Milošica Posted April 21 Posted April 21 Just now, dùda said: Ništa mi se ne dopada šta priča Biljana Ništa joj ne verujem. A vidi Marsenića što ume da bude nezgodan. Ovo je neki novi DSS.
J-♣ Posted April 21 Posted April 21 Dobar je Marsenić slažem se sa svime što večeras priča, iako mi njegovi nisu politički najbliži a ovu Džordžević vidim kao buduću čomićku 1 1
Nikodije Posted April 21 Posted April 21 Pa već sad je. Zeleno leva govna su ono što je Srbija21 bila 2020. Fuj. Samo da buljson vidi neke pare i fotelje, to im je jedini ideal. 3 2
Frank Pembleton Posted April 21 Posted April 21 Ma ona nije navikla na ulogu u koju su je izgleda gurnuli. Ne shvata da mora da krije neke stvari. To što izgleda bolje od Dobrice nije dovoljno...
Popular Post Jimmy Kowalski Posted April 22 Popular Post Posted April 22 16 hours ago, Frank Pembleton said: Ma ona nije navikla na ulogu u koju su je izgleda gurnuli. Ne shvata da mora da krije neke stvari. To što izgleda bolje od Dobrice nije dovoljno... Ma nista ubedljiviji ne bi ni Lazovic bio, samo poslusaj njegove izjave prethodnih dana. Evo npr. zamisljam intervju s njim Lazovic: Velika je pobeda sto smo naterali Vucica na ponavljanje BG izbora. Ja: Ali izlazite na izbore na koji su uslovi isti kao u decembru, kada ste tvrdili da se desila kradja nevidjenih razmera i da su to bili sve samo ne izbori. Lazovic: Tako je, ali mi ne bismo otkrili tu kradju da nismo izasli. Ja: Ali se uslovi nisu poboljsali. Potpisali ste sporazum sa drugim kolegama iz SPN-a, koalicije Nade i Proglasa. Lazovic: Tako je, potpisali smo jer se slazemo sa zahtevima. Ja: Ali zahtevi nisu ispunjeni, a u sporazumu pise da cete bojkotovati ako minimum zahteva koje ste predali vlastima ne bude ispunjen. Od tri tacke, samo je ispunjena treca. Lazovic: Mi smo protiv bojkota. Imali smo bojkot 2020. i to je bilo katastrofa. Ne smemo da ponovimo istu gresku. Ja: Ali vi ste na to pristali kada ste potpisali sporazum. Lazovic: Mi smo to potpisali da bismo izvrsili pritisak na vlast. I taj pritisak je doneo rezulutat i vlast je popustila. Raspisala je nove izbore u BG i to je velika pobeda opozicije. Ja: Ali ti izbori su pod istim uslovima koji su bili u decembru. Lazovic: U ovom trenutku nije bilo moguce vise. Ja: Zasto nije bilo moguce vise? Zasto niste ostali dosledni u pritisku da se zahtevi ispune i imamo objedinjene lokalne izbore u celoj zemlji kao sto je bilo predlozeno? Lazovic: To nije realno, vlast na to ne bi pristala. Ja: Pa ako ne vrsite pritisak naravno da ne bi. Lazovic: Mi nikada necemo dobiti fer uslove i zato moramo da se borimo na izborima koliko god da je neravnopravna borba. Ja: Kako cete spreciti kradju na izborima kao sto je bila 17.12? Lazovic: Isto kao i onda. Dokumentovacemo sve nepravilnosti i boriti se svim sredstvima. Ja: Sta ocekujete od izbora? Lazovic: Da pobedimo.. 8 9
Frank Pembleton Posted April 25 Posted April 25 Da li će Ilić da se detonira u studiju? Velike nade polažem u njegovu "nadrkanost"... 1 2
Frank Pembleton Posted April 25 Posted April 25 Just now, brusli said: Mislis da skine mikrofon i ode... Ne nego naduva kurcem ovu dvojicu... 1
J-♣ Posted April 28 Posted April 28 Borko i Ilić zakucaju Savu, a ovaj neubedljivo pokušava da uvede Kosovo i Rio tintu u priču. 1
Recommended Posts