pokazalo se da prirodne nauke nisu egzaktne i da se mora istraživati" Jebo vas stid i filozofija više. Edited December 27, 20204 yr by Zabalujev
December 27, 20204 yr On 25.12.2020. at 20:22, Taihoskopija said: Ona mi se dopada ovako letimično posmatrano, super je prilika da se čuje šta ima da kaže i volela bih da je više guraju (umesto Dobrice). Nit šta ima da se vidi,nit da se čuje...